McDonald's

Go down

McDonald's

Témanyitás by Cerebro2.0 on Szomb. Júl. 11, 2015 12:02 am

A megszokott gyorsétterem Manhattan egyik utcáján.

avatar
Cerebro2.0
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: McDonald's

Témanyitás by Szabó Éva on Kedd Okt. 13, 2015 10:19 pm

Sarah és Éva
A mekibe megyek, hogy be kapjak valamit, mert éhes vagyok. Egy kis sajt burgerre vágyom, mert már egy jó ideje nem ettem sajt burgert. Egyből a pult hoz megyek, hogy le addjam a rendelésemet.
- Üdv, egy sajt burgert kére, sűlt krumplival, és fantát. Mást nem kérek, és itt fogyasztom. - Mondom, majd a pultos srác, hozza is a rendelésem, egy tálcára és a tálcával együt meg kapom a kért dolgokat. Miután fizettem, már megyek is egy boxhoz, hogy oda üljek. Miután, le ülök és enni kezdek, közben a fantából iszok.
~ Vajon, mi lehet Sarahval, jó rég nem láttam, mondjuk egy-két hónapja biztos hogy nem láttam. - Gondolkozom ezen evés közben. Mostanában, kicsit unatkozom mert mostanában, nem történik semmi, de az igazat megvalva, tanulnom kéne a szerepemet, de most még az se menne nekem, mert ismerem magam. Tekintetem, a közelben üldögélő családot figyelem, amint beszélgetnek, és esznek. Gondolom, ünnepelnek vagy csak simán be ültek, hogy harapjanak valamit. A közelben, mintha egy ismerős hangot hallok meg, de nem vagyok abban biztos, hogy tényleg ismerem, de hallani hallom. Némi reménnyel az arcomon nézek szét a helyszégben, hogy hátha meg találom azt akit keresek, és mint ha őt látnám. Bár, nem vagyok ebben biztos, ezért is indulok meg felé, és szólitom meg.
- Szia, Sarah tevagy az? - Kérdem, majd várom a válaszát.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: McDonald's

Témanyitás by Sarah Connor on Csüt. Okt. 15, 2015 11:51 am

Az ember teste egy templom... legalábbis ezt mondják. Ennek ellenére itt ültem a mcdonald'sban. Lily, az egyik barátnőm az iskolából megkért arra hogy segítsek neki ez egyik tesztre felkészülni, de se hozzájuk, se hozzánk nem akaródzott neki menni. Abban biztos voltam, hogy anyum szívesen látta volna őt is. Elmondása szerint azonban otthon most nem tudott volna tanulni, és nem akart a terhünkre sem lenni...
Mindegy is. Igazából nekem ez a hely is pont megfelelt. Az egyetlen probléma az volt, hogy a sültkrumplinak nem tudtam ellenálni... akármennyire is próbáltam.
Már azt hiszem a harmadik hatalmas adagnál jártam, amikor Lily úgy döntött, hogy ideje hazamennie, megköszönte a segítségemet, még egy kicsit beszélgettünk aztán elsietett. Én pedig ott maradtam, az extra adag sültkrumplim felével, és egy hatalmas adag fantával. És ezt már bizony nem hagyom itt, és haza vinni sem akaródzott. Így hát feltámasztottam a lábamat az asztal lábához, előkotortam a tabletemet, hátra dőltem, és nekiálltam zenehallgatás közben olvasgatni. Terveim szerint közben elropogtattam volna a maradék kajcsit. Még saját meglepetésemre is sokkal jobb étvágyam volt most mint bármikor az utóbbi időkben.
Bár a zene nem volt túl hangos beletelt pár másodpercbe mire rájöttem, hogy valaki áll mellettem, nem melleselg megszólított. felkaptam a fejem, a fülemből meg ki az egyik fülhallgatót, és úgy néztem föl megnézni ki az.
- Á, Eva! Szia - mosolyogtam rá kedvesen, majd a lehető leghamarabb lekapcsoltam a tabletem képernyőét, és igyekeztem elrakni a gépet zavaromban, amin még pár másodperccel ezelőtt, egy mutánsokról szóló cikket olvasgattam.
- Mi újság veled? - kérdeztem miközben, valami emberi ülő pozitúrába helyeztem magam, hátha Eva is le akar ülni velem szemben a boxban vagy valami.
avatar
Sarah Connor
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 43
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: McDonald's

Témanyitás by Szabó Éva on Pént. Okt. 16, 2015 4:58 pm

Egyedűl ülök be a mekibe, mert Abi nem szokott gyórs étermi kajákat enni, így ezt csak én eszem. A rendelésemet, gyorsan le adom a pultnál, majd fizetek, és egy helyet keresek magamnak. Pont Sarahra gondolok, mikor meg látom őt, és oda megyek hozzá, mert úgy fest, hogy egyedül van. Köszönésemre, válaszól Sarah, majd a fülest veszi ki a füléből, hogy velem beszélgessen. Majd meg kérdi, hogy mi van velem.
- Semmi különös, pont rád gondoltam, hogy mi lehet veled, és mien érdekes, hogy pont itt találkozunk. Remélem meg bocsáltasz egy picit, csak ide hozom a holmimat, ha nem gond, hogy csatlakoznék hozzád. - Mondom, és ha nem gond, el megyek a holmimért, és azokkal térek vissza Sarahhoz.
- Egyébként, vel mi a helyzet? - Kérdem tőle én is, mert érdekel, hogy mi van vele. Majd, az ő asztalánál fejezem be a evést. Közben őt figyelem. Mármint a szavait, ha mond is valamit. Eszembe jut, az utolsó nap arról a versenyről, vagy tornáról ami ő megint ott volt, kivéve az elöző napit, amin nem. Mondjuk, akkor beszélgettem másokkal is, és nagyon jól éreztem magam. Erről jut eszembe egy kérdés, amit fel szeretnék tenni, de nem merek közbe vágni, ha még beszél. Ha nem, akkor fel teszem a kérdésem.
- Mond csak Sarah, idén lesz még ilyen bemutató, vagy már csak jövőre? - Kérdem, bár ha nem tudja akkor mindegy, majd legfejebb a veb oldalon fogom várni, hogy írnak e valamit ezzel kapcsolatban.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: McDonald's

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.