The Queens Pub

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

The Queens Pub

Témanyitás by Cerebro2.0 on Szomb. Júl. 11, 2015 12:09 am

Igen kellemes, és közkedvelt beülős hely a Queens környékiek számára, általában minden este tele van. Természetesen kevesen tudják, hogy ez inkább amolyan mutáns szórakozó hely, de ritkán van feszültség, ha alkalomadtán betéved egy két ember.

avatar
Cerebro2.0
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Hétf. Júl. 13, 2015 8:11 pm

Chloe és Éva
A ma estét, úgy tervezem, hogy bulizással töltöm, révén még nincs fel lépés, de ha lenne, sem érdekelne, mert már így is az egész napomat, a tanulással töltöm, és azért néha ki kell engedni a fáradt gőzt, hogy úgy mondjam. Ezért, felveszem a kedvenc fekete ruhámat, majd egy kis smink, és utána a bakancsomat is felveszem, majd elhagyom a színházat, és irány az a hely, amit még Amanda mutatott meg nekem, mikor még élt. Mi is a neve? Ja, igen meg van. Queens Pub, ahol jól érezhetem magamat. Bár, mióta ő nincs, ez egy kicsit, fura számomra, de tudom, hogy ő is azt akarná, hogy ne üljek egésznap otthon, hanem mozduljak ki. Alig érek oda, és máris látom, hogy egy nagy sor vesztegel ott, de engem most nem érdekel. Egyenesen a sor végére megyek, mert csak anno Amanda oldalán tehettem meg, hogy a sort kisem várva, oda pofátlankodjak. Eléggé sokáig várok, de aztán sorra is kerülök. Mikor meg lát a kidobó, elmosolyodik rám, majd meg kérdi.
– Helló Éva. Amand, ő nem jött? – Kérdi tőlem barátságosan, mire én bólintok egyet neki válaszul.
– Nem, nem jött, és már nem is fog jönni, mert halott. – Mondom bánatosan, és közben, egy könnycsepp is legördül az arcomon. A fickó, mond még valamit, hogy felvidítson, majd aztán beenged. Utam, a lány mozsdóba vezet, hogy megnézem, hogy kell-e igazítani a sminken, de mikor a tükörbe nézek, úgy látom, hogy nem vészes a dolog. Aztán, egyből elhagyom a helyiséget, és egyenesen a pulthoz lépek, ahol már álldogál valaki. Egyből mellé lépek, majd először a fickóhoz szólok.
– Egy BB-t kérek, ha van. – Mondom, majd a nő hőz, fordulok.
– Helló. Te is egyedül vagy itt? – Kérdem, és közben figyelem őt. Nem mondom, de nagyon szemre való egy teremtés.
(Remélem, nem túl rövid a kezd
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Júl. 13, 2015 9:24 pm

Nem értettem igazán a gyakorlat lényegét. A főnököm, miután valamiért tajtékozva dühöngött, amikor közöltem vele, hogy mint az eddigi években, most sem áll szándékomban kivenni az éves szabadságomat, és a többiek álltal oly' nagyra tartott ,,lazítás" sem hiányzik az életemből, mivel egyszerűen nem érzem szükségét, közölte, hogy bővítenem kellene az igencsak egyoldalú tapasztalataimat, és elküldött egy általam nem ismert szórakozóhelyre. Állítólag minél több szegmensét megismerem a nagyvilágnak, annál jobb lehetek a munkámban.
- Slater, higgye el, én csak jót akarok magának.
- Igenis!
- Slater, az ég szerelmére, ez nem parancs, csak azt szeretném, ha végre jól érezné magát, és lazítana egyet.
- Igenis!
- Ez nem parancs, érti? Csak tanács akar lenni. Nem parancs, nem utasítom semmire. Megértette?
- Igen, uram.
Mivel a felettesem parancsát soha nem szegném meg, pontban este tízkor megérkeztem a Queens Pub-ba. Jó sokan voltak ott, és természetesen senkit sem ismertem. Kiválasztottam a bárpultnál azt a helyet, ahonnan a legjobb rálátásom nyílt a helyre, és figyelni kezdtem az embereket. A főnököm szerint ismerkednem kellett és szórakoznom. Nem mozogtam kimondottan otthonosan ezen a téren, ezért az ott tartózkodókat megfigyelve próbáltam eleget tenni a kapott utasításnak, miszerint lazítanom kell.
Először is mindenki kezében ital volt. Ezért én is kértem egy vizet, bontatlan üvegben. Ezen kívül mindenki társaságban volt, és vagy táncolt vagy nevetgélve beszélgetett az ismerőseivel, de mivel én egyedül voltam, ezek az opciók egyelőre nem voltak elérhetőek.
Ekkor, mintha csak meghallotta volna gondterhelt gondolataimat, megszólított a mellettem ácsorgó nő.
- Jó estét - biccentettem, és gyorsan végigmértem.
Nálam magasabb volt, de semmiképp sem lehetett izmosabb, és fegyvert sem láttam nála (persze ettől még lehetett nála, de első ránézésre egyet sem szúrtam ki). Sem személyes találkozás útján, sem az aktákból nem tűnt ismerősnek. Nem értettem, mit akarhatott tőlem, hiszen mivel elég jó memóriám volt, statisztikailag igen kicsi volt az esélye, hogy mégis ismertük volna egymást. Az viszont gyanús volt, hogy ennyire érdekelte, hogy vajon van-e velem valaki, aki esetleg fedezettűzzel szolgálhat, ha a helyzet úgy kívánja. Nagyon résen kellett lennem. Persze ezt annak rendje és módja szerint mindig lehet tisztázni a másik féllel, hiszen a tévedés lehetőségét sem szabad soha kizárni.
- Valóban egyedül vagyok itt, de nagy meggondolatlanság lenne a részéről, ha emiatt elbízná magát - figyelmeztettem egyszerűen. - Kérem, mondja el a nevét, a foglalkozását, azt, hogy milyen megbízást követve szólított meg, és hogy ki a megbízója!
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Hétf. Júl. 13, 2015 10:48 pm

Míg várok, a mellettem levő nőhöz szólok, aki vissza is köszön, majd figyelmeztet is, mire én elvigyorodom.
~ Tehát, harapós a kis cica. – Jegyzem meg magamban.
– Mi az, bal lábbal keltünk ma fel? – kérdem tőle kissé viccelődve, majd a nő fel szólít, hogy mutatkozzam be, és ilyenek.
– Egyébként, a nevem Szabó Éva, és kezdő színésznő vagyok, csak beszélgetni szeretnék, és nincs semmien megbízóm. – Teszek eleget a kérésének. – Neked, mi a neved? – Kérdezek rá, hamár ismerkedésre adtam a fejem. Csak most veszem észre, hogy a nő vízet iszik, de tudom nem kéne ezzel foglalkoznom, még is megteszem.
– Egész este, ezt fogod inni, vagy rendelsz mást is? - Kérdem tőle, és közben őt nézem. Túl jól nézki ahoz, hogy le tudjam róla venni a szemem. De, azért figyelem őt. Közben, megkapom a kért italomat. Kicsit, közelebb lépek hozzá, és mélyen a szemeibe nézek.
– Hé, csapos, adjon a hölgynek, egy Wiskyt. – Kérem a fickót, aki bólint, majd elővesz egy poharat, és a nőnek adja. Aztán, meg emelem a saját poharamat.
– Igyunk a találkozásunkra. – Mondom, és közben megemelem a poharamat. Majd, várom, hogy ő mit is tesz.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Júl. 13, 2015 11:23 pm

Furcsálltam a kérdését. Ilyet még soha senki nem kérdezett tőlem.
- Sajnálom - ráztam a fejem -, de erről nem tudok felvilágosítást nyújtani, ugyanis nem figyeltem, hogy melyik lábammal keltem fel.
Bemutatkozása után azonnal elraktároztam az érdekes információkat. Nyilvánvalóan külföldi és nincs megbízója, vagyis a saját szakállára jött ma ide beszélgetni velem, vagyis információkat szerezni ki tudja, miről. Hacsak valóban nem megbízást követ.
- Chloe Slater vagyok -mutatkoztam be. - 3/B csoport, azonosítószámom: 426-316/Alfa-Q. Honnan érkezett? A neve miatt feltételezem, külföldről. Szeretném hallani, mi célból.
Egyre furcsább dolgokat kérdezgetett. Most például a vizemről. A végén még elhiszem, hogy valóban nem veszélyforrás, hiszen akkor nem ilyen értelmetlenségekről faggatna!
- Az optimális napi folyadékbevitel eléréséhez ez az üveg víz elég lesz, tekintve, hogy ma már egy liter és nyolc és fél decilitert megittam, úgyhogy ha az egészségemért aggódik, felesleges. Kellőképpen odafigyelek rá.
Persze az is meglehet, hogy csak blöffölt. Hiszen rögtön alkoholt rendelt nekem. Le akarna itatni? Ezt hamar elvetettem. Már egyre kevésbé hittem, hogy veszélyforrás lenne. Nem voltam ugyan szolgálatban, de gyakorlat közben sem volt javasolt az alkoholfogyasztás, elvégre józanul könnyebb jobb eredményeket elérni. Éppen ezért, amikor ivásra invitált, én ismét a vizes palack után nyúltam.
- Gyakorlaton nem ihatok alkoholt - magyaráztam. - Ronthat a teljesítőképességen.
Mikor megemelte a poharát, gyanakodva húztam össze a szemöldökömet.
- Gondolja, hogy beletettek valamit? - kérdeztem fojtottabb hangon, és én is felemeltem a vizemet, hogy a fénynél könnyebben megvizsgálhassam, de semmi gyanúsat nem láttam rajta, bár ez persze csak felületes ellenőrzés volt. - Tud esetleg itt valami potenciális veszélyről? Nem kell aggódnia, bennem megbízhat, ha esetleg fenyegetve érezné magát valaki miatt.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Kedd Júl. 14, 2015 11:28 am

Amint a kérdésemre válaszol, én elnevetem magam, majd utána szólalok meg ismét.
– Olyan édes tőled, hogy válaszolni szeretnél, de igazából, nem is vártam rá választ, de tényleg nagyon édes tőled. – Mondom neki vigyorogva.
~ Tehát, nem csak szép, de vicces is a kicsike. – Jegyzem meg magamnak, csak úgy tárgyilagosan. Ő is bemutatkozik, és abból, amit hallok, szerintem katona lehet a lelkem. Újabb kérdések hagyják el azokat a csodálatos ajkakat, amikre válaszolnom kell.
– Nagyon örvendek Chloe. – Mondom neki őszintén. – és, igen Európából származom, pontosabban Magyarországról. Egyébként, jól sejtem, hogy te egy katona vagy? – Kérdem, és várom, hogy mit is mond. A következő kérdésemre adott válaszára, elfintorodom. Egyébként is, nem csak víz van a világon. Rendelek neki is valamit, de azt visszautasítja, mondván ront a teljesítményén.
– Ne már kérlek, csak ezt az egy pohárral idd meg velem légyszíííííííííííívesssss. – Könyörgök a nőnek, de nem tudom, hogy be adja-e a derekát vagy sem. A következő kérdésén, kissé meg lepődöm.
– Nem, nem tett be senki semmit, csak koccintani szeretnék veled. De, azért köszönöm, nagyon kedves tőled, hogy felajánlod a segítséget, és nem érzem magam fenyegetve sem. De, tényleg édes tőled. – Mondom neki, majd ismét várom, hogy mi is lesz. Tudom, hogy már fiatal felnőt vagyok, és az ilyen könyörgésekből már rég kinőttem, de most mégis ezt csinálom.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Kedd Júl. 14, 2015 9:34 pm

- Édes - ismételtem a rám használt jelzőt elgondolkodva. - Ha jól tudom, ezt pozitívumként szoktál használni. Amennyiben igen, köszönöm, ha nem is tudom, mit takar. Legalábbis feltételezem, hogy nem szó szerint értetted.
Mivel nem akartam elmaradni a saját magamnak támasztott kritériumoktól, miszerint tökéletesen kapcsolódjak ki, rögtön a helyzethez illesztettem az eddig megfigyelteket, vagyis, hogy azok a párok, akiket eddig megfigyeltem, hogy ellessem tőlük a lazítás fortélyát, hogyan reagáltak, ha a másik bókolt nekik.
- Most akkor el fogjuk kezdeni annak megtárgyalását, hogy valójában melyikünk az édes, ugye? Mert akkor most én jövök. - Megköszörültem a torkomat, és komoly hangnemben belefogtam. - Az eddig megfigyeltek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a megállapításod nem helytálló, mivel az ez ügyben releváns adatok szerint az ,,édes" meghatározást rád célszerűbb használni. Te jössz!
Könnyű volt örömet okozni neki, ha még a bemutatkozásnak is így örvendett, de mivel a jókedv a legritkább esetekben okozott csak problémát, nem foglalkoztam vele.
- Értem. És miért jöttél el ilyen messzire otthonról? Biztosan valami fontos bevetésen veszel részt. Amennyiben titkos, természetesen nem kell válaszolnod.
Meglepett, hogy ő, aki egyre nyilvánvalóan nem olyan közegből érkezett, mint én, ennyire közel lője be a szakmai hátteremet. Bármivel is foglalkozott, megvolt a magához való esze.
- Katonai kiképzésben is részesültem, de nem vagyok katona - ráztam a fejemet. - Személyi testőr vagyok. Jelenleg továbbképző gyakorlaton vagyok, a főnököm szerint ugyanis, ha megismerem a szórakozás gyakorlati oldalát, az előnyös hatással lehet a munkámra, ezért a ma estét a szokásos edzés helyett itt kell töltenem, hogy tanuljak. Sajnos nem sokat tudok erről az ágazatról, de mindenképpen érdekes tanulmánynak tűnik. Viszont az alkohol egészen biztosan nem része a lazításnak. Okkal tilos szolgálat közben alkoholt fogyasztani, és okkal ellenjavalt gyakorlat közben.
Annak különösen örültem, hogy nem kellett támadásra számítanunk (ami persze nem jelentette, hogy az éberségem alább hagyott volna), elvégre most mást kellett fejlesztenem, így jól jött, hogy nem vonta el semmi a figyelmemet. A koccintást ismertem ugyan, csak soha nem értettem, miért ütik össze az emberek a poharukat ivás előtt. Én nem igazán jártam társaságba, úgyhogy nem is igazán voltam nagy művelője. Az ember saját magával csak nem koccint!
- Ez egyfajta köszöntésféle? - kérdeztem, és ahogy másoktól láttam, a poharának koccintottam a vizes palackomat. - Van valami gyakorlati haszna is?
Pillantásom a táncoló emberekre tévedt.
- Nagyon érdekes - jegyeztem meg. - Nincs két ismétlődő mozdulatsor. Teljesen ösztönös vonaglásnak tűnik. Ezt a fajta kardio edzést még sosem próbáltam, de így ránézésre szerintem hatékony lehet, bár nem értem, hogy lehetnek olyan könnyelműek, hogy bemelegítés nélkül álljanak neki.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Kedd Júl. 14, 2015 11:42 pm

Végig hallgatom amit Chloe mond, aztán én is megszólalok.
– Valóban nem szó szerint. – Vallombe neki, ha már így szóba került. Majd, ő is bele kezd a… Nos, hát nem is tudom, de jól esik azt meg kell hagyni, csak nem fejezte be a mondatát, vagy csak én érzem úgy, hát nem tudom pontosan. – Ha, meg szeretnéd tárgyalni, felőlem lehet róla szó én nem bánom. – mondom neki. – Mert? – Teszem fel a kérdést, hisz a mondat szerintem nem lett rendesen befejezve. Kissé, el kell gondolkodnom azon, hogy mit is mondjak, csak az itt a gond, hogy nem jut semmi az eszembe.
– Szerintem pedig, te vagy az édes, és ez az egész nézeted vagy mid, meg azért is, mert meg nevettetsz. És, te jössz. – Mondom némi gondolkodás után. Aztán Chloe megint kérdez. – Mert, itt kaptam egy munkát, így ide költöztem. Egy színházban dolgozom, mint színész, de egyelőre még csak mellékszerepeim vannak. – Mondom neki. Ahogyan én azt gondoltam, katonai képzésben részesült, de katona nem volt. De, helyette, egy személyi testőr. Valamint, még az én kedvemért sem hajlandó meg inni egy alkoholt, és ez a nézete is, hogy ez is egy amolyan tanulás, vagy gyakorlat, hát nem is tudom. Minden esetre, ezzel most aztán jól befürödtem. De, akkor sem adom fel, és addig folytatom, míg ő be nem adja a derekát, vagy míg én bele nem gebedek. Chloe a vízzel koccint, ami kissé meg is lep engem. – Nézd édesem, látom, hogy te még új vagy ebben a témában, ezért most csak így felvilágosítási alapon, a koccintásnak van egy olyan íratlan szabálya, hogy vízzel nem lehet koccintani. Tehát, ha nem is iszol belőle, kérlek a koccintást a pohárral végezd el. – Mondom neki, bár lehet, hogy épp most megyek ezzel túl messzire. Aztán, megint kérdez tőlem.
– Igen, valami köszöntés féle, és nincs gyakorlati haszna, csak csináljuk, ünnepekkor, szülinapokon, és egyéb alkalmakkor. – Magyarázom neki, a választ, ami az én tapasztalatomból belőlem származik. A csajnak, megint sikerül meg nevettetnie, mikor a táncról beszél. – Meg bocsáss, de te eddig a Marson éltél? Ezt, úgy hívják, hogy tánc, és zenére szokták csinálni, és nem kel hozzá semmien bemelegítés. – Közlöm vel, miután szóhoz tudok jutni a nevetéstől. Utoljára, akkor nevettem enyít, mikor annak a humoristának voltunk az egyik előadásán, csak már a férfi neve nem jut az eszembe.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Csüt. Júl. 16, 2015 11:52 am

Kérdése váratlanul ért. Magyarázatot is kéne adnom? Így is alig tudtam követni az ilyenkor szokásos formulákat, nem hogy még indokoljam is meg őket! Szerencsére azonban, amíg én ezen morfondíroztam, egy szolid tarkóvakargatást követve, ő már túl is tette magát rajta. A szórakozás sokkal komplexebb időtöltésnek bizonyult, mint amire számítottam.
A külsőmre tett bókkal nem igazán foglalkoztam, mivel páran már próbálkoztak vele, de akkor sem láttam jelentőségét. A ketteskére viszont jócskán meghökkentem.
- Még soha senki nem mondta, hogy megnevettetem - ráncoltam a homlokomat csodálkozva. - Sosem hittem, hogy lenne hozzá érzékem, elvégre én inkább hasznosan szeretem tölteni az időmet, a humornak pedig nem igazán látom gyakorlati hasznát. De örülök neki, ha valahogy mégis sikerült. Úgy vettem észre, a humor igencsak közkedvelt az emberek között, és talán még a lazítás részét is képezi. Tanulni jöttem ide, és úgy nézem, te elég szakértő vagy ezen a téren, úgyhogy kérlek, javíts ki, ha valamit nem jól mondanék vagy csinálnék!
Hamar el is értünk az első hibámhoz. Nem jól koccintottam. Mivel az ivás a számomra nem egyéb, mint a kellő folyadékbevitel legegyszerűbb módja, nem szoktam koccintani, mivel teljesen felesleges mozdulatnak éreztem, amire utóvégre semmi szükség az optimális hidratáltság eléréséhez. Az ezek szerint színész palánta ismerősöm nem is volt rest erre felhívni a figyelmemet.
- Rendben van - bólintottam, és megragadva a poharat az övéhez koccintottam, de inni már a vízből ittam. Még csak az kellene, hogy az alkohol miatt rosszabbul teljesítsek! - Így már jó lesz?
A magukat a zene ritmusára dobáló emberáradatról a lányra emeltem a pillantásomat.
- A Földön éltem mindig is - mondtam, kissé nehezen emésztve meg a különös feltételezést. - A Marson nem lehetséges emberi életet biztosítani, legalábbis a tudomány mai állása szerint, és az űrprogramok sem állnak azon a szinten, hogy bármikor ide-oda utazgasson bárki két bolygó között. A táncot pedig ismerem. Több zenére végzendő edzést is kipróbáltam már, de mindegyik előzetes bemelegítést igényel.
Fáradtan kortyoltam ismét a vizemből. Rengeteg mindent kellett még megértenem ahhoz, hogy odabent elégedettek lehessenek az eredményeimmel.
- Nagyon különös itt minden - ismertem el. - Feltételezem nem nehezebb itt sem helytállni, mint bármilyen másik szakterületen. De hát néhány év felkészülési idő biztosan elég itt is, igaz? - kérdeztem reménykedve, mert jelenleg még teljesen elveszettnek éreztem magam.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Pént. Júl. 17, 2015 3:03 pm

A ki az aranyosabb játéknak annyi, de én nem is bánom, hogy máris vége. Az viszont, meglep engem, hogy én vagyok az első, aki bevallja neki, hogy megnevettette.
– Pedig, ez jó dolog az emberek és a mutánsok is szeretnek nevetni, bár ez is inkább személytől függ. Egyébként, nálad mit takar a hasznos időtöltés? – Kérdek rá, pedig valójában lenne pár elképzelésem, de tőle szeretném hallani. Már az is fél győzelem, a számomra, hogy legalább egy koccintás erejéig, de megfogta a poharat.
- Tökéletes. – Mondom vidoron neki, majd iszok az italomból. – Akkor, megihatom helyetted? – Kérdem tőle, ha már neki nem kell.
– Tudom, hogy a földön élsz, ez csak egy amolyan költői kérdés, amit akkor tesznek fel az emberek, ha… hu, bevallom nekem se tiszta ez a költői kérdés dolog, de majd utána nézek a dolog nak, ha legközelebb találkozunk. – mondom neki. ~ Már ha találkozunk egyáltalán. – Teszem hozzá magamban. Chloe mondatát végig hallgatom, majd egy kérdést is feltesz nekem, amire válaszolni készülök.
– Szerintem, pár hónap is elegendő lenne. – Mondom, majd épp innék az italomból, de ekkor egy erős férfi tenyerének a csapását érzem a hátsómon, mire a pezsgőmmel véletlenül, magamra öntöm. – Úgy fest, hogy a ruhám is szomjazót egy kis italra. – Próbálom viccesre fogni a dolgot, de nem tudom, hogy ő ezt mennyire fogja viccesnek találni. Majd, megfordulok, hogy lássam azt a perverz idiótát, és amit látok, az egy öltönyös perverz idióta.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Szomb. Júl. 18, 2015 9:08 pm

- Parancsolj - toltam elé a poharamat. - Csak vigyázz az adagolásra!
Bár nem voltam tapasztalt ivó, annyit azért én is tudtam, hogy két adag tömény, főleg egy ilyen csont és bőr személynek azért már adag tud lenni, úgyhogy előre is megdupláztam a rászánt figyelmemet, hogy ha túlságosan a fejébe szállna, kisegíthessem... hát talán egy papírzacskóval meg egy taxival, ami hazaviszi. Mielőtt azonban még tovább morfondírozhattam volna, hogy mit nyújthatnék még neki, ha túlzásba vinné az alkohol fogyasztást, egy harmadik személy lépett be az éterünkbe. Már korábban feltűnt, hogy gyanúsan sokat nézte a lányt, ami engem is éberebbé tett. Talán kém. Talán maffia tag. De talán csak egy piti bűnöző, aki először megerőszakolja, majd kirabolja, végül megölni, és a feldarabolt testét savban szétmaratja. Igazából teljesen mindegy, a lényeg, hogy minél távolabb maradjon tőle. Addig azonban nem tehettem semmit, amíg nem egyértelmű az ártó szándék. Elvégre, ha csak azért bámulja olyan mohón, mert próbálja kitalálni, hogy milyen sampontól lehet ilyen csillogó a haja, az nem bűn. Tulajdonképpen, ha törvénytelenséget forgat a fejében, az sem, csak ha végre is hajtja, vagy kísérletet tesz rá.
Nos... tett.
Az ütés az ártó szándék egyértelmű jelének fogtam fel. Nyilvánvaló támadás volt. Szerencsére nem járhatott súlyos sérüléssel, de attól még bántalmazásnak minősült. Azonnal előrelendültem hát, elkaptam a karját, hátracsavartam, majd elkapva a nyakát, a pultba vertem a fejét.
- A fizikai bántalmazás törvénybe ütköző cselekedet - világosítottam fel szigorúan.
Mivel csak fájdalmas hörgést kaptam válaszul, szabadon folytathattam.
- Ha bocsánatot kér a hölgytől, ő pedig elfogadja, és nem szándékozik vádat emelni, elengedem - kaptam el a nyakkendőjét, amit úgy meghúztam, hogy az arca vörösödni kezdett, ő pedig fuldokolni.
Hogy még meggyőzőbb legyen, térdhajlaton rúgtam, hogy térdre zuhanjon Éva előtt.
- Nos? - néztem a lányra, miközben úgy tartottam a térdeplő férfi nyakkendőjét, mintha a póráza lett volna, miközben egyik talpammal a háta közepén nyomva előre, hogy még kínzóbb legyen a nyakkendő feszülése. - Felteszem, ha tudna, már a bocsánatodért esdekelne. Nem így van?
A férfi a nyakkendője apróbb, de annál fájdalmasabb rántására erőtlenül bólogatott.
- Akkor rajtad áll - biccentettem Évának. - Elfogadod?
Akár igen, akár nem, mindenképpen elengedtem a férfit, hiszen megölni azért nem akartam, csak kordában tartani és megfélemlíteni, de továbbra is szemmel tartottam, hogy időben közbelépjek, ha megint elcsatangolna a keze.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Vas. Júl. 19, 2015 5:44 pm

Chloe, meg engedi, hogy megigyam a számára kikért italt, ami nekem kicsit erős, de nem akarom, hogy veszendőbe menjen, ezért le is húzom. Szerencsére, ez még a seggre ütős incidens elött történik, így azt még meg tudom inni. Kedves tőle, hogy aggódik azért, hogy nehogy alkoholmérgezést kapjak. Az incidens, akkor következikbe, mikor a számomra kikért pohárért nyúlok, hogy igyak belőle. Még fel sem fogtam, hogy nekem mit is kéne most csinálnom, de Chloe már akcióba is lendül. Amint, elöttem térdel, látok valamit a férfi szemében a félelmen kívül. Hogy, élvezi? legaláb is ami a nadrágjánál látni vélek, abból erre következtetek. Azt viszont, örömmel hallom, hogy kész bocsánatot kérni, ami szerintem jó jel.
- Igen, elfogadom. - mondom neki, majd ha elengedi, mint ha hallanék tőle egy bocsánatkérést, majd pedig, egy morgást is, amit a zene miat nem értek kristály tisztán, de nem is foglalkozom vele. Be kell vallanom, hogy egészen bele zúgtam most ebbe a domina Chloeba, aki így lerendezte a fickóval a dolgokat. Közben, a fickó is elhúzza a csíkot szégyenszemre, és egyenesen a társai felé siet. Aztán, egyenesen a nő felé fordulok.
- Köszönöm. - Mondom neki, majd felhangzik a kedvenc számom, és egyenesen rá nézek. - Te jó ég, ez a kedvenc számom. Táncolunk? - Kérdem tőle, de meg se várom, hogy válaszoljon, ha nem megragadom a csuklójánál, és a tánc parkett felé húzom őt.


A hozzászólást Szabó Éva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 20, 2015 9:37 am-kor.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Vas. Júl. 19, 2015 9:33 pm

Éva nem sokat húzta az időt. Sőt, ami azt illeti, egyáltalán nem húzta. Ez pedig tetszett. Feltettem egy egyszerű kérdést, ő pedig gyorsan, lényegretörően válaszolt. Igen, elfogadja. Megtaníthatná pár ügyfelemnek, hogy hogy kell mellőzni a felesleges vinnyogást. Sok időt és energiát spórolna meg nekem.
- Rendben van - bólintottam, és talpra rángattam a férfit, aki ugyan jóval magasabb volt nálam, most szinte eltörpült mellettem, hiába próbált félelmetes maradni. - Ha még egyszer hívatlanul kezet emel rá, vagy akár csak túl közel kerül hozzá, gondoskodom róla, hogy napokig tartson helyre rakni minden csontját.
- Te mocskos rib... - kezdte volna nekidurálni magát, hogy visszaszerezze elvesztett méltóságát, én azonban egy intéssel elhallgattattam.
- Fejezze be ezt a mondatot, és nem a csontjai lesznek az egyetlenek, amik maradandó sérülést szenvednek.
Ennyi elég volt. A körvonalai szinté még előttünk remegtek a levegőben, mikor ő már megint a haverjai között nyalogatta a sebeit.
- Jól vagy? - fordultam vissza a lányhoz. - Nem szabad hagynod, hogy csak úgy megtámadjanak. Nem leszek mindig melletted, hogy megvédjelek.
Úgy tűnt azonban, hogy őt jobban érdekli a zene, mint az életben maradás. Nem lepett meg. Viszonylag kevés ember foglalkozott azzal, hogy bármelyik pillanatban baja eshet. Legalábbis, akikkel én találkoztam. De aztán lehet, hogy csak azért, mert ha én már ott voltam, akkor ők kikapcsolhattak, hiszen én úgyis oda fogok figyelni a veszélyre és elhárítom, ha szükséges. Ki tudja.
Kérése váratlanul ért. Soha senki nem kért még fel táncolni. Ahhogy túl jól ismertek.
- Nem tudok... - kezdtem, de befejezni már csak akkor tudtam, amikor a táncparketten álltunk. -... táncolni.
Körbetekintve próbáltam még inkább a többiek mozdulataira koncentrálni, hogy átlássam a bennük (nagyon) rejlő rendszert, de a mozdulataik annyira véletlenszerűnek tűntek, hogy lehetetlen volt kiszámítani, mi lesz a következő lépésük.
- Sajnálom, de ilyesmit sosem tanultam - szabadkoztam. - Amennyiben velem akarsz táncolni, meg kell tanítanod rá.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Hétf. Júl. 20, 2015 10:32 am

Miután a fickó elhúzott, meg hallom Chloe kérdését, ami nagyon jól esik nekem, és ebből arra következtetek, hogy érdeklem őt.
– Igen, jól vagyok. Még egyszer köszönöm. – Mondom neki, majd felhangzik a kedvenc zeném, ami egy eléggé gyors, és pörgős szám. Hallom amit Chloe mond nekem, és válaszolnék is neki, de ettől a számtól, teljesen odáig vagyok, és úgy érzem táncolnom, kell rá. Rá kérdezek Chloe nál, hogy táncolunk-e, de nem várom meg, hogy mit is mond, ha nem, egyből a parkett felé húzom őt. Hogy nem tud táncolni, azt meg hallom, és felé fordulok. – Akkor, utánoz engem. – Mondom neki, majd bele kezdek a táncba, ami nálam, abból áll, hogy… Mindegy is, a lényeg, hogy bele kezdek, és jó lassan, hogy Chloe tudjon utánozni, és ha valamelyik mozdulatnál elakad, akkor azt újra meg mutatom neki. Szerintem, nem lehet nehéz, de ez attól is függ, hogy az illető, mennyire fogékony a témára, mert ha nem akár fel is adhatnám, de Chloe szerintem eléggé fogékony a témára, és remélem, hogy hamar bele is jön majd a dolgokban a bulizás téren. Kicsit közelebb kerülök hozzá, és ismét meg szólalok.
– Lazíts, enged el magad és hagyd, hogy a ritmus irányítson. – Tanácsolom neki, de az már rajta is múlik, hogy meg is fogadja-e a tanácsaimat. Én, minden esetre, szeretném azt hinni, hogy igen.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Júl. 20, 2015 4:40 pm

Olyan volt, mintha egy újfajta edzés programot ismertettek volna velem. Maga a feladat nem volt különösebben bonyolult, hiszen sok esetben volt az a dolgom, hogy pontosan utánozzam a lehető legkisebb késlekedéssel az edzőm mozdulatsorát, mintha a tükörképe lettem volna. Akkor viszont volt valami konkrét cél rövidebb vagy hosszabb távon, amit idővel el tudtam így érni. Az adott mozdulatsor elsajátítása, a reakcióidő csökkenése, a reflexek fejlesztése, és így tovább. Itt azonban nem egészen értettem az egész átfogó lényegét. Zenére ritmikus mozgást kell produkálni. Miért? Mi érek el vele? Nem gondoltam, hogy feltétlenül hasztalan lenne, csak nem értettem, mi értelme.
Mindazonáltal engedelmesen utánoztam minden egyes mozdulatot, amit Éva tett. Nem volt nehéz. Elég lassan csinálta, és közel sem volt olyan megerőltető egyik sem, mint ahogy szoktam. Az instrukciói viszont ismét értelmetlennek tűntek. A lazítás még rendben van, harctéren sem megy sokra az ember, ha feszült, de eszem ágában sem volt elengedni magam, mert az meg a másik véglet, ami legalább olyan veszélyes. Az meg, hogy a ritmus irányítson... végképp elképzelhetetlennek tűnt. Persze mindig rá kell hangolódni a másik félre (vagy felekre), hogy megszokjuk a mozgás kultúrájukat, az ütemüket, stílusukat, kiismerjük magunkat rajtuk, megtaláljuk a gyenge pontjukat, ahol majd később lecsaphatunk, a zene viszont olyan mellékes tényezőnek tűnt, amire éppen ezért képtelen voltam figyelni. Számomra csak háttérzaj volt.
- Jobb lesz, ha te irányítasz - ráztam a fejemet. - Téged könnyebb követni, megérteni pláne. Nem egészen látom át a tánc és a zene lényegét, mármint hogy mire megy ki az egész. Mit lehet elérni vele? Bár azt elismerem, hogy jó testmozgás, csak akkor nem értem, miért olyan népszerű alkoholt inni közben.
Hamarosan a mély vízben találtam magam, ugyanis annak a bandájából, akit az előbb elhajtottam kivált egy másik fickó, és maga felé táncikáltatta Évát. Ahogy eddig megfigyeltem, ez elég gyakori jelenség volt, hogy csak úgy partnert váltsanak az emberek, de tekintettel arra, honnan is került elő ez a bizonyos férfi, összeszűkült szemmel figyeltem őket, miközben egyre távolabb kerülve tőlem ropták tovább. A pasi ráadásul egyre közelebb vonta magához Évát, ami engem ugyan nem zavart, de arra nagyon ki voltam élezve, hogy ezzel ő is így volt-e. Nem léptem közbe, nem szóltam semmit, hagytam, hadd mulassanak, miközben jobb híján az eddig megtanult mozdulatokat ismételgettem (a zene teljes figyelmen kívül hagyásával), de egy pillanatra sem tévesztettem szem elől őket, hogy Éva legkisebb jelzésére, hogy nem fogadja szívesen a férfi közeledését, közbelépjek, mivel ő nem olyannak tűnt, mint aki egyszerűen csak szót fogadna, ha Éva szép szóval elhajtaná, az pedig már eddig is elég gyanús volt, hogy a lány nem sokat tudna tenni, ha tettlegességig fajulnának a dolgok.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Hétf. Júl. 20, 2015 9:05 pm

Chloe, tud engem utánozni, és ha jól látom, egy mozdulat soromat sem kell meg ismételnem. Ezért, folytatom a következő mozdulat sorral, és azt is lassan mutatom neki. A mondatát halva, veszem tudomásul, hogy ő inkább engem utánozna, de az is valami.
- Annyi a lényeg, hogy jól érezd magad, és közben is tudsz barátkozni is. Én mondjuk, nem szeretem, ha tánc közben tele a kezem, de ők így szeretik. - Mondom neki. - Kicsit fel gyorsítsunk? - Kérdem töl, és ha igen, akkor fel gyorsitok. A táncba, szinte nagyon bele merülök annyira, hogy azt sem veszem észre, hogy közben új tánc partnerem van. A férfi, átkarol és közben a fülembe suttog, hogy ö a tulaj fia, és ki leszek innen tiltva, ha kezet merek rá emelni. Nekem, mondjuk aztán mindegy, mert mióta Amand halott, ez a hely is egyhangu most már. A fikó keze, lefelé tart, és mást is érzek. Ez most tényleg? Mert nagyon nem akarom ezt el hinni. Akarnék én szólni, de eszembe jut, hogy mit is mondott nekem az elöbb Chloe, és úgy döntök, hogy magam veszem kézbe a dolgokat. Így aztán, fel felé tartva a tenyeremet, ütöm orron a fickót, aki erre el is enged.
- Te perverz állat. - Mondom, majd indulnék is vissza Chloe hoz, de a férfi keze a csuklomra tapab. Ekkor, én a lábára taposok, és hogy biztosra menjekezuttal, még a gyomrába is kap egyet, hogy meg tanulja, hogy hol is van a helye. Aztán, Chloe hoz megyek oda.
- Láttad? Ügyi voltam? - Kérdem tőle, majd várom a dicséretét, vagy a Kritikáját, hogy mit kellet volna másképen csinálnom.


A hozzászólást Szabó Éva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 21, 2015 4:13 pm-kor.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Júl. 20, 2015 9:25 pm

Nem volt ellenemre, hogy gyorsítsunk, elvégre kezdtem megjegyezni a mozdulatokat, ráadásul ennél azért nagyobb kihívásoknak is megfeleltem már edzéseken, meg éles helyzetekben. Ez is sikerült.
- Nem szoktam barátkozni - vontam meg a vállamat. - És egy gyakorlat lényege nem az, hogy jól érezzem magam, hanem, hogy eredményes legyen. Szóval majd mondd el, milyen jól teljesítettem.
Nem tetszett nekem, amit a fickó rendezett vele. A tánc még csak-csak rendjén volt, elvégre mindenki más ezzel foglalkozott körülöttünk, de amikor megláttam Éva arcát, amikor a férfi keze elkalandozott, és közben ki tudja, miket sugdosott a fülébe, már tudtam, hogy nem lesz ennek jó vége. Meg is indultam feléjük, de aztán a legnagyobb megelégedésemre (és meglepetésemre) a lány akcióba lendült. Ha azt mondták volna, hogy életében még egy legyet sem csapott le, azt is elhittem volna, de jelzésértékű ütéseknek jók voltak.
- Láttam - bólintottam, majd rögtön meg is ráztam a fejem. - Nem, nem voltál ügyes, a harc technikád erősen fejlesztésre szorul, ráadásul - pillantottam a háta mögé - nem is a várt hatást érted el vele, csak felmérgesítetted.
- Nem voltam elég világos? - reccsent rá a férfi Évára, ismét magához rántva, igencsak illetlen helyeken felejtve nagy lapát kezeit. Olyan hangos volt a zene és megengedő stílusú sokak tánca, hogy a közjáték fel sem tűnt senkinek. - Itt én vagyok a góré, úgyhogy jobb ha még egyszer nem csinálsz ekkora baromságot, mert ha én is bedurvulok, annak nem lesz jó vége! Szóval ma az én VIP csajom leszel, cicus, értve vagyok?
- NA, látod, ez itt a baj - ingattam a fejem gyakorlatiasan, és nyugodtan hátrakulcsoltam a kezeimet. - Rosszul céloztál és gyengék voltak az ütéseid. Ezzel nem fogod megijeszteni.
- Te csak ne ugass bele! - förmedt rám, még szorosabban szorítva Évát. - Ha tovább pattogsz, rohadtul elintézünk azért, amit az előbb lerendeztél!
- Látod? - mutattam a férfira, megingathatatlan higgadtsággal. - Tipikus időhúzás. Még nem mer támadni, mivel látta, mire vagyok képes, de nem ismeri a gyenge pontomat, úgyhogy csak szájkaratéval próbál rám ijeszteni, hátha az is elég lesz. Na, most ha hatékony akarsz lenni, de nem vagy magadban biztos, olyan pontokra menj rá, amik mindenképpen harcképtelenné teszik...
- Fogd már be!!!
-... amik leginkább a puha felületek. Elsősorban a szemek és az ágyék. Adj neki!
Nem akartam közbe lépni. Úgy gondoltam, ennyit igazán megtehetek Évának cserébe azért, hogy megtanított táncolni. Most rajtam volt a sor, hogy valamit adjak neki. Elvégre, mint már mondtam: nem leszek mindig mellette, hogy megvédjem.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Kedd Júl. 21, 2015 3:51 pm

~ Vettem észre. - Jegyzem meg magamban. Kérésének, eleget akarok tenni, így hamar mondom is neki, hogy hogyan is teljesít.
- Jól teljesítesz, már egészen jól haladsz. - Mondom neki. A fickót, nem sikerült úgy leállítanom, mint ahogy én azt szerettem volna, és Chloe bár látta, nem dicsért meg érte, de talán még javíthatok ezen, és nem kell erre túl sokat várnom, ha jól veszem ki a dolgot. A keze, megint olyan helyre téved, ahova nem kéne, közben hallom, hogy nekem dumál. Mondanék neki valamit én is, de inkább Chloe hallgatom végig, közben a nyakamon érzem a férfiforró leheletét. Chloe mondata végén, bólintok egyet. De, előbb ezt még végig kell gondolnom.
- Én, a helyedben inkább feladnám, és okosan viselkednék. - Mondja, majd megérzem az ujjait, hogy simogatni kezd velük, de csak kettővel. Majd, eszembe jut, hogy miként tudnék úgy pozícióba kerülni, hogy az nekem kedvező legyen.
- Tudod mit? Igazad van, te nyertél.
- Mi? Tényleg? - Kérdi tőlem bizonytalanul, mire én ismét bólintok egyet. Ő, váratlanul el enged, de azért még látni az arcán, hogy nem hiszi el, hogy ő nyert. Már épp szóra nyitja a száját, de én meg előzöm, és meg csókolom őt. Csók közben, várok egy kicsit, majd egy mindent bele adott mozdulattal, ágyékon rúgom, mire ő egy szemét kúrva nyögéssel lép hátra tőlem, és kétré görnyedve kerül a földre. Kezei, az ágyékán mintha az bármin is jobbíthatna, de én azt kétlem. Az előbbi haverja, egy jót mulat magában, majd meg indul felénk, gondolom vagy repetát szeretne, vagy pedig segíteni a haverjának összeszedni magát.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Csüt. Júl. 23, 2015 1:36 pm

Ha Éva az ügyfelem lett volna, már rég közbeléptem volna. De hát ő inkább egy magát megvédeni képtelen új ismerős volt, akinek nem ártott pár lecke. Nem gondoltam, hogy arra van szükséges, hogy tíz percbe sűrítsek neki mindenféle random fogást, hiszen azokat úgysem fogja megjegyezni, meg aztán kis szerencsével gyakorolnia sem lesz alkalma.
- Ne hagyd, hogy összezavarjon - ajánlottam. - Okosan akkor viselkedsz, ha védekezel, különben nem csak az ő kezére játszol, de mindenki másnak is nyilvánvalóvá teszed, hogy könnyű préda vagy.
Éva végül egészen egyedi módszert dolgozott ki a menekülésre. Először azt hittem, nincs is szükség rám, hiszen tetszik neki a férfi elég agresszív párzási tánca, és már éppen fordítottam is volna hátat nekik, elvégre rám innentől kezdve semmi szükség, ám ekkor a lány egy akkorát bevitt a férfi ágyékára, hogy szinte hallottam a roppanást. Hát ez fájhatott. Erre engedett következtetni a fájdalmas kiáltása is, amit sokan körülöttünk a zenére adott hujjogásnak vettek, és alkohol mámorban úszva utánozni kezdték. Esküdni mertem volna, hogy ettől mintha még tovább növekedtek volna a kínjai, de erre csak az egyre trancsírozódó grimaszából következtettem.
- Szép volt - dicsértem meg Évát, majd megragadtam a karjánál, és magamhoz húztam. - Gyere, hadd kaparják össze. Meg nem ártana egy olyan helyre mennünk, ahonnan jobban ráláthatunk a helyre. Ha megint elemükben éreznék magukat, ne tudjanak mögénk kerülni.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Csüt. Júl. 23, 2015 11:26 pm

A férfi mondatára, Chloe egy ajánlattal, egy tanács félével örvendeztet meg, amit én meg is fogadnék, de már késő. Már bele kezdtem az én kis hadműveletembe, és már nem lehetett vissza lépni. Ajkai szárazak, mondhatni cserepesek, belülről pedig a rothadás bűze érződött. Ha Chloe meg kérdezné, hogy élveztem-e, akkor meg mondanám neki, hogy a csókot, azt nem, de az ágyékon rúgást viszont igen. Szívesen elküldeném a férfit, egy fogorvoshoz, de inkább hagyom a dolgot. Chloe megdicsér, hogy ügyes voltam, ami nagyon is jól esik nekem, majd megragad, hogy elhúzzon onnan.
– Köszönöm. – Mondom neki röviden. Majd, hallom a további mondatát, és a Chloe által meg kívánt helyet.
– És ha elmennénk sétálni? – kérdem tőle. – Egyáltalán nem arról van szó, hogy félnék itt vagy hasonló, csak szeretnék sétálni egyet. – Az igazat meg valva, idebent eléggé nagy a izzadság szag, ami facsarja az orromat, és persze szeretnék vele kettesben is lenni, ami itt szinte lehetetlen. De, ha ő maradni akar, az esetben a hátsó boksz ok felé is vehetjük az irányt.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Szomb. Júl. 25, 2015 9:05 pm

Úgy tűnt, a lány két lovagja kapott már eleget, ami elvette a kedvüket attól, hogy tovább próbálkozzanak. Legalábbis (ha rendesen szitkozódva is), inkább távolodtak tőlünk, a visszavonulás látszatát keltve mindenkiben. Reméltem, hogy valóban sikerült felmérniük az erőviszonyokat, ahelyett, hogy a harmadik rohamot tervezgetnék. Nem jelentettek éppenséggel komoly kihívást, de nem akartam a kikapcsolódásnak csupán erre, a harctéri oldalára koncentrálni.
- A hely be van kamerázva és rengeteg szemtanú van jelen - hívtam fel rá a figyelmét. - Egyik sem árt, ha ilyen alakok vannak körülötted. Ha bármi történne, ami jogi következményekkel jár, vagy ha esetleg máris perelni akarnának, ezek jól jöhetnek, hogy bizonyítani tudd, hogy jogos önvédelem volt. Ezen kívül, ha segítségre lenne szükséged, azt egy ekkora tömegben inkább találsz, mint a kétes forgalmú utcákon.
Körbepillantva azonban kénytelen voltam pontosítani. Ez nem az én szakterületem volt. Lazításban nem voltam jó, ebben arra kellett hagyatkoznom, amit ő mondott.
- De ha a szórakozás szabályai szerint most sétálnunk kell, akkor induljunk! Még nem vagyunk késésben?
Akár sétálni mentünk, akár a bokszba csusszantunk, kérdőn fordultam hozzá:
- Most mi a teendő?
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Vas. Júl. 26, 2015 10:23 am

A két férfi, vissza vonul de, lehet, hogy csak a látszat kedvé ért. Chloe, is mét mond nekem valaamit arról, hogy a hely bevan kamerázva, és van itt egy csomo szemtanu. Ahogy szét nézek és látom, hogy tényleg. De, mind ez semmit se ér.
- Köszönöm a hasznos tippet, de szerintem, ezt ők is tudják, és ők is bármikor meg szerezhetik, és el is tüntethetik a felvételt. Valamint, azt se hiszem, hogy itt bárki szívesen tanuskodna ellene. - Mondom neki szomorksan, bár nézhetném optimistábban a helyzetet, de az most nem fog menni. Miután fel hozom, a séta ötletét, Chloe ismét mond valamit, majd aztán kérdez is tőlem.
- A séta, nem szabályhoz kötött, akkor mész sétálni, mikor neked tetszik, így nem, nem vagyunk késésben. - Mondom neki, kedvesen. Majd, el indulok kifelé, közben megfogom a karját, és magam után húzom őt. Kint, egy újabb kérdést kapok tőle.
- Most, csak annyi a teendő, hogy sétálunk, közben megnézhetjük a kirakatokat, és dumcsizhatunk is. - Mondom neki, és közben közelebb lépek hozzá, és oda is bújok, hogy a közelében legyek.
~ Talán, még magamhoz is fel hívom őt. - Gondolom magamban, közben ott vigyorgok, mint egy jól lakot kis iskolás.
- Helló Éva, már mész is? - Kérdi a kidobó.
- Igen, már megyünk is. Igen, akarom kérdezni, a tulajnak tényleg van fia?
- Igen van. Mert?
- Mert ő és a haverja, rám mászot.
- Azt kötve hiszem, mert a tulaj fia, még nem jár ilyen helyre, hisz idén megy elsőbe. - Erre az infóra, teljesen le döbbenek.
- Oh, azt hiszem, sejtem, hogy mi is történt. Bocsánat, de van egy kis el intézni való dolgom, de azt nektek nem kell meg várnotok. - Mondja a kidobó fiú, majd belép szórakozó helybe.
- Gyere, akkor menjünk. - Szólok a barátnőmnek, és indulunk, ha ő is jön.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Vas. Júl. 26, 2015 10:36 pm

A séta mellett döntött. Volt abban valami, amit mondott, bár nem hittem, hogy néhány kocsmai ,,hős", akik kissé agresszívan próbálják kompenzálni, hogy normális körülmények között egy nő sem menne el velük, venné a fáradtságot, hogy megszerezzék a biztonsági kamera felvételeit. De hát az is igaz, hogy minek kockáztatni? Meg aztán levertük őket egyszer, és nem okozott kimondottan nagy problémát. Vagyis, ha szeretnék, próbálkozhatnak még egyszer, de ugyanez lesz az eredmény. Örültem neki, hogy ezt Éva is így gondolja (legalábbis mi másért lenne ennyire nyugodt a sétával kapcsolatban), ugyanis az ijedős emberek nyugtatgatása nagyon nem volt az erősségem.
Ennek mondjuk ellent mondott az, ahogy hozzám bújt kifelé menet.
- Amennyiben mégiscsak félsz, biztosítalak róla, hogy mellettem nem lesz semmi bajod - mondtam gyakorlatiasan. - Elvégre testőr vagyok, emberek védelme a dolgom. Viszont ha lefogsz, korlátozol a mozgásomban, ami nagyban nehezíti a védekezést az esetleges támadásoknál. Szóval, ha jelzek neked, vagy magadtól is veszélyt észlelnél, azonnal el kell engedned, vagy növeled a kockázatát, hogy mindketten meghalunk, rendben?
Reméltem, hogy ettől megnyugodott. Én mindenesetre megtudtam, amit tudtam.
A kapunál kiderült, hogy a magát a tulaj fiának kiadó férfi nem is volt a tulaj fia, de hát ez annyira beleillett a róla kialakított képbe, hogy a legkevésbé sem tudtam rajta csodálkozni. Na, igen. Kinek mije van, azzal dolgozik. Neki úgy tűnik ez egyenlő a nullával, szóval maradtak a hazugságok. Ki tudja, hányszor jött be neki, de ma este nem volt szerencsés, az biztos.
Odakint természetesen már koromsötét volt, de még elég sokan lófráltak a környéken, főleg erre, ahol annyi szórakozóhely akadt.
- Tessék - adtam Évának egy ceruzát meg egy kisebb, a noteszomból kitépett papírszeletet. - Ha megtaláltad azokat a termékeket az üzletekben, amiket keresel, felírhatod a címet és a bolt nevét, hogy holnap megtaláld. Most már nem hiszem, hogy bármi is nyitva lesz. Szóval? Melyik kirakattal szeretnéd kezdeni? Egyáltalán mit keresünk?
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Vas. Júl. 26, 2015 11:54 pm

Hát, a séta mellet döntötünk, majd én át ölelem őt. Majd ő hozzám szól.
- Én nem félek, csak jó érzés hozzád bújni. De, rendben majd ha arra kerül a sor, el foglak engedni. De, remélem erre már nem fog sor kerülni. - Igérem neki. Kint, megtudjuk, hogy a tulaj fia, még nincs abban a korban, hogy ilyeneket csináljon. Majd a kidobó, be megy az épületbe, hogy intézkedjen. Chloe, közben egy ceruzát és egy papírt kapok tőle, hogy fel írhassam amit szeretnék.
- Köszönöm, de nem lesz rá szükség, mert a kirakat nézése, csak szimpla nézés, és némi vágyakozás. - Mondom, de azért jól fog jönni, ha majd meg akarom neki adni a vezetékesem számát, de csak miután nállam aludt. - Egyébként, csak úgy nézelődünk és semmi konkrétat nem keresünk. - Mondom neki. - De, kezdhetetnünk mondjuk ezzel itt. - Mutatok a mellettem lévő kirakatra. Ahol, egy csomo méreg drága ruhák voltak. Tudom, hogy most még nem engedhetem meg magamnak. Közben, a helység felöl, kiabálások hangzanak fel, én pedig önkénytelenül is oda nézek. Ekkor látom, hogy a két perverzt épp most dobták ki, közben, hallom, hogy a kidobó többet nem akarja itt látni, ők pedig egyenesen a kocsijuk felé mennek. Én pedig, nem tehetek róla, de kárőrvendek. Majd, tekintetem vissza tér a kirakatra. De, jól néznek ki ezek a ruhák.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Júl. 27, 2015 1:46 pm

Az még rendben volt, hogy nem vágyott további csetepatéra, ezzel én is így voltam, de ha megszakadtam sem tudtam rájönni, mitől lehet jó érzés hozzám bújni. Már a bújást magát sem értettem soha. Mégis mi jó származhat belőle? De hozzám már végképp semmi értelme, hiszen tényleg nem láttam semmi hasznát, és nem is voltam otthon az olyan területeken, amik a bújást, ölelkezést, meg a többi számomra teljesen értelmezhetetlen emberi mániákat engedik szabadon.
- Nem értelek - vallottam be, mikor megállt egy kirakat mellett, hogy minden praktikusságot nélkülöző ruhákat nézegessen, amiket ezek szerint nem is szándékozott megvenni. - Te nyilvánvalóan olyan vagy... nos, olyan vagy, mint mindenki más. Én tudom magamról, hogy messze vagyok mindattól, amit egy átlag ember normálisnak nevezne, és feltételezésem szerint ezért hozok ki gyakran sok embert a sodrából. Tőlem nem fogsz kapni gyengédséget, érzelmes beszélgetéseket, tulajdonképpen semmit, amire úgy látom, ugyanúgy vágysz, mint olyan sokan mások. Fogalmam sincs, miért kéne olyasmiket nézni egy kirakatban, amiket nem akarunk megvenni, nem értem, miért kéne alkohollal tompítani az eredményeimet, vagy zenére olyan ritmikus mozgásokat produkálni, méghozzá bemelegítés nélkül, amik teljesen következetlenül követik a legalapvetőbb kardio edzés programokat. Ez nem az én világom. Éva - néztem rá komolyan. - Én ilyen vagyok. Voltak már, akik valamiért meg akartak változtatni, de nem ment nekik. Leginkább azért, mert nem akarok megváltozni. És tudom, hogy néha megbántok másokat, ha sokáig mellettem maradsz, téged is meg foglak bántani, és nem fogok érte bocsánatot kérni, mert a sértődés a legprimitívebb és feleslegesebb emberi viselkedésnek tartom, főleg, ha semmi szándékom nem volt megsérteni az illetőt.
Kifogytam az érvekből. Reméltem, hogy végre megértette.
- Én nem barátkozom - összegeztem, hogy letisztázzuk. - Téged sem tekintelek a barátomnak, soha nem is foglak, mert az gyengeség, amire nem vagyok hajlandó, úgyhogy ne is próbálkozz. Tehát ezek után megkérdezném: mit akarsz tőlem? Egyáltalán akarsz-e tőlem még valamit?
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.