The Queens Pub

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Hétf. Júl. 27, 2015 5:42 pm

Végig hallgatom őt, a kifakadását. Míg ő beszél, egy szót nem szólok. Nem nehéz, hogy türelmesen végig hallgassam őt, és csak utánna szólalok meg.
- Azt mondod, hogy nem értesz engem, nos ezzeel én is így vagyok. Nem értelek téged. Az elöbb még odabent, még olyan optimista voltál, most meg itt nyavajogsz, hogy nem értesz semmit, és hogy ez nem a tevilágod. Akkor, mi a te világod? Egyáltalán, meg mutatnád nekem a te világodat? - Kérdem tőle őszíntén. Hangom, végig nyugodt és annyira hangos, hogy hallja.
- Baromira sajnálom, hogy ez a tapasztalatod, de én nem ők vagyok, és ha kapnék rá lehetőséget, be is bizonyitanám. Én, tuti nem akarnállak téged meg változtatni, hisz így vagy jó ahogy vagy. Ami pedig a megbántást illeti, ha nem is kérsz bocsánatott, én akkor is meg bocsáltanék. - Mondom neki őszintén. A kérdésén, el gondolkodom, de valahogy nem látok már rá okot, hogy azt fel hozzam. Közben, a kis papír szeletre, számokat írok, az én telefon számomat, bár gondolom, úgy is a kukában fog ki kötni, de engem nem érdekel.
- Tessék a papír, és a ceruza. Ha, majd esetleg egyszer meg mutatnád a te világodat. Nézd, Chloe nem fogok neked kertelni, én bisex vagyok, és bejösz nekem. Ha más nem is jöhet szóba, de egy egy északás kalandban, még reménykedhetek? - A válaszát, már sejtem, hogy mi is lesz, de azért még meg várom.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Júl. 27, 2015 11:19 pm

- Nem tartom magamat optimistának - tiltakoztam. - Inkább realistának. Ha olyan helyzetben találnám magamat, amiben nem nyerhetek, nem áltatnám magamat felesleges pozitív gondolatokkal. Az én életem pedig leginkább a munkámból áll, vagy a munkámhoz kapcsolódó továbbképzési programokból. Edzőterem, túlélő táborok, és hasonlók. Nekem ennyiből állnak a mindennapjaim. És nem nyavalyogni akartam, hanem jelezni, hogy követhetem az instrukcióidat a megfelelő lazítás eléréséért, de továbbra sem látom át az egész lényegét. Egyszerűen nem értem.
Még inkább elbizonytalanított, amikor közölte, hogy mindenképpen megbocsátana nekem. Miért? Miért tenne ilyet? De ezt már meg sem kérdeztem, csak ennyit mondtam:
- Ez a te döntésed. Én figyelmeztettelek.
Átvettem tőle a cetlit, és gyorsan átfutottam, mit írt rá. A hozzáfűzött mondandójára bólintottam, majd kettétéptem a part, hogy a telefonszáma nálam maradjon (el is tettem a zsebembe), a másik, üres felére pedig én írhassam rá a saját számomat.
- Ha szükséged lenne testőrre, hívj nyugodtan.
A folytatást is higgadtan fogadtam. Nem hökkentem meg, nem sápítoztam, nem pirultam el, egyáltalán a szemem sem rebbent. Nem tartottam kényesebb témának ezt, mintha arról beszéltünk volna, hogy alulról vagy felülről szeretem-e befűzni a cipőfűzőmet.
- Jelenleg nincs szükségem szexuális partnerre. Havonta két alkalmat szoktam megejteni, mivel ez bizonyult a legoptimálisabb mennyiségnek egészségügyi szempontból. Ezen kívül nagyon odafigyelek rá, hogy pontos ismereteim legyenek az éppen aktuális partnerem egészségügyi állapotáról, és rólad nem tudok semmit. Ezen kívül hetero vagyok, úgyhogy mindig férfi partnert keresek. Ha csak ezért kerested a társaságomat, elpocsékoltál egy estét. Már az elején meg kellett volna kérdezned, és akkor elmondtam volna neked, hogy nem én vagyok az embered, ahogy te sem nekem. De ha szeretnéd, visszakísérlek a kocsmába, hogy megfelelő partnert keress magadnak, hogy biztos ne kössön már beléd senki, vagy legalább ne essen bajod, ha mégis.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Kedd Júl. 28, 2015 10:33 am

Megint végig hallgatom őt, ráadásul minden zok szó nélkül. S csak utánna szólalok meg megint.
- Még ha te nem is tartod magabat optimistának, nekem akkor is így jött le a dolog. - mondom neki rövídre fogva. A kérdésemre is válaszol, így megtudom, hogy mi az ő világa. Miután fel írtam neki a telefon számomat, és oda adtam neki, a ceruzával együt, ő eltépi a lapot, és amin a számom van azt elteszi, majd ő is ír valamit a másik lapra, és nekem adja.
- Köszönöm. - Mondom, közben el veszem a papírt, és a zsebembe rakom össze hajtva. A vallomásom, nem döbbentette meg, ami egy kicsit fura is nekem, de nem mondok rá semmit.
- Ez, így nem igaz, mert részben, meg is akartalak ismerni, ami valamelyest sikerűlt is, hisz már tudom, hogy a neved: Chloe Slater, hogy testőr ként dolgozol, hogy nem iszol alkoholt, hogy nem szereted ha meg akarnak változtatni, hogy mivel szeretsz foglalkozni szabad idődben. Tudom, hogy ez így kevés, de egyenlőre nekem ennyi is elég, és remélem, hogy egy nap majd jobban meg ismerhetlek. - Monndom neki, de komolyan is gondolom, tényleg szeretném őt jobban is meg ismerni.
- Nem, köszönöm, de nem szeretnék vissza menni. De, ha szeretnél még beszélgetni, mármint velem, akkor itt vagyok, ha meg nem... - Itt csöndben maradok, és várok. Mert, én tudok várni.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Szer. Júl. 29, 2015 9:28 pm

- Nem hinném, mivel nem sokra tartom az optimizmust - vontam meg a vállamat. - A dolgok azok, amik, és mindennek van egy reális valószínűsége, amit a teljesítményünkkel növelhetünk, de ennek semmi köze az optimizmushoz. A fele matematika, a fele meg kemény munka, aztán vagy sikerül, amit akartunk, vagy nem. De higgy, amit akarsz, engem nem zavar.
Mikor összegezte, miket tudott meg eddig rólam, egészen elcsodálkoztam, hogy máris ennyi mindent összeszedett, úgyhogy a következő csodálkozás hullámot az váltotta ki, amikor megjegyezte, hogy ez nem is olyan sok.
- Jó a megfigyelőképességed és a memóriád - biccentettem felé. - De nem hiszem, hogy jobban is megismerhetnél. Nem mintha elképzelhetetlen lenne, hogy valaha is még találkozzunk, de mást igazából nem lehet elmondani rólam. Nem vagyok egy sokszorosan összetett személyiség. A munkámnak élek, és amikor nem dolgozom, tovább képzem magam, hogy még jobb legyek. Ennyi. Semmi mást nem fogsz felfedezni, ha mélyebbre ásol, ezt már előre megmondhatom. Ha lelkitársat keresel, ne rám nézz.
Természetesen nem erőltettem a kocsmát. Ha akar, akar, ha nem, nem, nekem végül is egyre ment, főleg, hogy a protokollt ő ismerte, nekem őt kellett követnem.
- Neked kell tudnod, hogy meddig és hogyan kell alakítani a beszélgetést, hogy az megfeleljen a szórakozás szabályainak. Mik a megadott témák? Miről kell beszélnünk? Nem szeretnék mulasztani.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Csüt. Júl. 30, 2015 11:10 am

Chloe, még mond valamit, az optimizmussal kapcsolatban. De, nekem már kifogyot a mondani valom a témával kapcsolatban, vagy talán lenne mit mondanom, csak nem akaro róla beszélni. Így, hagyom a dolgot. A felsorolásomat, csodálkozással reagálja nekem, mint ahogyan azt is, mikor közlöm, hogy ez nem sok. Majd, meg dicsér érte, hogy figyeltem.
- Köszönöm. - Mondom neki röviden. Aztán folytatja a mondandóját. Úgy érzem, hogy erre viszont mondani akarok neki valamit.
- Engem, mondjuk érdekelne, hogy honnan is származól, a családod, ilyenek. - Mondom neki, de ha nem akar róla beszélni, én azt nem erőltetem, egy szer majd elmondja, ha akarja. Vissza, már nem akarok menni, de felhozttam az ötletet, hogy még beszélgessünk, mire ő mond nekem valamit, majd két kérdés is el hangzik, vagy is egy kérdés, két féle képpen.
- Nos, beszélgethetünk a divatról, a sminkről, a pasikról, az idő járásról, hogy milyen volt a napod, ilyesmikről. - sorolom, neki a dolgokat. - Vagy beszélhetünk olyan dolgokról is, amik téged érdekelnek, mint például, a túlélő kirándulás, a munka, fegyverek, bármi. - Mondom, majd el hallgatok, és rá hagyom, hogy ő miről szeretne beszélni. Bár, igaz, hogy még sok más téma is létezik, de most egyenlőre ezek jutottak az eszembe.

(ha gondolod, válthatunk helyszínt, de ha itt jobb, akkor nekem is jó.)
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Szomb. Aug. 01, 2015 9:34 pm

- Nincs mit mesélnem a családomról. A szüleimet megölték, a nővéremmel ugyanazon az éjszakán elvesztettük egymást, és azóta sem láttam, nem is tudok róla semmit, hiába próbáltam megkeresni. De hát annyi minden történhetett vele gyerekkorunk óta, hogy ez csak egyre nehezebb lesz, szóval nem áll szándékomban feladni a kutatást, nehogy végleg kihűljenek a nyomok. Jelenleg többet nem tudok mondani a családomról, mivel az egyetlenről, aki még rajtam kívül életben van-legalábbis nagyon remélem, hogy még él-, róla fogalmam sincs, hogy hol van, vagy mi van vele. Azt sem tudom, hogy manapság hányas cipőt hord vagy mivel foglalkozik. Most pedig úgy hiszem, te jössz, hogy információkat ossz meg velem a családodról. Kezdheted figyelek.
A felvetett témakörökre határozottan megráztam a fejem.
- Nem látok egyezést. Amikről te beszélnél, azokhoz én nem értek és nem is érdekelnek. Kivéve az időjárást, az fontos, de én is csak annyit tudok róla, amennyit a meteorológusok megosztanak velünk. Ami pedig az én szakterületemhez tartozik, neked kell tudnod, hogy mihez értesz és mi érdekel. Ha nem vagy benne biztos, kérdezhetsz is. Ami a szakértelmemhez tartozik, nem fogok róla tévedni, hazudni pedig nem szokásom. Határozz meg egy beszédtémát!
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Vas. Aug. 02, 2015 11:21 am

chloe, mesél a családjáról, hogy a szülei halottak, és hogy a testvérét is el vesztette, vagy is el tünt. Figyelem az arcát, de érzelmeket ha vannak is rajta, nem fedezek fel. Tehát, vagy jól relytegeti a érzéseit, vagy ki ölte azokat magából, vagy nem tudom. Chloe, még mindig a testvérét keresi, ami szerintem jó dolog. Ha érdekelne engem, hogy ki az apám, talán még én is kutatnék utánna, de engem nem érdekel.
- Részvétem. - Mondom némi könnyel az arcomon, közben egy részvét ölelést kap tőlem. - Remélem, meg találod a testvéredet. - Suttogom a fülébe, majd el engedem őt. Most, ő szeretne tudni a családomról.
- Nos, engem anyám egyedüli szülőként nevelt fel, és én mindig is egyke voltam már ahogy azt én tudom. Anyám, nem mindig foglalkozott velem, hisz volt olyan, hogy külföldre kellett mennie, és olyankor a nagy szüleim vigyáztak rám. Az apámat, meg még a mai napig nem ismerem. Amit, nem is bánok. - Mondom, de nem azért, mert versenyeznék vele, vagy valami csak ő kérte, hogy meséljek neki, hát meséltem neki. A téma felvetésemre, egy fej rázást kapok, és közben mond nekem valamit a témáimra. Eléggé meg lepet, részben mert heterónak mondja magát. De, azért rám hagyja a téma választást.
- Én, az esős havas ibőt szeretem, főleg mikor nem dolgozok, mert olyan szép az, nekem tetszik. Az olyan kis hangulatos, föleg ha még kandallóm is lenne, ahol nézhetném a tűzet, vagy egy kandalló imitáló tv féleség. - Kezdek bele, ha már meg kért rá. Bár, igaz most nyár van, így fölösleges lenne a dolog. És eső sincs szerncsére. Bár, talán ez okot is adna rá, hogy fel hivjam magamhoz, úgy is két szobám van, és az egyikben, alhat másnapig.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Aug. 03, 2015 6:42 pm

- Allergiás vagy? - kérdeztem az arcán legördülő könnycseppekre mutatva, hogy legalább azt tisztázzuk, mivel az ölelésével semmit nem tudtam kezdeni, csak mereven kivártam, amíg végez.
Abbéli reményére pedig, hogy hamar megtaláljam a nővéremet, egyszerűen csak biccentettem.
- Én is.
Mikor a családjáról mesélt, megismételtem a biccentést, ezúttal elismerően, mivel nagyon is egyetértettem az anyjával.
- Anyád nagyon ésszerű nő lehet. Én személy szerint nem is tervezek gyereket, mert csak akadályozna a munkámban, de végül is, ha nektek ott voltak a nagyszülők, akkor könnyen meg lehetett oldani, hogy ne legyél láb alatt. Apád viszont hogy tudott ennyire kimaradni az életedből? Talán börtönben ül? Akkor tényleg ne sajnáld, hogy nem ismered, sok jóra nem lehet egy elítélt bűnözőtől számítani.
- Hangulatos? - ismételtem értetlenül. Ez a lány olyanokat tudott összehordani, amit egyszerűen képtelenség volt megfejteni. - Hogyhogy hangulatos? Az időjárás. Én csak azért szoktam rá figyelni, hogy hogy öltözzek. Vagy ha olyan a helyzet, a köd jól tud jönni, mert elrejt, viszont, ha nekem kell megtalálnom valakit, az már akadály. És így tovább. Az időjárásnak csak ennyi jelentősége van. Hogy lehet bármilyen időjárás hangulatos? Ez olyan, mintha a szivárványra mondanád, hogy az olyan szép!
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Hétf. Aug. 03, 2015 10:46 pm

Chloe kérdése, hogy alergiáss vagyok-e kicsit meg mosolyogtat, De azért kész vagyok rá válaszolni neki.
- Nem, nem vagyok alergiás, csak meg hatódtam, vagy valami ilyesmi. - Mondom neki, de csodálkozom is egyben, mert nem gondoltam volna, hogy ez lesz a reakciója. - Neked, még sosem lábadt könybe a szemed? Akármitől, bármitől. - Kérdem, kissé csodálkozva. Mikor mondtam neki, hogy remélem megtalálja a testvérét, ő két rövíd szóval tudja le a dolgot, de arra már nem is mondok semmit. Aztá, az én családom következik, amihez mond valamit ő is, de most csak hallgatom őt. A gyerek dolog már meg se döbbent, hogy nem akar gyereket, de ez a ő döntése.
- Én, még nem tudom, hogy akarok-e gyereket, de biztosan menne, valahogy hisz oda haza is rengeteg színésznek és színésznőnek van gyereke, kivétel akinek nincs. - Szólok hozzá a gyerek témához mégis. De, ez a egész gyerek dolog, attól is függ, hogy a párom is akarja-e majd. Csak, ezt nem tettem neki hozzá. Aztán, apámra terelődik a téma, akit nem is ismerem.
- Nincs börtönben, csak egyszerűen fel csinálta anyát, majd el tünt mint szürke szamár a ködben. Anya, sosem hallótt róla többet, ő legalább is ezt mondta nekem. - Mondom neki. Chloe kérésére, választottam egy témát, méghozzá a idő járást, de nagyon úgy fest, hogy nagyon mellé trafáltam, hisz ismét kérdéseket kapok tőle.
- Úgy értem, hogy kellemes jól eső hangulatom támad tőle. A szivárvány, pedig engem annyira sosem nyűgözöttle, bár meg néztem ha volt és szóltak, hogy nézzem meg, de csak ez minden. - Mondjuk, annak örülök, ha valakinek tetszik a szivárvány és szépnek is tartja, de engem annyira nem foglalkoztat.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Kedd Aug. 04, 2015 8:42 am

- Mikor gyerek voltam, biztos sokat sírtam, de a kiskorúak már csak ilyenek - gondoltam végig a feltevést. - De már nem vagyok gyerek, szóval miért könnyeznék bármitől, ami nem irritálja közvetlenül a szememet?
Valahogy nem tudott tágítani a gyerek témától, mintha az olyan fontos dolog lett volna. Persze evolúciós késztetés a szaporodás, nehogy kihaljunk és a csorda is erősödjön, de tekintve, hogy két nő aktusából úgysem foganhat soha magzat, számomra teljesen logikátlannak tűnt, hogy ezt éppen velem akarja megbeszélni.
- Ez minden helyzetben így néz ki - hívtam fel rá a figyelmét, ahogy a színészek gyerekvállalására terelődött a szó. - Mindenki vállal gyereket, kivéve, aki nem.
Na, persze akkor már nem csak a jövőbeli utódok kerültek terítékre, hanem a múltbéliek is (akik már nem is gyerekek), és így a szülők. Az enyémeken, ugye, nem sok volt, amit taglalhattam volna, és az ő családi hátterét is egész hatékonyan foglalta össze.
- Kommunikációs deficit - foglaltam össze még hatékonyabb tömörséggel, de ha ez nem volt elég, még magyarázólag hozzátettem. - Már az elején tisztázniuk kellett volna, hogy a szexuális aktus, amit létesítettek milyen célból történik. Az érdekellentétek és a hosszútávú tervek közötti különbségek összeegyeztetése nélkül kicsi rá az esély, hogy mindkét fél kívánsága teljesül.
Az időjárás nálam már teljesen homály volt. Egészen elképesztő volt, mennyit képes csacsogni róla. Abszolút praktikussági okokból szükséges csupán odafigyelni rá, én legalábbis így láttam, úgyhogy lehetetlennek találtam, hogy mindenféle jó érzésről meg szivárvány bámulásról lehessen szó a kapcsán.
- Én ezt kénytelen leszek rád hagyni - egyeztem bele végül. - Nekem az időjárás csak annyit jelent, amennyit elmondtam, és amit neked nyújt, azt egyáltalán nem tudom elképzelni.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Kedd Aug. 04, 2015 4:33 pm

- Értem. - Szögezem le a dolgot, a könnyes témával kapcsolatban, hisz nem akarom a végtelenségig húzni a témát. Mint, ahogy a gyerek témán sincs túl sok ki tárgyalni való téma, minden esetre, amit el akartam mondani, azt el mondtam. Az apa i témát, szintén végig hallgatom, de nem értem, hogy miért kellet volna már az elején tisztázni a dolgokat, mikor anya sem akarta utánna látni apát, és ez fórdítva is igaz volt.
- Ezen, nem is volt mit tisztázni, hisz anya akkor csak élni akart, jól érezni magát, de aztán a fene sem gondolta volna, hogy aztán az lesz belőle, hogy terhes lesz, de nem akart el vetetni, és ezért egyedül nevelt fel. Különben pedig, anya szerint, apa inkább olyan nagyra nőt gyerek volt, mint felnőt férfi. - Magyarázom, de aztán ha bármit is mond vagy reagál erre, én már nem fogom ugyan ezt tenni, mert részemről, én le zárom a témát. Chloe, nem tud mit hozzá fűzni a idő járásos témához, így azt sincs nagyon értelme folytatni. Ezért, azt is hagyom, nem mondok rá semmit. Ezért, egy új témát kell fel hoznom.
- Tehát, te egy amolyan testőr féle vagy. Kiket védtél az eddigi életed során, míg találkoztunk? Mindegyik egy egoista bunkó f....ej volt, vagy voltak normálisak is? - Kérdem tőle, más témára terelve a beszélgetésünket, remélve ebben a témában, már közlékenyebb lesz.
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Chloe Slater on Vas. Aug. 09, 2015 5:06 pm

- Nem testőrféle, hanem pontosan az: testőr - helyesbítettem. - És nem tudnám felsorolni mindegyiküket, mert elég sokan voltak, de egyébként sem szabad, mivel a munkám ennél nagyobb diszkréciót követel meg. Sokukat még így is bajba sodorhatnék azzal, ha beszélnék róluk. Egyébként pedig, mivel kimondottan sokan voltak, sokfélék is. Voltak, akikre könnyű volt vigyázni, mert szó nélkül követték az utasításaimat, ha a helyzet úgy kívánta, de természetesen olyanok is voltak, akikkel nehezebben értettem meg magam. A jellemüket illetően... hát nem tudom, ilyesmire sosem igazán szoktam figyelni. Nem hinném, hogy releváns lenne. A vészhelyzeteket úgyis nekem kell megoldanom, egyébként pedig csak biztonságban kell tudnom őket. Nem barátkozok velük, csak megvédem őket, úgyhogy az ismerkedésre sem szoktam sokat adni.
Épp meg akartam nézni, hogy mennyi lehet az idő, tekintettel arra, hogy sötétedés után már igen csalóka lehet az ember időérzéke, ám ekkor a mobilomon beállított figyelmeztető el kezdett pittyegni.
- Éjfél van - jelentettem, kikapcsolva a figyelmeztetőt. - Most telt le az előzetes felmérések alapján kiszámolt szórakozásra felhasználható időm. Hálás lennék, ha szánnál még rám annyi időt, hogy az eddigi benyomásaid alapján értékelnéd a teljesítményemet egy egytől tízig terjedő skálán, ahol az egy a legrosszabb és a tíz a tökéletes. A jelentésemben természetesen név nélkül fogom feltüntetni az értékelésedet.
Bármit is mondott, akárhány pontot ítélt oda nekem, biccentettem.
- Köszönöm. És köszönöm, hogy segítettél a gyakorlat sikerességében. Azt hiszem, sokat tanulhattam az este folyamán.
Leintettem egy taxit, és ahogy mellénk görbült, még egyszer biccentettem felé, ezúttal búcsúzóul.
- Viszontlátásra, Éva! Ha szükséged lenne rám, tudod az elérhetőségeimet.
Aztán beültem a taxiba, és hazagurultam, ahol még egy órán át körmöltem a jelentésemet a szórakozási gyakorlatomról.

//Köszönöm a játékot. Nagyon jó volt Smile //
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Szabó Éva on Hétf. Aug. 17, 2015 12:03 am

Meg kapom Chloe tól a válaszokat a kérdéseimre, de nem mindre. Mondjuk, nem is faggatózom tovább, ha nem tiszteletben tartom, hogy nem adhat ki ilyen jellegü infókat nekem. Így, hagyom is a témát annyiban.
- Értem. - Mondom röviden, majd hallom a telefonja jelzését, hogy már éjfél van. Amit, meg is jegyez. De, még értékelnem is kell őt, ami mondjuk eléggé hálátlan egy feladat, mert bár el fogadja a értékelésemet, de gondolom magában, meg lesz a véleménye, de ezen nem kéne izgulnom. Egy rövid gondolkodást követően, mondom neki a következőt.
- Ötösre értékellek, ami remélem, hogy meg felel. - Mondom, mire ő biccent egyet. Majd, leint egy taxit, aztán megint biccent nekem egyet. A mondatát még végig hallgatom, majd mielöt még be szállna, meg ragadom a csuklóját, és felém fordítom őt, és egy aprócska csókot nyomok az ajkára, majd el is távolodom tőle.
- Vigyázz magadra. - Mondom, de nem ezt akartam volna mondani. Végig nézem, hogy be ül az autóba, ami aztán el is megy vele. Én, még ott állok, és Chloe hűlt helyét figyelem. Csak, pár perccel késöbb indulok én is haza felé, kisé bánatosan.

(Én is köszönöm a játékot, majd jáchatnánk máskor is egyet.)
avatar
Szabó Éva
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 51
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.