Kikötő és komp

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Kikötő és komp

Témanyitás by Cerebro2.0 on Szomb. Júl. 11, 2015 12:19 am

A kikötőből Manhattan és Liberty Island felé indulnak kompok, naponta többször.

avatar
Cerebro2.0
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Szomb. Júl. 18, 2015 7:25 pm

Magamban erősen és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal mormogtam az orrom alatt, ahogy a kabinokat takarítottam, miután már mindenki elhagyta a hajót. Még akkor sem értettem volna meg, hogy miért kaptam a büntetést, ha nem lett volna jó a fogás, de még ezt sem lehet mondani, csak egyszerűen csak az volt a helyzet, hogy Ben nem akarta megérteni, hogy ki akartam hagyni a következő utat, hogy végre elmenjek egy magánnyomozó irodába és végre alaposabban utána tudjak nézetni Chloe-nak, mert bár mindenben támogatott, most azt szajkózta, hogy csak kidobom a pénzem. Én meg csak kötöttem az ebet a karóhoz, hiszen most is két hét után kötöttünk ki és már nagyon mehetnékem volt.
Erre a nyakamba sózta a takarítást, mintha direkt ki akart volna velem szúrni. Persze valahol igaza volt, már a számát sem tudom, hány irodát bíztam meg a húgom keresésével, de még nem hozott semmi eredményt és az Öreg tudta, hogy most egy olyat akartam felbérelni, akik nem a legjobb hírben álltak, de hát semmit nem akartam kihagyni.
Mintha a hajóhoz akarna láncolni! ~ puffogtam magamban, miközben az utolsó szemetes zsákot pakoltam ki a mólónál lévő szeméttárolóba, aztán a takarító eszközöket bevágva a kis kamrába.
Persze tudtam, hogy Ben nem szereti, ha nem marad senki a hajón, de mérges voltam és úgy döntöttem azért is elmegyek, hogy megkeressem a megadott címen azt az irodát.
Lefürödtem és átöltöztem a szokásos bőrszerkómba, magamhoz vettem a fegyvereimet, amik már hozzám nőttek szinte és kisétáltam a kikötőből.
Az első kocsmáig jutottam, ahová muszáj volt betérnem, mert majd elepedtem már egy coláért, meg különben is hiányzott már a légkör, a füst és az olcsó alkohol szaga, meg a sok viharvert arc, akik közül biztos van jó pár ismerős.
- Stefan, adj egy üveg colát. – ültem a pulthoz és intettem pár ismerősnek.
avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Szomb. Júl. 18, 2015 8:20 pm

Ahogy Melissa a pultnál üldögél, a kocsma élővilága folytatja a szokásos köreit, és úgy általában mindenki azzal foglalkozik,a miért jött. Apró nyilakkal harcolnak egy tábla ellen, amibe köröket rajzoltak, bottal ütlegelnek egy csomó színes golyót, fából készült, összenőtt focistákat menedzselnek, és eltüntetnek egy csomó mérgező alkoholt, mielőtt egy gyerek kezébe kerülhetne.
Egy kopasz, testes fickó ül le a bőrruhás nő mellé, és rendel magának egy sört. Sebhelyei alapján túl van már egy két dolgon, annak ellenére, hogy az egyetemi éveinek legfeljebb a  vége felé járhat csupán. Egy másik, szintén fiatal srác Melissa másik oldalán foglal helyet, és a pultnak támasztja a szögesdróttal körbe tekert Baseball ütőjét, mielőtt rendelne magának egy sört. Ekkor rezzen meg a nő telefonja, jelezve, hogy üzenete érkezett.
A telefonszám ismeretlen, és a jelek szerint másik országbeli, az üzenet pedig rövid:

"Veszélyben van! Menjen a mosdóba, most!"

A két oldalán ülő srác nem szól hozzá, de gyanakodva figyelnek rá, amikor azt hiszik, nem látja.


_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Szomb. Júl. 18, 2015 9:23 pm

Megfordultam már itt párszor – már a számát sem tudom, hiszen az Öreg első időben mindenhová magával cipelt, hogy mindenki megismerjen, - így a csapos csak intett, hogy hallotta a kérésemet, miközben járt a keze, mint a motolla, hogy csillapítsa a meleg idő miatt igen csak türelmetlenné váló vendégeket.
Persze a szorgalmas kiszolgálás nélkül sem akadt volna sok ember, aki az orra alatti morgolódáson kívül, merészebb hangot ütött volna meg a több, mint két méteres, dagadó izmú, bár már kissé pocakos és jó pár őszülő hajszállal és bajusszal rendelkező pultossal szemben, de én az egyik kedvence közé tartoztam, így soha még csak rossz szemmel sem néztek rám errefelé.
Így aztán nem nagyon izgatott a dolog, mikor előbb az egyik, majd a másik oldalamra is került egy-egy rosszarcú fickó, bár azért a felékszerezett baseballütőre egy kicsit felfelé ívelt a szemöldököm. Stefan nem nagyon díjazta, ha valaki nyíltan mutogatta a …..a Fatestápolóját.
Gondoltam, majd ha hozza a colámat megemlítem neki, hogy pislantson már a fazonra, de ekkor elvonja a figyelmemet a telefonom, mely diszkréten megrezzen a zsebemben, jelezve, hogy üzenetem jött.
Aztán csak szótlanul bámulom a képernyőn megjelenő szöveget.
~ Hogy mi van??? ~
Komolyan felmerül bennem, hogy Ben figyeltet és most valaki szórakozik velem, mert engedély nélkül eljöttem a hajóról!
Na jó! Adok egy esélyt, hogy tényleg igaz legyen a dolog, mert azért nekem is felborzolódik a hátamon a szőr, ahogy érzékelem a rám szegeződő pillantásokat.
- Csak tedd le az italom Stefan, kiugrom a mosdóba! – kiáltom az elfoglalt csaposnak és lecsusszanva a székről, látszólag lazán indulok az említett helyiség fel, de közben kezem a zsebemben lévő boxerre fonódik.
Ez a város mindig is veszélyes volt, bár nem tudok rla, hogy valakinek is a tyúkszemére léptem volna, de soha nem lehet tudni. Ben-nek is megvannak a maga kis üzletei, de én nem vagyok már kislány és könnyű préda sem.
Belököm a mosdó ajtaját aztán már ugrom is a fal mellé.
- Na jó, mi ez az egész! – szisszenek fel, miközben végignézek a helyiségen, ki van benn.

avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Szomb. Júl. 18, 2015 10:13 pm

Egyértelmű, hogy sokan figyelik a távozó nőt hátulról, ám ezúttal a szokásos indok mellett valami sokkal rosszabbra is készül legalább két szempár gazdája, és még ki tudja, hányan lehetnek itt, akik hasonlóképpen gondolkodnak, mint ők.
A mosdóban viszont Melissa kérdésére nem érkezik válasz. Visszhangzó hangja elhal, és csak az öreg, rozsdás csap csepegése marad hátra, meg a saját légzése. Egyedül van a női mosdóban, teljesen egyedül. Odakint a kocsmában ez az este is zajos siker, ide viszont semmi sem szűrődik be ebből, és emiatt olyan csönd van, akár egy kriptában.
Ezt töri meg a mobiltelefon rezgése. Akár némára volt állítva,a kár nem, most csak csendesen rezeg, jelezve, hogy az sms küldője vonalban szeretne lenni, lehetőleg most.

-A mosdóban van már? Remek, öten vannak a nyomában, és nem akarja, hogy utolérjék. Ha jól számolom, még nem vették körbe az épületet, szóval, ah ki tud szökni a mosdó ablakán, tiszta a terep.
A vonal másik végén lévőről azt sem lehet megállapítani, férfi, vagy nő e. A férfi valószínűbbnek tűnik, mert a torzító mély hangot kölcsönöz neki, de aztán persze ki tudja...
-Odakint kell, hogy álljon egy ronda barna furgon, na azt kerülje el jó messzire. Inkább nem mennék bele, mi történik azzal, aki oda kerül.
Közben az ajtó alatt beszűrődő halvány fénycsík nagy része eltűnik, mint amikor valaki megáll a küszöb előtt. Egyenlőre nem nyílik az ajtó, de ki tudja, meddig marad ez így, és ki lép majd be rajta.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Vas. Júl. 19, 2015 9:51 am

Mióta kinőttem a tinédzserkorból, már nem dühített fel, hogy ahol megfordultam – és az általában nem az apácák gyülekezete volt – mindenki megbámulta a hátsómat. Végül is elfogadható volt, főleg, ha a szokásos testhez simuló szerkóm volt rajtam, mint most is. Különben meg vagy saját magam, vagy az Öregem tette eléggé nyilvánvalóbbá azok számára, hogy meddig mehetnek el a kocsonyán lógó szemeiken kívül, némi keményebb tárggyal, vagy ököllel illetve az említett testrészüket.
Most azonban biztos voltam benne, hogy nem csak ilyen pillantások ütköztek, nem csak abba a bizonyos irányba, hanem szinte keresztül döfve a hátamat. Ha szórakozott is valaki velem, elég jól csinálta!
A mosdó viszont tök üres volt, csak a saját hangom verődött vissza a festéket már igen csak rég látott falakról és töredezett csempékről, így megfeszített ujjaim a boxeren elernyedtek és már éppen egy dühös cifra káromkodásba kezdtem volna, hogy kieresszem a még megmaradt gőzt, elátkozva a hiszékenységemet, mikor ismét megszólalt a mobilom, de most egyértelműsítve, hogy szóbeli fecsegésre szól a meghívás.
Egyre emelkedő vérnyomással hallgattam a gondtalanul utasítgató hangot, ami azt feltételezte, hogy az eszemet valahol a földszint feletti vonalban lehetne meghatározni és ez valljuk be őszintén cseppet sem volt az ínyemre, bár hatalmas önuralmat gyakorolva magamon végig vártam, míg a végére ér a minden bizonnyal a vonal másik végén jót mulató fickó. Annyira nem volt jó a torzítás!
Annyira azért nem merültem bele a mérgembe, hogy ne lássam az ajtó alatt megjelenő árnyékot, de hát végül is ez egy mosdó, nem?
- Ide hallgasson maga perverz nyomoronc! Ha az utca másik oldalán röhögve, fényképkészítésre felkészülten várja, hogy lásson kimászni az ablakon, akkor most marhára téved és, ha szeretné azt az arcberendezést látni holnap is a tükörben, amivel most rendelkezik, akkor nem várja meg, míg kiérek oda! – mondom a telefont a számhoz szorítva, dühtől feszült, de jéghideg hangon és csak nagyon kicsi választ el attól, hogy ne csak kikapcsoljam, hanem a falhoz is vágjam a készüléket, az a kicsi csak az, hogy sok pénz fizettem ért.
Mérges voltam és tényleg elhatároztam, hogy kirobogva megnézem magamnak van-e ott valaki, de a boxert nem engedtem el, úgy is hamarost szükségem lesz rá, na meg most jobb volt, ha senki nem akar az utamba állni, így rántottam fel a mosdó ajtaját.
- El az utamból! – morranva egyet dühös képpel.


avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Vas. Júl. 19, 2015 1:26 pm

-Ne! Várjon, én...
A vonal másik végén lévőt annyira meglepi Melissa reakciója, hogy amikor megszakad a beszélgetés, elhúzza a fülétől a telefont, és kiguvadt szemekkel mered a készülékére, miközben azt hebegi:
-...perverz...?
A kiabálásával viszont felkeltette pár ember figyelmét a közelben, ezért sietősen elkezd úgy tenni, mint aki az anyjával beszélt éppen.


Melissa is hasonló cipőben jár, neki is volt közönsége, méghozzá a sebhelyes arcú figura a bárpult mellől, ám a srác nem áll az útjába, hagyja elmenni őt maga mellett, majd úgy tesz, mint aki most jött rá, hogy ez nem is a férfi WC, és annyira úgysem kell ez neki, így inkább visszamegy a pulthoz, egyenlőre.
Odakint az utcán nem sokat változott az összkép ahhoz képest, ami fél órája volt. Még sokkal sötétebb sincs, s a részeges fickók többsége is inkább odabent van egyenlőre. Egy ronda, ütött kopott barna furgon áll az utca másik végén, s két egyetemista fiú támaszkodik az oldalának. Egymás közt beszélgetnek, és dohányoznak, egészen addig, amíg meg nem látják a bőrruhás hölgyet. Az egyik kérdez valamit, a másik bólint, és mindketten eldobják a cigijüket, arra viszont nem veszik a fáradtságot, hogy el is tapossák azt, helyette fenyegető léptekkel közelítenek a lányhoz, egy elektromos sokkolóval, és egy viperával felfegyverkezve.
-Nocsak, untad a társaságot odabent szivi? A legjobb helyrejöttél akkor!
Kinyílik a kocsma ajtaja, és a pultnál ülő két srác lép ki rajta, nem sok jó ígérő arckifejezéssel.
-Na jó, velünk jössz, mint egy jó kislány, vagy durvulnunk kell? Légyszi, mond, hoyg az utóbbi!

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Vas. Júl. 19, 2015 9:48 pm

Ha azt nézzük, még nagyon is visszafogott és nőies voltam, amikor elmondtam a véleményem a kéretlen kukkolónak, akit talán valaki felbérelte, hogy keltse rossz híremet, de arra várhat, bár lehet, hogy ha elég jók a reflexei, egy közeledő felékszerezett öklöt még láthat közvetlen közelről. Valahogy ma nem vagyok a humoromnál! Ha meg a matrózok akartak megtréfálni, hát sok fájdalomdíjat kell majd fizetniük ennek a fickónak és majd megnézem holnap a savanyú arcukat.
Így aztán hideg, vérmes mosollyal az arcomon vágtam ki a mosdó ajtaját és robogtam ki rajta, remélhetőleg kellően elrettentve magam elől mindenkit és gyorsan átjutok az egyre zsúfoltabb kocsmán, csak egy „később” intéssel türelemre intve Stefan-t, annak kérdő tekintetére.
Persze láttam a sebhelyes fickót, de hát még ennek sem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget, hiszen a sör hamar lecsúszik a fiúknál, ráadásul egyáltalán nem állt az utamba, hanem még előzékenyen félre is ugrott, ahogy elzúdultam mellette.
Kijutva az ivóból először vettem egy mély lélegzetet, amit aztán ezt meg is bántam, a tengeren kicsit jobb a levegő, de a lábam már vitt is arra, ahol a kocsma illemhelyének ablakait sejtettem.
Lendületem azonban megtört és alaposan lelassult, amikor megláttam a barna furgont és hümmögtem is magamban egyet. Egy-null a kukkolónak!
Bár a kocsit támasztó fiúk nem tűntek veszélyes alakoknak, láttam én már karón varjút!
És lőn! Ahogy megláttak egyből lemondtak káros szokásukról és feltűnő érdeklődést tanúsítottak felém, ami még nem is lett volna különösebb probléma, de a cigi helyett most sokkal egészségre veszélyesebb ezsköz jelent meg a kezükben, na meg meghallottam a kocsma ajtó csapódását és hátra nézve megláttam a két fickót akik mellettem ültek.
- Hát ez remek! – vontam le a következtetést, hogy vagy egy látnok telefonált nekem az előbb, vagy maga rendezte így a dolgot, de négy férfi egy ártatlan fiatal lány ellen azért erős túlzás, nem? – Jaja! Főleg azt a két tuskót a hátam mögött! Elég unalmas a képük! – válaszoltam egy szájhúzással, miközben igyekeztem eloldalazni, hogy a látószögembe tartsam mindkét csapatot.
~ Na most elég nagy szarban vagy Melissa! ~ róttam meg magam, hogy miért kell nekem azonnal felkapni a vizet, már rég az Iroda felé tarthatnék, vagy egyáltalán el sem kellett volna jönnöm a hajóról!
- Vakok vagytok fiúkák? Nem láttátok honnan jöttem ki? Hány jókislány jár matrózkocsmába? – ingattam meg a fejem és most már erősen szorítottam a boxerem. – És már van programom estére, így kihagynám a kedves meghívásotokat. – lestem gyorsan körül, hogy merre tudnék elhúzni.
Bár nem vagyok az a könnyen megfutamodó típus, azért négy férfi kicsit sok még nekem is.
Viszont az Öreg szerint a legjobb védekezés a támadás és tisztában vagyok a meglepetés erejével, így ahogy valamelyik a karom távolságába ér, azonnal ütök, aztán futok.


avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Hétf. Júl. 20, 2015 5:04 pm

A válaszra a legnagyobb fickó, ki az előbb beszólt Melissa-nak hangosan felröhög, akárcsak a mellette lévő. A másik kettő egy ideges mosolyt erőltet magára, és követi a szemével, ahogy az áldozatuk próbál eltáncolni a  látómezejükből. Egyikük elővesz a zsebéből pár fémdrótot,a mivel összeköti az ajtót két szárnyát, ezzel rövid időre bezárva a kocsma népét abba a lélekvesztőbe, a többiek pedig tovább közelednek a préda felé, mint egy falka veszett farkas.
A baseball ütős srác ront rá először a nőre, és vérző orral hátrál aztán vissza tőle. A többiek aztán futásnak erednek áldozatuk után, és ő is megpróbál lépést tartani velük.
-Megállj mutáns szuka!
Perceken át szaladnak a fürge lány után, és bár nem lomhák, beérni azért nem tudják őt, egészen addig, amíg a barna furgon be nem farol Melissa elé, csikorgó fékekkel, és a sofőr nem szegez egy lefűrészelt csövű vadászpuskát a nőre a nyitott ablakon át.
-Mindent nekem kell csinálni...no...hasalj, vagy kilyukasztalak!

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Hétf. Júl. 20, 2015 9:10 pm

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az ilyen „erőslegények”, mint ezek itt, azt hiszik, hogy a fellengzős, nagy dumájuktól a lányok egyből a szívükhöz kapnak és a lábukhoz vetik magukat kegyelemért könyörögve és ritkán futnak csak bele, hogy valaki jól szájba verje őket, mikor a legkevésbé számítanak rá.
- Úgy örülök, hogy viccesnek találjátok a helyzetet és annak is, hogy olyan töketlen legények vagytok, hogy négyen kelletek, hogy egy nőt élvezhessetek, de jobb, ha meggondoljátok magatokat. Én, mint mondtam nem vagyok jó kislány, Stefan meg utálja, ha baja esik kedvenc vendégének. Én a helyetekben elhúznám a belem jó messzire.
A szövegelés azért igazából csak elterelés, hogy minél jobb pozícióba kerülhessek, bár itt elég nehéz, hárman végig szemmel tartanak, a negyedik meg biztosítja, hogy a kocsmáros ne tudjon utánam nézni, ha hiányolni kezdene. Ügyes!
Reméltem, hogy nem lesz annyi eszük, hogy egyszerre támadjanak, ezért is hecceltem őket és mikor a faápolós srác támadott, már felkészülten vártam. Kapott egy tisztességeset az arcába, biztos nyoma marad, de hogy ezután nehezen veszi a levegőt, az tuti.
~ Mutáns szuka? ~
Kicsit ledöbbenek, hiszen ezek úgy látszik még sem csak véletlenül szúrtak ki maguknak egy kis szórakozásra és most már a négy fő is érthetőbb volt.
~ De honnan……? ~
De persze nem állok meg megkérdezni tőlük, a mondás szerint szégyen a futás, de hasznos és én alkalmazom most.
Egészen addig, úgy néz ki, hogy sikerülhet leráznom őket, míg a furgon be nem vágódik elém és egy gonosznak kinézetű puskacsőbe nem bámulok.
~ Tévedtem! Öten vannak! ~
Ilyen közelről esélye sincs, hogy eltévesszen, bár egy pillanatig mérlegelem a lehetőséget, hogy mégis kockáztatok és neki ugrom, de addigra úgy is oda érnek a többiek.
- Basz&dj meg! – köpök felé, de hasra vágom magam.
Idő……..időt kell nyernem, de úgy néz ki legalább élve akarnak, különben nem küzdenének ennyit.
Mindenesetre görcs kezd beleállni a gyomromba és ez nem jó előjel…..senkinek.


avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Hétf. Júl. 20, 2015 10:35 pm

Szépen lassan beérik a földön fekvő nőt, és körbe veszik, a vérző orrú még bele is rúg az egyik lábába, de többet nem tesz egyenlőre, inkább kivárja, mi a terve a többieknek. Nem kell sokat várnia.
-Ehh, szinte kár ezért a csinos kis popóért, de inkább ők, mint mi, nem igaz?
-Izé...biztos, hogy ez a luvnya mutáns egyáltalán?
-A fotón ő van...hé, te! Te vagy Melissa Slater ugye?
A kérdező finoman oldalba rúgja a nőt, hogy nyomatékosítsa, neki szólt a kérdés, de a válasz szinte fölösleges, pontosan tudja, hogy jó helyen vannak. Az övéből előhúz egy jó nagy kést, és azzal a kezében hajol le áldozata feje mellé. A hideg penge lapját végighúzza a lány tarkóján.
-Tuti ő az.
-De...ha mutáns, nem kellett volna...nem tudom...
A penge éle most már Melissa bőrét érinti, de egyenlőre nem vágja meg, csupán érezheti, mennyire könnyedén mélyedhetne bele, ha csupán egy kis súlyt kapna a fegyver.
-Na, hogy szeretnél meghalni kicsi mutáns? Golyó, vagy skalpolás?
Türelmesen vár a válaszra, aztán ijedtében megvágja kicsit a nyakát, amikor reflexből megrándul a keze a zaj hallatán, amit az ajtó kiszakadása kelt. Stefan rohan ki, két matrózzal, mire a sofőr nyomban tűzet nyit rájuk. Apró fegyverében csak két golyó van, és mindkettőt elpazarolja, igaz, Melissa egyik segítője emiatt a betonon köt ki, súlyosan vérző sebekkel.A banda három másik tagja felveszi a harcot a két férfival, és bár kisebbek, fegyverük van, ami azért sokat segít.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Kedd Júl. 21, 2015 8:18 am

Sokszor menekültem már meg nehéz helyzetekből az öklöm és a lábam segítségével, de most úgy látszik minden ellenem esküdött. A meglepetés ereje pedig használt, hiszen az első támadó törött orral tántorodott hátra és annyi időre elvonta a többiek figyelmét, hogy egérutat nyerjek.
Le is tudtam volna rázni őket, ha az a nyüves furgon nem torlaszolja el az utam. Most miközben a koszos aszfaltra fekszem bezzeg eszembe jut, hogy a telefonáló öt embert említette.
A végén még belopja magát a szívembe az a kis kukkoló. Talán többet kellett volna csevegnem velei, mint, hogy felkapjam a vizet és egyből személyes találkára vágyjak vele, akkor nem lennék itt.
De hát itt vagyok, ezen már nem tudok változtatni és azt várom, hogy mikor esnek nekem, a kis bemutatóm után, de egyelőre csak egy szerényebb rúgást kapok a lábamba a vérző orrútól, ami fáj ugyan, mert vasalt a bakancsa, de gondolom ennél rosszabbra is számíthatok.
Egy fintort eresztek meg tanácskozásuk hallatán, mert azért úgy látom nem teljes az összhang, amit meg is lehetne lovagolni.
- Honnan veszitek, hogy mutáns vagyok? Hát úgy nézek ki? – vetem közbe szerényen és bár nem szeretem letagadni, amit nem is teszek, de ezzel talán elbizonytalanítom a kételkedőket.
A rúgás csak olyan figyelmeztető értékű, hogy talán a kérdésre is válaszolni kéne.
- Ki az a Melissa Slater? – kérdezek vissza jó áldozathoz méltóan adva a hülyét.
A penge hidegét jól ismerem, volt hozzá már szerencsém, bár komolyabb vágást még szenvedtem el, de akinek már szorítottak a nyakához kést, az tudja, hogy milyen borzongató tud lenni. Én sem vagyok kivétel, a borzongás végig szalad rajtam. Nem is állok ellent a késztetésnek, ne baj, ha azt hiszik, hogy félek, pedig csak a menekülés útját keresem.
Szinte érzem, milyen élvezettel karcolgatja a bőröm a pengével a fickó, aki tuti szadista barom.
- Vannak golyóid? – bukik ki a számon, hiszen ha mérgesek, tovább akarnak játszadozni, és az újabb lehetőség.
De aztán hangos robaj hallatszik a kocsma felől és a hangokból ítélve Stefan nincs jókedvében. A sofőr kilövi a puskából a golyókat, de hát ez nem sokat ér, ahogy hallom, viszont a feszültség és Stefan iránti aggodalom kezdi meghozni a gyümölcsét és már nem tudom visszafogni magam.
Testem rohamosan változni kezd és bár a nyakamhoz kést szorító, nem kételkedett benn, hogy mutáns vagyok, most mégis megdöbbenve mered meg, ami elég nekem arra, hogy bevégezzem az átalakulást és lerázzam magamról, mint a rongyot.
Vöröslő szemekkel, egy rosszindulatú vicsorral fordulok felé és megsuhintom karmos mancsom. Bár a kést célzom, ilyen méretekkel nehéz eltalálni, így lehet a fickó keze is bánja.


avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Szer. Júl. 22, 2015 8:41 pm

Egy kés hullik a betonra, és pár csepp vér az üvöltő fazontól, aki a csuklóját szorongatva próbál elhátrálni az óriási méretű jetitől, vagy mitől. Hangjára felkapja a fejét a többi társa is, kik most már nem röhögnek a lányon, mint korábban, amikor megpróbálta letagadni, hogy mutáns, vagy pedig, hogy ő Melissa. Még azt a nagyon halk kuncogást sem engedik meg maguknak, ami akkor tört elő belőlük, mikor töketlennek nevezte a csaj a főnöküket. Akkor azt hitték, semmi sem fájhat jobban annál, ha az emberre ilyet mond egy ilyen szép nő, de a baseball ütős srác gyorsan megtapasztalja, hogy ez azért nem igaz, ahogy Stefan ökle orron találja, pont ugyan ott, ahova az előző ütést kapta!
A kocsmáros társai már nem állják ilyen jóla s arat. Az, akit a golyó ért továbbra is a földön fekszik, és hamarosan csatlakozik hozzá a másik férfi is, mikor egy elektromos sokkolóval találja nyakon az egyik egyetemista. Közben Melissa-t sem hagyják unatkozni, a furgonban ülő serényen tölti újra a puskáját, az utolsó talpon lévő fiú pedig egy egykezes baltával ront rá a vérengző szőrmókra.
-Meghalsz, mutáns korcs!!!

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Csüt. Júl. 23, 2015 11:35 am

Nem szívesen változom át, de ezt már nem lehetett megállítani, amikor úgy éreztem nem csak én kerültem veszélybe, hanem a barátaim is, akik ráadásul az én megmentésem miatt tették kockára az életüket. Előbb-utóbb persze, amúgy is sor került volna erre, hiszen az életösztönöm felülkerekedett volna, de mindig ez a legvégső megoldás. Emberi gondolkodásom ugyanis megmarad, de az szaszkacs rosszindulata, arroganciája és kegyetlensége sok mindent felül ír, bár legalább a barátot az ellenségtől el tudom különíteni. Viszont van mikor már nincs más mód és olyankor nem mondom, hogy ezek a tulajdonságai és a közelharci fegyverekkel szembeni nehéz sebezhetősége, azért sokat nyom a latban.
A hallásom is élesedik és már tudom, hogy senkinek nem akaródzik nevetni rajta, inkább a félelem és a döbbenet veszi át a szerepet. Még ha tudták is, hogy mutánsra vadásznak, gondolom nem erre számítottak.
A kés már nem fenyeget és a fickó se nagyon, aki dajkálja vérbe borult kezét.
Vöröslő tekintetem körbejár és hangosan felmorranok, ahogy Stefan mindkét segítőjét elveszti, de tudom, hogy őt nem kell félteni, habár a bennem lakozó vad lény vért és sikolyokat akar.
Először a furgonban kétségbeesetten tárazót veszem célba, egy ugrással termek előtte és egyik kezemmel a nyakánál fogva kapom ki, a másikkal a puskát tépem ki a kezéből és csapom szét a kocsi oldalán. Aztán követi őt a gazdája is fejjel.
Az utolsó férfi nagy ordítással hívja fel magára a figyelmemet, nehogy eltévesszem. A balta elől elhajlok, de az eléri a vállam, aminek vastag bőrén és bundáján talán némi karcolást hagy.
- Hrömmm! – nyugtázom szavait, aztán kikapom a lábát alóla és lógatom fel a levegőben hintáztatva fejjel lefelé. – Rossz ötlet!
Szavaim bár érthetők, de nem az enyémek, mélyen és erős morgással hangzanak, vadállati külsőmet nem meghazudtolóan. Aztán a srác már repül is és egy villanyoszlopnak nyekkenve elterül csendben.
Nyelvem végig szalad az agyaraimon és rosszindulatú tekintetem körbehordozva kutatok újabb kuncsaft után, de Stefan felé nem mozdulok.
Azt hiszem jó ötlet lenne elhúzni a csíkot, mint magyarázkodni, na meg ha félreért valamit, nem szeretném bántani sem, így hátrálni kezdek a furgon mögé.


avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Csüt. Júl. 23, 2015 4:26 pm

Ha Melissa arrébb né, láthatja, hogy Stefan már a saját ütőjével veri el éppen a srácot, aki az előbb rátámadt, és bár nem az arcát támadja a szögesdrótba csavart fatestápolóval, azért elég csúnya sebeket okoz. Kívülről ugyan csak a farmere tűnik szakadtnak az áldozatának, de abból, amilyen hangokat ad ki, elég valószínű, hogy szüksége lesz egy két öltésre, és tetanusz injekcióra ezek után.

A sokkolós huligán is megpróbálja ártalmatlanná tenni a szőrmókot, és le is csap vele a lényre, bár ha lesz alkalma ezt később átgondolni, még ő sem tartja jó ötletnek ezt, vagy valószínűnek, hogy a vastag bundán át bármi hatása lenne a kis fegyverének.
A csata hevében csörögni kezd egy telefon, ezúttal nem Melissa, Hanem Stefan zsebében. A férfi először nem foglalkozik vele, hisz még ha élet halál kérdés miatt keresik is, jobb, ha vár a sorára a hívó. Viszont, ez a hívó nem vár, és amikor nem veszik fel, újra, és újra próbálkozik, végül pedig a szándékosan idegesítőre kiválasztott csengőhang megteszi a hatását, és a kocsmáros felveszi.
-MI VAN??? H...mi...? Mel..a fiúd keres, azt mondja kihívták ránk a rendőröket, és mindjárt itt lesznek.
A kocsmáros aggódva néz körbe.
-Remélem hozzák a mentőket is, te viszont jobb, ha eliszkolsz...
És valóban, a távolban már hallani is lehet a szirénázó rendőrautók élet visítását.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Csüt. Júl. 23, 2015 6:47 pm

Miután a kisbaltás őrültet leszedáltam már volt időm némileg körülnézni és reméltem, hogy Stefan-nak nem lett baja, mert, ha csak egy haja szála is meggörbült volna, akkor itt kő kövön nem marad, de a furgonos fickókból tuti darálthúst csinálok.
Azonban kedvenc kocsmárosomnak láthatóan kutya baja és még némi testmozgásra is rábírta magát, ahogy elnézem, a végén még megfájdul szegénynek a dereka a nagy hajlongásban.
A fickó jajongása zene füleimnek, még a sokkoló bizsergetése sem zavart, csak lágyan meghessintettem a srácot és valószínűleg mély nyomokat hagytam benne, bár sajnálatos módon nem a női bájaimnak hódolhatott. De csikis volt!
A telefoncsörgés bántja a fülemet és ezért kíváncsian fülelek, hogy vajon melyik zsebből hangzik. Stefan volt a nyertes, de érthető módon eléggé elfoglalt volt és nem nagyon akarózott neki abbahagyni.
- Hrrrmmm! – reszelem meg a torkom, hogy felhívjam a figyelmét, az esetleges ténykedésre ezzel kapcsolatban.
Végül felveszi, bár kissé feszült a hangja Stefan-nak, mert félbeszakították a péppé verésben.
Aztán rajtam a sor, hogy megdöbbenjek.
- Hogy kim? – hörrenek fel. – A FIÚM? A…FIÚM? – ismétlem meg kicsit felfelé élesedő hangon, de aztán kezd leesni a tantusz, szaszkacs vagyok nem hülye ugyebár. – Ezért még kitekerem a nyakát! – morgok magamban, aztán csak bólintok Stefan felé. – Remélem ki tudod dumálni……
Azzal eltűnök a furgon mögött a legközelebbi szűk utcában.
- Lehet vissza kéne mennem a hajóra.... - morfondírozok és bár nem vágyom rá, de mégis visszafelé indulok.
avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Pént. Júl. 24, 2015 7:29 am

Stefan kuncog, és letörli a vért a szája széléről, aztán pedig bólint. Egészen biztos benne, hogy valahogy csak meglesz itt, és ki tudja magyarázni magát...már persze, ha nem áll itt egy óriás izé közben.
-Volt már rosszabb is, de te...te mióta jársz Dart Vader-el?
Gonoszul nevet, aztán int, hogy menj innen, mielőtt még tényleg nagyobb baj lenne még ennél is.


Innentől elég könnyedén haladhat a szőrmók, emberként pedig még annál is egyszerűbb dolga van, hisz akkor nem hívják rá a zsarukat minden sarkon.
-Pszt!
Egy fekete pulcsit viselő alak szól rá, aminek a kapucniját a fejére húzta, majd hozzá lépve a vállára teszi a kezét, és arra biztatja, hogy húzódjon le. Ez után a nagyon közeli halászhajóra mutat:
-Tudják, hogy ide fogsz vissza jönni - dörmögi, Christian Bale Batman hangját utánozva, szerinte egész tűrhetően - A város rendőrfőnöke állatira rühelli a mutánsokat, és ha most odamész ezekkel a sérülésekkel, tuti rács mögé juttat.
A srác közben láthatóan végigméri Melissa-t, amikor azt hiszi, ezt senki sem veszi észre, majd nagyon gyorsan elkapja a fejét, annak ellenére, hogy az arca nem látszik.
-Khmm...nem messze parkoltam le innen...elvigyelek valahova...?

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Pént. Júl. 24, 2015 4:58 pm

Bár vágok egy rosszindulatú vigyort és ez a mostani alakomban elég félelmetesre sikerülhet, kivillantva agyaraimat.
- Az egy nagy bajban lévő Dart Vader, ha egyszer megtalálom és csak azért nem ölöm meg, mert igazat mondott.
Stefan nem kap frást és legalább ennyire gonosz kacajt hallatva int búcsút. Talán bírja a búrámat, amiért mindig sikerül valami színt hoznom unalmas életébe.

Természetesen első dolgom az, hogy eltűntessem a szaszkacs alakomat, mert nem hiányzik, hogy egy ablakon kinéző öreglány felvisítsa a környéket és felhívja rám a környékre rajzó zsaruk figyelmét.
Hát már a pisszegés sem érint jól, ahogy a hajó felé óvakodok, de a vállamra helyezett kéz nem a legjobb ötlete volt a kapucnis figurának az tuti. Én egy durva matrózokkal teli hajón nőttem fel és a verekedés a vérembe ivódott, még ha lány is voltam. Ezért aztán, ha csak nem tudott valami jó kis ellenlépést, nagyot zuhanva landolt a betonon, ahogy a karját megragadva átlendítettem a vállamon.
Kés villant a kezemben és hideg mosollyal térdeltem mellé.
- Egy jó okot mo……..
Eléggé nyomós okot mondott, így önkéntelenül a hajónk felé pillantottam összehúzott szemekkel, hogy jobban lássak. Nem látok semmit, de persze ez jócskán nem jelent semmit.
- Szóval te volnál az őrangyalom? Miért? És miért nem verjem be az orrod azért, hogy Stefan-nak azt mondtad a fiúd vagyok? Jó, nem most, de később. – sóhajtottam, mert nem volt túl jó, amit mondott. – Nem szoktam hirdetni, hogy mi vagyok, honnan tudják? – rázom meg a fejem, hiszen olyan hihetetlennek tűnt ez az egész. – És ne stírőlj, mert még le találom nyisszantani valamid! – förmedtem rá aránylag visszafogottan, és még jó, hogy sötét van. – Ki vagy te? Nem hiszem, hogy hallottam volna a hangod. Nem akarod megmutatni magad? – nyúlok a kapucni felé.
Utálom, ha valaki ilyen kis titokzatoskodó.
- Mi lesz a hajóval és a nevelő apámmal? – nézek a ladik felé aggódva. – Szólnom kell neki, inkább adj egy telefont.

avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Pént. Júl. 24, 2015 8:38 pm

A fekete kesztyűs kés gazdája villámgyorsan reagál Melissa támadására...már olyan értelemben, hogy pont olyan gyorsan lódul előre a teste, mint emilyen gyorsan rántják, egy milliméterrel sem marad le. Hatalmasat nyekken a betonon, aztán pedig szótlanul fekszik,a míg Melissa megbeszéli önmagával a dolgot, és csak a lány monológja végén válik hallhatóvá halk nyöszörgése, ami alig érthető, de a kapálózása, és rosszul artikulált szavai valami olyasmire utalhatnak, hogy nagyon szeretné, ha a támadója leszállna végre a mellkasáról a csizmájával, hogy kaphasson egy kis levegőt.
Ha lehúzod róla a kapucnit, akkor láthatod, hogy alatta egy piros, pókember álarcba bújtatott fej lapul, ami ugyan meglepően részletes, szinte már olyan minőségű, hogy a filmben is szerepelhetne benne, ám a viselője arcát olyan jól fedi, hogy akár egy hölgy is rejtőzhetne alatta.
-Túl sokat kérdezel... - jegyzi meg csendesen, mikor végre elengedik, de aztán maga elé kapja két tenyerét védekezőn.
-Jól van na! Jesszus! Tessék...
Már nyújtaná a telefonját, aminek hatalmas kijelzőjén egy térkép látható, ami eléggé hasonlít a kikötőnek azon részére,a hol most vagytok. A hajó mellett két sötétkék pötty várakozik, a valóságban pedig két férfi álldogál. 5 vörös pont van egy kupacban a kocsma előtti utcán, és vagy 9 kék veszi őket körül, illetve egy zöld pont található véletlenül hajszál pontosan ott, ahol Melissa áll éppen.
-Ja, igen, ebből kilépek, pill...várjunk csak, neked van telefonod! Úgy találtalak meg!
A hevesebb hangja ellenére továbbra is suttog, hisz nem szeretné felhívni magára a figyelmet...ennél is jobban.
-Tökmindegy...nézd, sajnálom, hogy azt mondtam a fiúd vagyok, de jobb ötletem nem volt, miért adja át az üzenetem egy vadidegen egy számomra vadidegennek. Úgy értem, a lecsukás dolog mondhatni fontos, de ki tudja...apropó lecsukás, elhúzhatnánk végre innen? Ha kiderül, hogy segítek neked, Bolton zászló leszek a következő farsangon.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Pént. Júl. 24, 2015 9:36 pm

Persze nem akarom komolyan bántani, hiszen az életemet köszönhetem neki, vagyis, azt köszönhetném, ha hallgatok rá, de hát ő sem várhatja el, hogy első idegen szóra kimásszak egy slozi ablakán!
Így aztán csak egy kis figyelmeztetésben részesül, hogy ne legyenek vérmes reményei velem szemben, bár továbbra sem kapok egy csomó igen csak fontos kérdésemre magyarázatot és a legfontosabbat még fel sem tettem, hogy
- Honnan ismersz te engem?
Elég nyomos érvek vannak a kezemben, még hozzá egy hegyes és éles kés képében, ahogy fülé hajlok, de aztán végül hagyom, hogy talpra kászálódjon, elvégre úgy tapasztaltam, hogy nem túl profi közelharcossal van dolgom, a kapucni alatt található pókember jelmez ellenére. Azt hiszem annak, hogy ilyen könnyedén hagyom „futni” annak is szerepe van, hogy most szedem fel az állam a betonról.
- Ez most komoly? Te valami, ilyen…..utánzó vagy, vagy mi ez? – térek magamhoz pár másodperc múlva. _ és persze, hogy sokat kérdezek, te nem ezt tennéd a helyemben? Felhív egy vadidegen és javasolja, hogy másszak ki egy wc ablakán, és még egy csomó sületlenséget, aztán meg minden úgy lesz, ahogy mondta? Most meg ez? – intek a hajó felé. – Neked nem lennének kérdéseid? – nézek rá merő egy kíváncsisággal és enyhe iróniával.
Hamar eljutunk addig, hogy látja rajtam, jobb ha nem húzza tovább az agyam, de én már a telefonja kijelzőjére meredek.
- És ezt se kérdezzem meg? Be vagyok poloskázva vagy mi? ÉS KI VAGY TE? - hangom nem hangos, de érezheti belőle a fokozódó feszültséget és, hogy választ akarok.
- Valamibe beletenyereltem? Ha megígéred, hogy válaszolsz, akkor elmegyek veled, ha nem? Talán velem jössz a sittre, ha elég hangosan kiabálok segítségért? - veszek egy mély levegőt.avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Szellem on Pént. Júl. 24, 2015 9:53 pm

-Sehonnan...és nem vagyok utánzó, csak miután fogtad magad, és levágtad a kagylót, rögtön tudtam, hogy nem nyugszol, amíg az egész város rád nem vadászik, és gyorsan kellett valami álca, normális símaszk viszont nem volt kéznél.
Az, hogy a hangjából ítélve szerinte kicsit sem furcsa, hogy pókember álarc viszont a jelek szerint lapult egy a szekrényében, egy pillanatra sem tántorítja el. Miért ne lenne, nem igaz?
-Legalább azt elértem, hogy ne legyen idejük megmérgezni a piádat, mielőtt rád támadnak. Szívesen mellesleg.
Hogy lennének-e kérdései, azt inkább nem firtatja. A telefonja által keltett hatásra viszont hátradönti a fejét, és felsóhajt, kissé fáradtam már.
-Nézd, sokkal gyorsabban haladnánk, ha csak elfogadnád, hogy az egyetlen srác aki a mai felhozatalból nem ült még sitten, talán nem akar neked rosszat. Viszont, hé, mit csinálsz, ne már...jól van...várj...
Az álarc alá nyúl, és elkezdi felfejteni azt.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Sean Darrow on Pént. Júl. 24, 2015 10:07 pm

Cseppet pánikolva rántom le magamról az álarcot, hogy felfedjem előtte teljesen átlagos, sebhelyektől mentes, ártatlan unalmas képem, aztán pedig hagyom, hogy teljes egészében magába fogadja az érzést, amit sosem látott arcom kelt benne, vagyis azt, hogy az előbb jobb volt, a pókember arcát legalább ismeri, én egy senki vagyok a számára. Szégyenlősen hajtom le a fejem, nem kicsit kipirulva, bár ez főleg annak köszönhető, hogy nyári 40 fokban kapucniban, és álarcban flangálok, nem pedig a zavaromnak. Az már csak a jéghegy csúcsa...istenem, bár lenne itt egy jéghegy...
-A nevem Sean. Lövésem sincs, ki vagy...úgy értem, tudom a neved, hogy a húgod keresztneve a jelszavad, ami marha rossz ötlet mellesleg, és azt is, mikor merre jársz, hála a telefonodnak. Azok ott a mólón zsaruk, és téged akarnak, mert amikor vesztésre álltak, az egyik rohadék leadta a drótot, hogy gyorsan jelentsenek fel téged. Ha csak három kocsmatölteléknek mennek neki botokkal, és csúzlikkal, az garázdaság, ha egy mutánsnak, az önvédelem...és még alul is voltak fegyverkezve a jelek szerint.
Sóhajtok egy nagyot a magyarázat után, aztán idegesen kinézek, hogy lássam, észrevett-e a két rendőr, de már nem látom őket. Nem hallom még a lépteiket, de ezeknél ki tudja, mi lehet itt. Újra előkotorom a mobilom, és oda sem nézve visszahozom a szaru radart.
-Azért vadásznak rád, mert mutáns vagy. Nem tudom, honnan tudják ezt, mert nem olvastam végig az aktádat, gondoltam az a rész, ami szerint 5 percen belül odaérnek hozzád fontosabb. És...
Lesandítok a kijelzőre. A két zsaru közel van, nagyon közel. Még nem hallanak, de felénk jönnek.
-Franc...meghallottak...el kell tűnnünk innen, vagy találni egy okot, mit keresünk itt...vagy, hogy ne akarjanak ránk nézni..szerinted jó rád a maszkom???
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Szomb. Júl. 25, 2015 7:57 am

Természetesen újabb kérdések özöne jut eszembe, ahogy nem kapok választ az eddig feltettekre sem és csak az tart vissza, hogy vagy kicsipkézzem szuperhősi megmentőm fülét, vagy, hogy itt hagyjam a csudába, hogy eddig is mind bejött, amit mondott és talán többet is tud, mint amit eddig feltárt előttem. Mert továbbra is a legfőbb kérdésem az volt, hogy miért engem bökött ki.
. Na persze! – forgatom meg a szemem hitetlenkedve, bár a hangjából ítélve ő azt is tök természetesnek találta, hogy ha egy símaszkkal a fején kell a városban rohangálnia, az biztosan cseppet sem feltűnőbb, mint egy pókember maszk.
- Szóval már gondolatolvasó is vagy, vagy látnok? Tényleg vigyáznom kell veled, mert a végén még kitalálod, hogy veled van az erő és én meg csak bambán egyetértek veled. – gúnyolódom, mert kezdem elveszíteni a türelmem és az vesse rám az első követ, aki nem lenne kissé ideges a történtek után és enyhén bizalmatlan titokzatoskodó megmentője iránt is. – Nem tudhatom, hogy nem te akarsz e csőbe húzni például. – jegyzem meg, bár tény és való, hogy ezt nem gondolom komolyan, mert miért bonyolítanák meg ennyire a dolgot, hogy bárki is megszerezzen magának?
Ahhoz elég lett volna egy jól képzett csapat és nem olyan öt balfácán, akik még azt sem tudták kivel, mivel állnak szemben.
Persze nem kiabáltam volna, nem vagyok ennyire saját magam ellensége, de már nem csak saját magam miatt aggódtam, így muszáj volt dűlőre jutni.
Aztán csak fürkészve néztem a jóképű, fiatal arcba, bár azt a hangja és a laza testkontaktus után már tudtam, hogy nem valami vénség van az álarc mögött.
- Pfúúú! Azt hittem, te vagy maga az ördögök üregapja, hogy ennyire takargatod a képed! – tűnt fel egy vigyor kezdemény a szám szélén. – Szerintem jobban jöttünk volna ki eleve maszk nélkül. ütöttem kicsit vállon, csak olyan „köszi, jó fej vagy” alapon, amit vehetett épp hálálkodásnak is az előzmények után.
Ezek után még mindig okozott meglepetést, mert lassan, de azért össze kezdtem rakni a szavait és rájöttem, hogy valószínűleg egy hacker-rel hozott össze a jó sorsom, aki azzal üti el tömérdek idejét, hogy ott kutakodik, amit sokan, sok pénzért nem szeretnének.
- Van aktám? – nyögtem ki miközben gondterhelten szalad ráncba a homlokom. – A húgom nagyon régen meghalt, még kisgyerek volt, senki nem tud róla, nem tudhat róla……. – sápadok el, ahogy a többit is meghallom. – Soha nem bántottam senkit, nem is tudják egy szűk körön kívül, hogy mutáns vagyok………- válik keserűvé a hangom. – És te? Miért segítesz egy……..ilyenen. – bökök magamra.
Nem, egyáltalán nem bánom, hogy segített, csak, ha a városban ennyire eluralkodott a zsaruk részéről az üldöztetés, akkor miért vállalja ezt fel valaki, csak a két szép szememért?
Azonban azonnal éberré válok, ahogy kezd pánikolni és most már én is hallom a két közeledő rendőrbakancs csikorgását.
Nem vagyok egy nagy párkapcsolatguru, de vészhelyzet esetén nem is szoktam habozni és most a kés és a boxer nem tűnt jó lépésnek, csak ez……..a falnak vetettem a hátam, majd egyik kezemmel szinte magamra rántottam a sápítozó Sean-t, a másikkal erősen szorítottam a tarkóját, miközben egy csókkal betapasztottam a száját.


avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Sean Darrow on Szomb. Júl. 25, 2015 10:15 pm

-Nem, de az állat lenne, már csak egy fénykard hiányozna, hogy Jedi lehessek - felelem a gondolatolvasós kérdésre, és lezseren megvonom a vállaim. - És egyébként meg, ha ártani akarnék neked, csak annyit kellett volna tennem, hogy megiszom a kakaóm, és kivárom amíg a melléd ülő baseball ütős bunkóra figyelsz, amíg a másik megmérgezi az italod, és bumm...
Egyre jobban zavarba jövök attól, hogy néz engem. El sem tudom képzelni mi van, és alig tudom megállni, hogy ne kezdjem el megpróbálni kitapintani, hogy most épp tüskék nőnek ki a pofazacskóimból, vagy mégis mi a fene van. Nem egészen értem ezt az ördög öregapja dolgot, meg a vállveregetést sem utána, az aktára viszont bólogatok.
-Részvétem...de akkor is nagyon gyenge jelszó... - motyogom, lehajtott fejjel - a rózsaszíndarthvaderlóháton például jóval nehezebben kitalálható...de ez nem fontos. Tudják, hogy az vagy.
Arra, hogy honnan persze nincs válaszom. Mint említettem, nem olvastam végig. Talán azért bukott le, mert eltöltött ki tudja hány hetet egy óceánjáró hajón, amin dolgozik, most meg leszáll róla, és dögösebb, mint fél Hollywood. Az ilyesmi elég árulkodó jel, hogy valaki mutáns...valamiért...Az utolsó kérdésre aztán oldalra döntöm a fejem egy kicsit, és úgy nézek rá.
-Hogy miért segítek? - Kérdem, mintha ez lenne a világ leghülyébb kérdése, aztán kissé felemelem a kezem, amiben a pókember álarcot tartom. - A nagy hatalom nagy felelősséggel jár.
Mondjuk nem ártana, ha kapnék hozzá valami szuper képességet is, mondjuk mega hidegvért, mert bár általában jól kezelem a rázós helyzeteket - múltkor kakaó ömlött a billentyűzetembe, és nem akadtam ki, de tényleg - ezért ez mégis durva. Már épp javasolnám, hogy hova bújjunk el, amikor meglepő dolog történik. Hogy úgy ránt, mintha egy jégkrémpálcika lennék, de aztán...hatalmasra tágult szemekkel meredek rá, de aztán leesik a tantusz, és ajkaimat lassan mozgatva elkezdem viszonozni a dolgot. Remélhetőleg max egy pillantásra méltatnak majd minket, de biztos ami biztos azért átkarolom a derekát, felső testemmel pedig szorosan a falhoz nyomom őt, hogy minél kevesebb látsszon belőle, és a másik kezemmel még a hajába is beletúrok, hogy így is takarjam az arcát. Pontosan nem tudom mennyi ideig tarthat a színjáték, mert valamivel azután, hogy lecsukódnak a szemeim, s nyelvem utat tör az ajkai közé, teljesen belefeledkezem a csókolózásba, a végén pedig halkan szuszogva húzódom tőle hátra alig egy centit, és az arcát simogatva kérdem suttogva:
-Húha... - aztán rájövök, hogy nem ezt akartam kérdezni, sőt ez nem is kérdés. - khmm....elmentek már?
Igenlő válasz esetén gyorsan megfordulok, megragadom Melissa kezét, és elkezdem vezetni a motorom felé, hogy végre leléphessünk innen.
-Van hova menned a hajón kívül?
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Melissa Slater on Szomb. Júl. 25, 2015 11:00 pm

Most már biztos vagyok benne, hogy a srác nem akar nekem rosszat. Aki kakaót iszik, az rossz ember nem lehet és most már egészen más szemmel nézek rá.
- Ha találok egyet, ígérem megszerzem neked. – vonok vállat, aztán és már el is tűnik a kés a kezemből. – Szerencsére elég jó a szaglásom, így talán még sem ment volna az a mérgezés olyan simán, de azért kössz. Többet tettél értem e rövid idő alatt, mint más életemben és nem is ismersz.
Aztán meg persze, hogy megbámulom, hiszen azért sokkal jobban néz ki, mint azzal az idétlen maszkkal a fején és egyáltalán nem kell szégyellnie, ami alatta van.
Azonban húgom emlegetése mindig, még ennyi idő után is érzékenyen érint, de szerencséjére elég gyorsan lereagálja, így megbocsátóan biccentek.
- Nem is gondoltam volna, hogy egy akkora hacker, mint az előttem álló Sean, szemet vet a gépemre, így majd máskor jobban vigyázok. – vágok egy fintort felé.
Azonban azt, hogy mutáns vagyok még ott sem reklámozom, így továbbra is furcsa, hogy pont engem szemeltek ki, de hát azért tudják egy páran, hogy mi vagyok és bárki gondolhatta úgy, hogy ez nem olyan nagy titok és mással is megosztotta. Meg aztán régebben még nem tudtam az átváltozást jól kontrollálni, megláthatta olyan is, aki nem a barátom.
Ebből a fickóból kihúzni valamit legalább olyan nehéz, mint az Öregemből. És mindig visszatérünk a mi kis szuperhősünkhöz, amivel elüti az igen csak fontos kérdést. Miért segít?
- Na jó! Egyszer majd csak kiderül, ár lehet, hogy tényleg elhiszem, aztán majd jól beléd szerelmesedem, ahogy a filmeken szokták a megmentett naiv kislányok a főhősbe. – mondom neki nagy komolyan és még biztosan tudnék pár igen elmés dolgot hozzátenni, de hirtelen jönnek a kíváncsi zsaruk és egy igen csak kézenfekvő megoldást választok.
Azt meg kell hagyni, hogy a kisfiús kinézete ellenére, csókolni azt tud és még csak nem is esik túl nagy zavarba, ami még egy jó pont. Na nem, mintha sűrűn kapnék el vadidegen férfiakat egy kis smárolásra!
- Mmmm. – engedem el magam és elfeledkezem egy pillanatra, hogy miért is alkalmaztuk e kis cselt és viszonzom a csókot.
Csillogó szemel nézem, ahogy eltávolodik, bár ettől kancsalítanom kell.
- Hogy ….mi…ja….- kukkantok át a válla felett kipirultan. – Nem látok senkit, így gondolom….
Kicsit sajnálom, hogy nem időztek itt többet, de hát jobb tényleg eltűnni innen.
- Legfeljebb vissza Stefan-hoz, de az nem hiszem, hogy most jó ötlet lenne. – intek arra amerről jöttem. – De csak rakj ki egy motelnél, majd hívom Ben-t és ő megoldja. – szorítom meg a kezét és most már tiltakozás nélkül megyek vele amerre vezet. – Már így is eleget tettél, ha lebukunk, akkor tényleg bajod eshet és azt nem szeretném.avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötő és komp

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.