Játszótér

Go down

Játszótér

Témanyitás by Cerebro2.0 on Szomb. Júl. 11, 2015 12:21 am

A közeli lakóparkhoz tartozó játszótér, amit manapság leginkább a kamaszok vettek birtokukba.

avatar
Cerebro2.0
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Júl. 15, 2015 4:16 pm

A színes mászókába úgy kapaszkodik belülről egy könnyes szemű lány, mintha börtöne rácsait szorongatná, ahonnan nem szabadulhat. Természetesen könnyedén kibújhatna ha akarna, csupán lépnie kéne egy nagyot, és összehúznia szivárványszínű pillangó szárnyait, amik a hátát díszítik. Lábai előtt egy hátizsák hever, teli pakolva ruhákkal, csukival, és egyetlen babájával, amit nem akart otthon hagyni, azon a helyen, ahova soha többé nem térhet vissza. Hamarosan tovább indul, messze innen, ahol senki sem fog ujjal mutogatni rá, és elhátrálni tőle, csak még pihennie kell egy kicsit. Nem könnyű egy ekkora batyut a földön húzni.
-Szia kislány. Csak nem kizártak otthonról? - Szól hozzá egy kedves Hang, Soren pedig lassú léptekkel közeledik a mászóka felé.
-Hiszed vagy sem, ismerem az érzést. Mondhatni, egy cipőben járunk.
Egyik kezében apró villámgömb jelenik meg egy pillanatra, majd el is tűnik, ahogy jött. Szemei is szikráznak kicsit, aztán kacsint.
-Gyere velem, és megmutatom, hol élnek a mifélénk, nem egy Roxfort, de azért jó kis titkos klub.


4 órával korábban:

-Na idefigyeljen mindenki! A képen látható kislány ma délután szárnyakat növesztett, aztán pedig elszökött otthonról. A rendőrség már keresi, de amennyire tudom még nem akadtak a nyomára. Cerebro-t sajnos továbbra sem tudjuk használni, szóval mindenki kap egy körzetet, ahol keresnie kell. Greg, tiéd Staten Island déli része. A kocsmák is, de ajánlom, hogy ne időzz ott sokat! Minden világos? Akkor nyomás!
Logan kiosztja a térképeket, aztán mindenki elindul a repülő felé, hogy minél előbb hozzáfoghassanak a kereséshez. Arra számít, hogy gyorsan a lány nyomára akad majd, de tévednie kell, nagyon nagyot. Képtelen követni a szagmintát, így már bőven besötétedik, mire épp Greg az, aki megláthatja a keresettet a játszótéren, egy idegen férfi társaságában...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Gregory S. Severald on Szer. Júl. 15, 2015 4:36 pm

-Világo, mint a söröm.
Emel fel egy korsóval, biccent és gyorsan lehajtja indulás előtt.

Hosszasan szemezget a kocsmákkal, de jelenelg el van tőlük tiltva, rajta kívül álló okokból. Különben is, mit keresne egy kislány a kocsmában.
~Nem azt amit én kerestem akkor és most...
Vigyorodik el szélesen. Bejárta már ak örnyékbeli plázákat, butikokat, időeket és postásokat vont kérdőre. Épp készült leadni a drótot. Felpillantva a telefonból egy játszótér kapuját pillantja meg. Odasétál és befordul. Két alakot pillant meg, abból az egyik a keresett, a másik talán az apukája.
~Talán...
Alaposan végig néz rajtuk, a DNS-ük nem igazán hasonlít. De a fickóban is van X gén. Ez nem jó jel, nagyon nem jó jel... Ami azt illeti kimondottan rossz jel.
-Szerbusz Tara. Uram, kösznöm, hogy megtalálta. A szülei már nagyon aggódna érte. A rendőrségtől jöttem ,hogy hazakísérjem. Dr Gregory House, Magánnyomozó.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Júl. 15, 2015 4:46 pm

Soren felvonja az egyik szemöldökét, és rosszallóan méri végig az új jövevényt. A kislány közben a mászóka másik végéhez szökik. A testvériség tagjában sem bízott, de abban akit a rendőrség küldött érte? Hát most betojt szegény.
-Mond, sok magánnyomozó doktorált le, vagy csak azok az X-menek, akik TV sorozatokból lopják az álnevüket? - Kérdi maró gúnnyal, aztán teljes testével Greg felé fordul. - Tara, ne menj sehova, mert bünti lesz. És addig örülj,a míg én fenekellek el, és nem kardfog, te pedig...
Egyenesen Greg mellkasára mutat, miközben az utcalámpák fénye meggyengül a környéken, s hamarosan egyesével lekapcsol mind, középkori sötétségbe borítva a környéket.
-Fuss cikkcakkban!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Gregory S. Severald on Szer. Júl. 15, 2015 5:28 pm

-Meglepődnél. Magasabb alapbérét sokan képesek rá.
Szemöldöke összeszalad, o is megleckézteti a diákjait ha butaságot csinálnak, vagy átadja Ratnának. De ütlegelni, azt azért nem. Mint a fények pislákolni kezdenek Greg is jobban odafigyel. Az elektronok áramlása megváltozott.
~Te vagy a vezető, vagy az ajkukból csapsz le?
Nem várja meg míg az ő kárára derül ki. A betonból körülötte négyzet alakban szürkülő tüskék törnek fel. Greg leguggol és bezárja feje fölött. A tüskék oldalából is sarjadnak ágak amik összekapcsolódva egy Faraday kalitkát alkotnak Greg körül. Lassan felegyenesedik, közben a kalitka is nő körülötte.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Júl. 15, 2015 5:43 pm

Soren teste körül izzani kezd a levegő, ahogy a feszültség körbejárja őt, majd a roppant erőt karjának előrelendítésével dobja az ifjú X-men irányába, aki épp időben bukik le a fedezékébe, ahol még ez a borzalmas elektromos töltés elől is biztonságban van. Támadója csak pislog a növekvő szerkezet vagy mi láttán.
-Ó, hogy szívná ki a nyakad egy rozmár!
Szitkozódva tesz meg pár lépést a járda széle felé, szemét nem levéve ellenségéről. Továbbra is elektromos kisülések cikáznak a testén, jelezve, hogy a felé áramló rengeteg energiát már képtelen önmagában tartani, ám egy nagyvárosban bőven van ott, ahonnan ez jött.
-Hé, nincs meleged odabent?
És ekkor kitép egy vasoszlopot a betonból, és roppant erővel hajítja a búra felé, ahol Greget sejti.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Gregory S. Severald on Szer. Júl. 15, 2015 6:21 pm

~Szóval csak magad mellől tudod eldobálni.
Vonaj le a konklúziót. Így hogy van ideje megnézi jobban ezt az ürgét. Jóllátja azt a rengeteg odasűrűsödő elektront.
-Jó hogy mondod, elkéne egy légkondi...
Egy beton tömb azonnal fel is emelkedik mellé, klsőre oylan mitn egy légkondi de az anyaga jelenelg bitumen.
-Cseles... trójai klíma...
Azzal visszais sülyeszti. Míg ő a konfort érzetét próbálta javítani, Soren azalatt szerzett magának egy furkós vasat.
-Komolyan, szőrös lennél elmennél neandervölgyinek.
Ideje nem volt végig mondani az oszlop szélsebesen száguld felé. Pedig még nem is kezde el cukkolni úgy isten igazából. Egy egyenes ütést mér az oszlop felé. Erre az azsfalt felpúposodik elötte és egy hatalmas öklöt formál a cső útjába. Az ököl ketté hasad viszont a cső is peregve forogva tova száll. Az ököl pedig, mint a víz vissza zuhan a helyére és egyí ksi hullámzás után simét kisimul a talaj.
-Lekéne állnod a szteroidokkal...
Míg ezt kinyögte, ruhája szépen elveszti matt színét és enyhén fényes felületet kap ahogy az öltönyből egy gumi öltöny lesz. Tiszat szadómazó a gazdagok körében. Gumi smoking.
~Lehet majd kipróbálom... áhh úgy se lehet...
Vet egy pillantást az ujjára. Amitől ötlete támad. Soren lábára alatt meginog a talaj. Greg összezárja kezét mire az aszfalt átbújik Soren lábfején és egy vékony pántként rögzíti a talajhoz. A pánt elszineződik és aranysárgává válik. Pontosabban arannyá. A legjobb vezetővé. Soren érezheti is hogy a pánton keresztül kezd leföldelődni. Háom vékony fémoszlop is felemelkedik ökrülötte villámhárítónak és azok is lassan kezdik levezetni a feszültséget.
-Nem tudom mekkora feszültséggel bírsz amhinálni de kezdhetsz neki búcsút inteni.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Júl. 15, 2015 6:42 pm

-Ha meg sárga akkor villamosnak...
Eléggé morog az ököl láttán, és már éppen elkezdene tovább szitkozódni, ám ekkor megragadja valami a lábát, ő pedig értetlenül mered le. fogalma sincs, mi ez a sárga izé, és hogy ellensége most őt Zöld lámpásnak nézi, és azt hiszi, ez a gyenge pontja, vagy csak a lábát akarja megkérni, de egyikből sem kér igazán.
-Nem tudom, mit jelent az amhinálás, vagy mi görcs, de kezdesz az agyamra menni.
Egy rántással kitépi a lábát a bilincsből, ami felszakad, mintha papírból lenne, aztán kiugrik a fémoszlopok közül, mint egy fogyókúrás hulk, kihasználva az elektromosságtól kapott emberfeletti erejét.
-Öcsi, hacsak nem teremtesz ide egy viharistent, nálam jobb vezetőt úgysem alkothatsz, na, d elássuk csak, te hogy bírod ezt!
Fényárban úszik az egész park egy pillanatra, ahogy két hatalmas villám hagyja el Soren kezeit, melyek egyenesen Greg arca előtt csapódnak be, hogy aztán ártalmatlanul foszoljanak szét.
-Ja, a búra...hmm...na jó, add fel, vagy a lánynak annyi!
Ekkor újabb villámot lő ki, ami viszont a mászókába megy, ami izzani kezd az elektromosságtól. Tara egyenlőre sértetlen, de az apró kisülések egyre közelebb, és közelebb kerülnek hozzá.
-Gyere ki a házadból kismalac, vagy pillangó pecsenyét csinálok!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Gregory S. Severald on Szer. Júl. 15, 2015 7:09 pm

-Ahhoz agy is kéne..
Folytatja tovább a szájkaratét. A felé közeledő villámok meglepik, ritkán lát iylen tűzijátékot. De az jobba nmeglepi, hogy az illető még mindíg nem tanulta meg a Farradey törvényt. Rosszallóan csóválja fejét.
-Éppenséggel alkothatok, csak labilis...
Gregory arckifejezése megváltozik. Elkomorodik az ajánlat hallatán.
-Te képes lennél egy gyereket megsütni? Normélsi vagy?!
Rivall rá. Abban a pillanatban a kislányt egy acél búra veszi körül, belül vaskos gumi szigetelés ha netán dörömbölni akarna. Egy foszforeszkáló "Nyugalom" felirat is van hozzá ami bevilágítaj a helységet. Sorne körül betoncsápok nyúlnak ki a földből és megpróbálják elkapni. Vaskosak, lomhák, de ha egyszer hozzáérnek akkor ráfolynak és nehezen engedik el. Ha kiugrana belőle akkor a becsapódás környékén a beton és az alatt lévő rétegek képlékennyé, cseppfolyóssá válnak amiben könnyedén elsülyedhet Soren.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Soren Baldwin on Csüt. Júl. 16, 2015 9:42 pm

-Elég ide két labilis fickó mi? - Kérdi gúnyolódva, aztán a villámai ahogy az acélbúra elkezd megjelenni fényesebbek lesznek, és a kislány ájultan terül el a ketrecben. A védőréteg időben vágja el őt Soren támadásától, így csak az eszméletét veszti egyenlőre, ám kiguvadó szemei, és a gyökerével együtt megrajzolt fára elékeztető foltok a testén nem sok bizakodással töltenének el egyetlen orvost sem.
-Nem, én a rossz fiú vagyok! A kis csajjal nem volt bajom, és megöltem, amit veled teszek majd...mi a...
A csápokkal viszont nem foglalkozik, amik elérik őt, és egy pillanatra a levegő is megfagy benne, aztán minden ér pattanásig feszül a testén, és amennyire elsötétül minden ház fénye a távolban, annyival lesz fényesebb ő maga, mígnem a betoncsápok apró darabokra robbannak.
-Na jó, egy halott X-men rendel!
Soren testét sebek borítják, ruhája megtépázott, és ott, ahol kikandikál a bőre a göncei alól, füst száll fel belőle. Íriszei már nem is látszanak, csupán a bennük cikázó elektromosság, ami az egyetlen fényforrássá változtatja őt a környéken, leszámítva a rendőrautók szirénáit, melyik két utcával lejjebb álltak meg. Egyenlőre nem mernek közelebb jönni.
-Nem vagyok fizika zseni, de amit építesz, azt szét tudom zúzni, te pedig...mindjárt mehetsz a barátnőd után.

Tara légzése közben egyre gyengül a búrokban.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Gregory S. Severald on Kedd Júl. 21, 2015 1:06 pm

A búra ami a lányt fedi lassan beleolvad a talajba. Helyén nyoma sincs a kislánynak. Távolabb innét bukkan elő a földből mellette a talajban egy üzenettel a mentősöknek.
~Hiba volt nem prioritásba venni...
Zsörtölődik magában. Vesz egy mély levegő és Sorenre tekint. Úgy tűnik kicsit megpörkölte magát. Vagy épp el fog füstölni. Üt egyet a levegőben Soren felé. Soren előtt egy jó adag levegő besűrűsödött és Greg parancsára felé mozdult és bemosott vele egyet. Nem erőset, hiszen a levegő szétterült az arcán mintha egy pudingot vágtak volna hozzá.
-Nitrogén, oxigén, Foszfor, Hidrogén és.. óó de érdekes, tehát ezért... Különös X géned van neked hallod e...
Greg kezében kirajzolódik egy furcsa fehér rúd. Elégedetten nézi és lóbálja.
-A Nukleotidjaid alapfelépítése kicsit más, nem a szokványos 4 elemből áll, van benne egy kis plusz. Amiatt tudja vezetni az áramot a tested. Nem érted mi? Ebből van a DNS-ed abból pedig az X géned ami felelős a képességedért.
Feldobja megpörgeti a botot és elkapja.
-Először kicsit zavarosvolt, úgy tűnt hogy simán ráz az áram, de jobba nemgnéztelek ahogy felbőszítetted magad. A sejtjeidben haaldt, a génjeidben, de ott csak bizonyos részeken folyt át az áram. Az X génjeiden. Tehát a kulcs?
Lóbálja meg a rudat mi immáron a város kulcsának alakját vette fel. Majd egy X alakját ölti fel.
-Az X génben rejlik. Igen! Egy pont a gyúrós fiúnak. Mi építi fel a géneket? DNS, Már abban is furcsa volt, hogy a spirálok között cikázott az áram. Falról falra... Tehát lejjebb mentem, és ott a nukleotidek szerkezetében megtaláltam azt az elemet ami az áram vezetéséért felelős.
Ismét a rudat lóbálja, akár csak egy egyetemi professzor a pálcáját előadás közben.
-Szóval ha még nem lenne világos, lemásoltam a DNS láncod és befűztem egy egyszerű élettelen szövetrúdba. Egy tökéletes vezető.
Forgatja meg a kormánykereket amivé alakította. Aztán elkomorodik.
-Most pedig ha megbocsájtasz...
Abban a pillanatban fehér tüskék sarjadnak a betonból és megpróbálják átdöfni Soren izmait. Comb, vádli, bicepsz, váll. Ha egy tüske csontot ér az megpróbál egy gyűrűt formálni a csontra és odatapadni. A talaj krémessé válik körülötte nehezítve a mozgást.
-Életet kell mentenem.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Júl. 22, 2015 8:57 pm

-...hö...?
Nagyjából ennyit tud első körben hozzáfűzni a professzor úr magyarázatához, ugyanis az általános iskolában nem sokat foglalkoztak a gps-el vagy mivel, a középiskolában pedig a tanár ragaszkodott hozzá, hogy az anyagot a tanteremben adja le, és nem pedig a három utcára lévő Spicces Fürj kiskocsmában.
-Nézd öcskös, fingom sincs, mit hadoválsz itt össze a spirális akármikről, de ha nem tűnt volna fel abból, hogy csillagokat láthatsz New York-ban, én nem vezetem az áramot, elszívom!
Teste egyre fényesebb lesz, kezeiben gömbvillámok keletkeznek, bicepszei egyre vastagabbá dagadnak, és olyan ádázan néz a fiúra, hogy...
-ÁÁÁÁÁÁ!!!!
Borzalmas üvöltés, és hatalmas robbanás rázza meg a környéket. Mintha egy villám csapott volna a földtől az ég felé, ahogy Soren a fájdalomtól elveszti a koncentrációját, aztán véresen esik össze.
-Ezért még megf....
A környék fényei szép lassan visszatérnek, ahogy Soren elveszti az eszméletét.

A rendőrautók is újra üzemképesek lesznek, és megindulnak a helyszín felé. Őket viszont beelőzi...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Rozsomák on Szer. Júl. 22, 2015 9:01 pm

...egy motorbicikli, melyet egy fekete ruhás, morcos arcú szőrmók vezet, ki természetesen most sem hord magán bukósisakot, hisz miért tenné. Úgy hajt el a rendőrautók között, mint aki még hírből sem hallott a kreszről, aztán farolva áll meg Greg mellett.
-Sejtettem, hogy neked benne van a kezed ebben a rohadt nagy áramszünetben! - Morogja, aztán a levegőbe szagol.
-Hova tűnt a lány? El kell vinnünk innen, mielőtt megjönnek a zsaruk!
A rendőrautók közben valóban egyre közelebb vannak, másodpercek kérdése, és ők is a helyszínre érnek, szinte időben.
-Tüntesd el a műveid, és lépjünk le.
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Játszótér

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.