Nancy Morrison

Go down

Nancy Morrison

Témanyitás by Nancy Morrison on Vas. Aug. 09, 2015 7:14 pm

ADATOK

NÉV: Nancy Morrison
faj: mutáns
kor: 24
születési hely: Chile, Santiago

jellem: Vidám természetű, aki mindig szívesen benne van valami rosszalkodásban. Már a munkája is ezt mutatja, de a magánéletében is szeret krampuszkodni. Bántani azért nem bántana senkit, de nem csinál problémát az április elseje 365 napos hosszabbításából, sőt, kimondottan tudja mulattatni. Az a fajta, aki nap közben lelkiismeretesen bejár dolgozni (mint aktatologató), aztán eljár edzésre és jógázni, hogy fitt maradjon, délután, este és az éjszaka nagy részében viszont a gépe előtt tesped, és vagy feltör jó pénzért tulajdonképpen bármit, vagy a legújabb megjelent (vagy összekalózkodott) videójátékkal múlatja az idejét. Eléggé trehány, nem sokat ad arra, hogy rendet tartson maga körül. Szereti a pezsgést, ha izgalmas dolgok történnek vele, de nagyra tudja becsülni a magány csendes békéjét is.  

személyazonosság: titkos

KÜLSŐ: Átlagos magasságú, sportos testalkatú, a haja hosszú, barna és természetes göndör. Szeret kényelmesen öltözni, amivel a lehető legkevésbé tűnik ki a tömegből (sosem-lehet-tudni-alapon, hiszen a munkája közben ugyan senki sem láthatja az arcát, de jobb félni, mint megijedni).  

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: -

KÉPESSÉG: Manipulatív éneklés. Vagy mi! Amikor énekel, a dal mondanivalóját, hangulatát képes a hallgatóságba átsugallni, de csak akkor, ha ő azt akarja, szóval, ez nem történik meg feltétlenül, csak azért, mert valaki meghallja énekelgetni.
1. szint: Az éneklésével a dal hangulatát átveszi az, akiről ő úgy akarja. Ha ez például egy szerelmes dal, nem lesz szerelmes, de romantikus hangulatba kerül. Ha ez egy altató, nem alszik el, de elálmosodik. Egyszerre maximum egy embernél működik, és csak addig, amíg énekel.
2. szint: Több embernél működik a képessége.
3. szint: A hallgatóság fogékonyságától függően akár fél órán át is fennmaradhat a hatás azután, hogy abbahagyta az éneklést.
4. szint: Továbbra sem képes az ember szabad akaratát felülírni, igazi érzelmeket nem tud beléjük plántálni, de nagyon heves, átmeneti emóciókat képes ébreszteni bennük (harag, bánat, szerelemhez hasonló felindulás) stb., ami továbbra is nagyjából fél óráig tart azután, hogy is, hogy abbahagyta az éneklést.
5. szint: Ha akarja, el is altathatja a hallgatóságot, de egyszerre csak egy embert, és ahhoz már nagyon kell koncentrálnia. Az illető a fogékonyságára tekintettel, néhány órás békés szundikálásra számíthat.
~°~


ELŐTÖRTÉNET:
Remek gyerekkorom volt. Nem csak azért mert Dél-Amerikában nem kimondottan nehéz egy vidám és minden tekintetben fergeteges fesztivált találni, hanem azért is a környezetem mindig is nagyra értékelte a zene iránti szeretetemet. Azt már nehezebben tudták megemészteni, hogy annyi időt töltök gépek bütykölésével és (legalábbis a szüleim számára) érthetetlen és így azt értelemszerűen értelmetlen programok használatával és fejlesztésével, mert inkább a tanulmányaimra kellene figyelnem. A zeneiskola, ahova jártam kéttannyelvű volt, ami igazán nagy szerencse volt, mivel, amikor tizennégy évesen kiderült, hogy mi is vagyok valójában, nagy segítség volt, hogy beszéltem a nyelvet, ami az új otthonom anyanyelve volt. Mi is értesültünk a hírekből a New Yorkban történtekről, és hogy mindebben kik is játszottak nagy szerepet, és nekem, aki egy laptoppal és internetkapcsolattal bármihez hozzáférek, nem tartott sok időmbe kinyomozni, hogy van egy bizonyos iskola, ahol a magamfajtákat képzik. Mivel egyébként is esedékes volt a gimnáziumi felvételi. A szüleim, akik nem tudtak arról, hogy a lányuk egy mutáns, még örültek is neki, hogy külföldön tanulok, ami az ő szemükben remek lehetőségnek számított, még akkor is, ha nehéz szívvel váltak meg egy szem lányuktól, akin kívül még volt ugyan három fiuk is, de hát őket anyukám nem tudta fésülgetni, csinos szoknyákat vásárolni nekik, mivel érthető okokból ezeket a merényleteket mindig is elutasítóan fogadták.
A Xavierben eltöltött hét év alatt aztán kikupálódtam mind szellemileg, mind fizikailag (Rozsomák testnevelés órái után meg sem kottyan 1-2 óra az edzőteremben), és sok új tapasztalatot szerezve vághattam neki a nagybetűs életnek. Párszor ugyan lesitteltek már, de azért vagyok annyira jó a munkámban (már az igaziban, nem az irodaiban), hogy ne tudjanak rám bizonyítani semmit, úgyhogy egy hétnél tovább sosem voltam rács mögött. És hát ami nem öl meg, az ugye, csak erősebbé tesz. Ráadásul legalább jobban tudtam szelektálni, hogy a jövőben kitől vállalok el munkát és kitől nem. Még az volt a szerencsém, hogy néhány köztudottan sáros előéletű személy vallomása nulla bizonyíték ellenében nem sokat nyomott a latba. Hát igen, néha azért ilyen veszélyekkel is számolnom kell, de így legalább izgalmasabb.

~°~


FOGLALKOZÁSA: Hivatalosan egy irodában dolgozik, mint aktatologató, vagy asszisztensként fénymásol, faxol, adatokat rögzít, e-maileket továbbít, és így tovább. Mellékesként pedig egész rendes mellékjövedelmet szerez hackerkedéssel.

SZAKÉRTELMEI: Informatika, zene (éneklés+gitár), folyékonyan beszél spanyolul.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: A gitárja elég gyakran van nála, és ha hosszabb útra megy, akkor a laptopja is, egyébként teljesen átlagos holmik (telefon, kulcsok stb.)

~°~


A hozzászólást Nancy Morrison összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 09, 2015 8:18 pm-kor.
avatar
Nancy Morrison
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 2
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Nancy Morrison

Témanyitás by Szellem on Vas. Aug. 09, 2015 7:53 pm

Elfogadva Smile

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.