Melissa Slater halászhajója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Lynn Harlow on Hétf. Aug. 10, 2015 6:24 pm


A hajó kétszintes, három hálófülkével, egy fürdőszobával és a konyhával. Minden a lehető legkevesebb helyet foglalja a jobb helykihasználás érdekében, de azért kényelmesen meg lehet rajta lenni, főleg ha az ember egy tapasztalt hajós életét éli.
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Aug. 10, 2015 7:05 pm

Izgalmas küldetésnek hangzott. Hajón még sosem szolgáltam, és most oda kellett elkísérnem Gabriel Taylort, aki a főnököm szerint nagykutya színész volt, aki a készülő filmje előtt előtanulmányokat akart folytatni, ugyanis halászt szándékozott alakítani. Elismeréssel adóztam a férfi elkötelezettségéért és szorgalmáért, amiért ennyire alaposan akart felkészülni a rá váró munkára. Mindazonáltal semmit nem tudtam róla, egyetlen filmjét sem láttam, de Morris azt mondta, lehet, hogy csak azért nem rémlik, mert, mint minden más híresség, időnként ő is szeret új művésznevet kipróbálni, szóval lehet, hogy csak nem tudtam, hogy ő az. Megmutatta a legutóbbi filmjét, legalábbis pár jelenetet belőle, hogy felismerjem.
- Itt feketére kellett festenie a haját, mert valójában sötét szőke, és képzelje le róla a bajuszt meg a szakállat. Várjon, inkább mutatok róla egy rendes képet.
- Nem szükséges, uram, ez is elég. Egyébként sem hiszem, hogy olyan sokan tülekednének azon a hajón, akik hasonlítanak rá és hallgatnak a nevére.
- Ez igaz. Tehát elkíséri és vigyáz rá. Nem hiszem, hogy sok veszély fenyegetné, de mivel a piacon jelenleg ő a legkeresettebb színész, nem venné ki jól magát, ha megzabálná egy cápa vagy egy alulfizetett örömlány az Orgia Szigeten. Értve vagyok?
- Igen, uram!
Nem volt nagy ügy megtalálni a hajót, ami egy bizonyos Benjamin Hoowené volt. Az ő neve sem hangzott ismerősen, de úgy informáltak, hogy ő ott sem lesz, úgyhogy nem is számított. A legénység egyetlen tagja csatlakozott hozzánk, akit ,,megbízható"-ként írtak le nekem. Ő ismeri a tengert, én ismerem a személyvédelem minden fortélyát. Kizártnak tartottam, hogy az ügyfelünknek bármi baja eshetne. Sosem lehet előre tudni, de most biztosra vettem, hogy minden jól fog alakulni.
- Ilyen nincs - ejtettem le a telepakolt sporttáskámat a fedélzetre.
Előttem valami beépített szekrény előtt Curran guggolt, ki tudja, min munkálkodva. Azt hittem, a múltkori után csak az a két nap kényszerszabadság volt a büntetésem (és már azt is nehezen viseltem), de csak most láttam, hogy a főnököm még nem fogyott ki a gonosz fortélyokból. De hát ez is csak azt mutatta, hogy hogy az előző küldetést ilyen nagyon elrontottam. Végül is az én felelősségem volt.
- Rendben van - sóhajtottam. - Ezek szerint te vagy az ügyfelem, Gabriel Taylor. Bár ez csak a művészneved, igaz? Szeretném, ha már az elején tisztáznánk. Gondoskodni fogok róla, hogy biztonságban legyél az egész úton, amíg felkészülsz a filmedre, de ha megint illegalitáson érlek, nem fogom addig feladni, amíg végre le nem csuknak.
Ismét a vállamra kanyarítottam a henger alakú, fekete sporttáskát.
- Hol van a másodkapitány? Már itt kéne lennie.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Curran Lennart on Hétf. Aug. 10, 2015 8:15 pm

Súlyos dilemmával kell megküzdenie Curran-nek ma este. Vajon az ér többet, ami az áldozata tárcájában vár rá, vagy az, ha dedikáltat vele valamit? Mondjuk ezt a gyönyörűen megmunkált, gondosan karbantartott, ámbár kissé hangos lefűrészelt csövű dupla csövű puskát?
~Gabriel Taylor...értem én, hogy nem nyúlhat le mindenki művésznevet egy Fantasy ponyvából, de mégis mi ez? Ehh, mindegy, úgy hallottam elég introvertált ahhoz, hogy ne legyenek testőrei, nekem meg kell a pénz a lakbérre, szóval reszkess te szívtipró.~

Bagolyként várja a kikötőben, hogy felbukkanjon a palimadár, és bár általában elég türelmes fickó - a sudoku-t is csak a harmadik számnál adta fel...mindörökre - azért 10 perc várakozás mégiscsak sok. Emberi formát öltve előzékenyen beengedi magát a kikötőmester üres kunyhójába, ahol aztán elkezd szétnézni, hátha talál valami érdekeset.
~Miért pont halászhajó? Sosem fogom megérteni ezeket a dilis színészeket, hogy egy romantikus komédiáért minek kell az életüket kockáztatni. Aztán meg ha baja esik, én leszek a szemét.~
Annyira elmélyed a gondolataiban, hogy meg sem hallja, ahogy mögé lopakodik valaki, az ismerős hangra viszont megfagy a vér az ereiben, és fájdalmasan lassan fordul meg, mialatt szinte hallani lehet, ahogy úgy nyikorognak a csontjai, mint a filmbeli öreg ajtó, amire hasonlít a mozgása.
-Őőőő.....
Nagyokat pislog értetlenül, hisz Chloe most számára is olyan, mintha egy másik bolygóról jött volna, és útközben begolyózott volna a magánytól, meg attól, hogy a gépen az egyetlen film japán főzőműsor volt, kínai felirattal. Amire azonban a nő a mondandója végére ér, kezdi sejteni miről van szó...
-Ó...nos...igen, nem ezzel a névvel születtem.
Sóhajt egyet, és megrázza a fejét, a puskát pedig a háta mögött elteszi a szekrénybe.
-Khmm. Sejthettem volna, hogy hiba volt a legjobb testőrt kérnem...na, de most már mindegy. Felteszem az operációs rendszered továbbra sem engedi, hogy kárt tegyél bennem, úgyhogy akkor minden rendben.
Kissé ideges, hisz ki tudja, mikor tűnik fel az igazi színész, akkor pedig lesz mit kimagyaráznia. Talán most kéne lelépni? Na igen, kivéve, hogy már a múltkor sem tudta lehagyni őt. Franc!
-Jobban vagy a múltkori óta? Engem egész jól rendbe hoztak...vagy, akár nem is muszáj beszélgetnünk, csak állhatunk is némán így, ahogy te...oké...
Kihúzza magát, és reménykedik benne, hogy nemsokára ideér a hajó a kapitány, előbb, mint a színész. Kívánsága teljesül, és bár máskor igencsak megnézné magának Melissa-t, most több okból sem teszi. Helyette lerohanja, és hadarva követeli, hogy azonnal induljanak el...pont, ahogy egy elkényeztetett sztárocska tenné. Ki gondolta volna, hogy pánik helyzetben ilyen jól tudja alakítani ezt.
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Melissa Slater on Kedd Aug. 11, 2015 12:42 pm

A múltkori eset után, amikor majdnem begyűjtöttek a zsaruk és csak egy minden lében kanál hackernek köszönhettem, hogy most nem valami száz láb mély helyen múlatom az időt, vagy kapartak el valahol a sivatagban, Ben még sokkal jobban aggódott értem és alig akart a partra engedni, bár ezt inkább mogorvaság mögé rejtette és mindenféle büntetést kitalált, hogy a hajón marasztaljon.
Mikor azzal jött, hogy valami elmebeteg színészt kell kísérgetni egy halászat alkalmával és rám bízza e nemes feladatot, azt hittem, hogy viccel, mert egyrészt még sosem bízta rám egyedül a hajót, talán csak egyszer-kétszer, akkor is a hátamban érezhettem szúrós tekintetét, na meg úgy gondoltam, ez is csak egy trükk, hogy ismét megakadályozza, hogy kimenjek a partra.
Még soha egyszer sem vállalt ilyen dolgot, rühellte, ha idegenek mászkáltak a fedélzeten, persze nem is ok nélkül.
Később kiderítettem, hogy tényleg ez volt a hátsó szándéka, bár azt hitte legalább a színész „társasága” eltereli a gondolataimat a miértekről – vajon honnan vette! - és örömmel veszem, hogy végre magam ura lehetek a hajón. Ez utóbbi tényleg így volt!
Persze nem bízta volna rám, ha nem tudta volna, hogy a kisujjamban van a járgány vezetésének minden csínyja-binja, hiszen jóformán rajta nőttem fel.
Nem mondom, hogy örömmel vártam azonban a színészt, mert amiket időnként olvastam az ilyenek nagyképűségéről és rámenősségéről, nem voltam biztos benne, hogy nem fogjuk összerúgni a port és az egy olyan kis halászhajón, mint Csalinkázó Hord, nem lenne túl egészséges.
A kormányállásban egyeztetek éppen a kikötői hatóságokkal az indulás miatt, mikor Marc, aki másodmagával maradt segíteni nekem, hiszen most inkább csak olyan imitált halászat lesz és, aki minden bizonnyal feladatul kapta Ben-től, hogy tartsa rajtam a szemét, jelentette, hogy két idegen lépett a hajóra, bár ebből igazán csak egyet láttak, de ha az csak nem magában beszél, akkor más is van vele a kapitányi kabinban.
~ Na máris kezdődik! Még megérkezni sem tudnak normálisan! ~ fújok mérgesen, majd lendületesen lecsúszom a lépcsőn és egy dobbanással érkezem az ajtóba, ahol egy férfi és egy nő fogad.
Mielőtt még elmondhatnám nekik, hogy általában engedélyt kell kérni, hogy valaki egy hajó fedélzetére lépjen, a ficsúr máris letámad és olyan modorban és utasítgatóan követeli, hogy azonnal szedjük fel a horgonyt, hogy kinyílik a bicska a zsebemben.
- Héééé! Visszább az agarakkal ember. – tolom hátrább erőteljesen, kívül a komfort zónámon. – Először is ez az én hajóm és akkor indulunk, ha én mondom, meg amúgy is az van amit én mondok, szóval ácsi! Én Melissa Slater vagyok és magukra egyelőre csak tippem van és, ha nem akarnak úszni egyet, akkor talán bemutatkozhatnának. – javaslom villámló szemekkel.

avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Chloe Slater on Szer. Aug. 12, 2015 6:57 pm

- Nem, a hardverem valóban nem engedi, hogy kárt tegyek benned... vagyis inkább szoftver, de az most mindegy - helyeseltem, mikor eszesen kikövetkeztette, hogy a központi szerver adatai között fellelhető alapszabályok közül melyik volt a legalapvetőbb. - Sőt, azt sem hagyhatom, hogy más miatt essen bajod. Mondtam: mellettem biztonságban vagy.
Furcsamód most, hogy kiderült, hogy nem is bűnöző, hanem színész, aki a filmje sikeréért képes már ember bőrébe bújni, vagyis a múltkor nyilván valami gengszter szerepre gyakorolt, csak még jobban nehezteltem rá. Pedig jó hírnek kellett volna lennie, hogy az ügyfelem mégsem volt életveszélyben. Legalábbis amikor ,,rátámadt". Az ég tudja, miért, ettől valahogy csak még mélyebbre süllyedt a szememben.
- Ne aggódj az egészségem miatt - hárítottam el a gyengeségemre vonatkozó gyanú árnyékát. - Abszolút megfelelő állapotban vagyok a munkavégzéshez, különben el sem vállaltam volna.
Az első, számomra is tetszetős ajánlata, mióta megismertem az volt, hogy álljunk egymással szemben néma csendben, amit egy kurta biccentéssel honoráltam. Vajon hol volt eddig ez a lelkesedés a rend és a fegyelem iránt?
Úgy tűnt, erről az ekkor érkező hölgynek is megvoltak a maga elvei, amikhez szigorúan ragaszkodott, ezzel pedig (plusz azzal, ahogy ezt Curranre rivallva kifejezésre juttatta, amikor az szégyentelenül hisztériázni kezdett az azonnali indulásért) azonnal kivívta a tiszteletem. Az arcát ugyan nem láttam, mivel miután elviharzott mellettem, hogy emlékeztesse Currant, ki is volt vezető pozícióban a hajón, háttal állt meg nekem. Mivel pedig az azonosításra tett utasítását teljesen jogosnak és helyénvalónak éreztem, ráadásul, ha hivatalosan nem is, a körülmények miatt most tulajdonképpen az én felettesem is volt, ellenkezés nélkül vágtam magam vigyázzba.
- Chloe Slater, személyi testőr - harsogtam a hajókormány felé. - Azonosítószám: 426-316/Alfa-Q. Az ügyfelem Gabriel Taylor, születési nevén Curran Lennart, aki az önök aláírásos beleegyezésével hitelesített szerződésben foglaltak szerint a halászatot fogja mélyebben tanulmányozni az önök segítségével. A fedélzetre lépéshez szükséges engedély előzetes kikérésének elmulasztásáért elnézést kérek. Biztosíthatom, hogy a jövőben fokozottan oda fogok rá figyelni, ahogy arra is, hogy velem együtt az ügyfelem szintén tartsa magát az ön által kiadott utasításokhoz.
Bemutatkozásnak ezt elegendőnek véltem. Az ő neve hallatán ugyan fájdalmasan megdobbant a szívem, de alig kezdtek el megnyúlni az arcvonásaim, azonnal összeszedtem magam. Ez egészen biztosan csak valami véletlen. A Slater nem kimondottan egy ritka név, és a Melissakat sem kell nagyítóval keresni. Ha esetleg az arcát láthatnám! Ha erre fordulna, és engedélyezné, hogy lazítsak a vigyázzállásomon, sőt, hogy ránézzek! Biztosan sokat változott, de biztosan megismerném. Felrémlett előttem, azelőtt hány Melissa Slatert kutattam fel, és mind tévútnak bizonyult, úgyhogy már nem voltam annyira izgatott, mint annak idején, inkább csak annak a valószínűségét próbáltam fejben kiszámolni, hogy talán most egészen véletlenül, minden tervezés és keresés nélkül belefuthattam a nővérembe. A szám nagyon kicsi volt. Abban viszont 100%-ig biztos voltam, hogy szabad-e kíváncsian bámulni a felettesemet vigyázzállásban, engedély nélkül. A szabály pedig szent dolog volt az életemben. Egy icipici valószínűség állt a 100% ellenében. Meg kellett várnom az engedélyt, hogy végre ellenőrizhessem, valóban ő-e az.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Curran Lennart on Szer. Aug. 12, 2015 8:44 pm

-Ja igaz, a szoftvered.... elnézést. - Javítja ki magát gyorsan, aztán pár másodperc gondolkodás után még hozzáteszi motyogva: - Épp most robotoztalak le. Mást ez zavarna....ezek szerint téged nem programoztak olyan sértődékenyre.
Valahogy az, hogy megígéri mellette biztonságban van annyira nem dobja fel. Világ életében nehezen bízott meg azokban, akik kidobták az ablakon, a sokadik emeletről, és mellesleg lőttek is rá.
-Az jó..nekem sincs semmi bajom....
Többet nem mond, inkább csak várja, hogy végre indulhassanak. Ha már a tengeren vannak, egyszerűbb lesz, kitalálja majd, hogy haza inkább repülve megy, és el van minden intézve. A színésznek lesz egy kis rossz híre, hisz pára mutánsnak hiszik majd, de legalább senki számára fontosnak nem esik baja...még egy hétig, mikor is a gyomra sztrájkba kezd majd, hogy elege van a  kekszből. Két hete csak keksz! És nyalóka! Meg olcsó sör, aminek borzalmas az íze, többek közt a nyalóka miatt!
-Hő...?
A második sárkány megjelenése, és vehemenciája kis híján arra készteti, hogy azon nyomban bocsánatot kérjen, elvégre nem akart ő megbántani senkit, csak rég volt már hajón, és hülyére fogják verni, ha kiderül, hogy már megint rosszban sántikál, de aztán megtorpan. Hát mégis kinek képzeli magát nagyon is jogosan ez a nő? Hogy mer úgy viselkedni, ahogy egy normális emberrel tenné, amikor itt áll előtte Gabriel Hogyishívják személyesen! Na nem! Összevonja a szemöldökét, és elhatározza, hogy ez a csaj nem kaphat több filmszerepet ebben az országban,a miért ilyen tapintatlanul mert rámutatni az ő pofátlanságára!
-Bla bla bla. - jegyzi meg flegmán, ahogy elképzelései szerint egy szupersztár tenné - nézd mucus...bocsánat, Mucus kapitány! Szóval nézd, ha nem kell a pénzem, a mocskosul sok pénzem, kereshetek másik hajót is. Fogadjunk, ha angyon akarnék, öt percembe kerülne olyat találni, minimális felárért, amin akár még mentőcsónak is van, egyéb extrákról nem is beszélve. A testőröm tuti örülne, ha biztonságosabb hajón utaznánk, nem igaz S....
~Várjunk...két Slater? Na nem...NEM! Mindkettő dögös, mindkettő idegesítő, de akkor is...Christian Slater-re is igaz ez, mégsem a rokonuk...asszem. Na mindegy.~
-Ehh...mindegy, csak induljunk már. Esküszöm, egy égő épületben nagyobb biztonságban érzem magam, mint ebben a kikötőben. Esküszöm, ha még sokat kell itt tökölni, megveszem a hajót a díszletnek. Kíváncsi vagyok, rá tudnám-e venni a producert, hogy betegyünk egy robbanást....
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Melissa Slater on Szomb. Aug. 15, 2015 12:14 pm

Teljesen jogosnak ítéltem a kirohanásomat, hiszen amúgy sem voltam jókedvemben, ráadásul tényleg semmibe vették egy hajón érvényben lévő szabályokat, amivel azonnal el is kaptam őket.
De ez nem volt elég, annak a kis színészecskének, akit kegyesen felengedtünk a hajóra, még neki állt feljebb, sőt nem tisztelve a hierarchiát, úgy kezdett utasítgatni, hogy egy pillanatra még ki is zökkentett a felháborodásomból.
- Mucus? – ismételtem meg baljóslatúan nyugodt hangon. – Mocskosul gazdag, hát azt remélem is, mert szerintem szükséged lesz rá cukipofa. Azonban csak nyugodtan nézz körül, találsz-e másik járművet, ami megfelel az elképzeléseidnek, én szívesen megvárlak, de ha nem találsz, akkor ide csak akkor jössz vissza, ha megtanulsz vízen járni a pénzeden. – intek a part felé, ahol most csak leponyvázott, vagy csak kiránduló hajót látni, na meg Jack-é, melyből most is szivattyúzzák a vizet, mert csak az imádság tartja egyben. – Ja és, mint említettem akkor indulunk, ha én parancsot adok rá és ha nem fogod be azt a lepcses szádat, akkor olyan közelről fogsz robbanást látni, hogy örökre és maradandó emléked lesz róla.
Persze aztán hamar helyre zökkentem és ennek megfelelően próbáltam két szarv között a tőgyét megragadni a magától elszállt hímnek, aminek tovább ragozásában megint csak megakadályoztak, de most a testőre, hiszen egyrészt olyan katonás haptákot vágott le a szöveggel együtt, hogy még arról is elfeledkeztem, milyen örömmel akartam megmutatni ennek a Taylor-nak, hogy hogyan bánunk mi az ilyen szárazföldi patkányokkal.
Először csak lemerevedtem és kezem még mindig távoltartóan a férfi mellkasán nyugodott, nyitott tenyérrel, így háttal vagyis inkább féloldalt voltam a lánynak, aki bár felét sem értettem először, de valami bocsánatkérés félét emlegetett, de nem ez volt, amiért izmaim lebénultak és gondolataim megtorpantak kiejtve minden mást a fejemből, hanem a név.
~ Chloe Slater! ~
Míg Taylor-ból annyi volt, mint égen a csillag, addig ez a név egyáltalán nem volt gyakori és miközben agyam lebénult, szívem olyan vad zakatolásba kezdett, hogy valószínűleg a parton is hallani.
Mennyi év kutatása, mennyi újabb és újabb hiú remény és soha semmi, minden tévútnak bizonyult és most ez a név.
Lassan fordultam a testőr felé, akinek a tartása még mindig olyan volt, mint egy levert cölöp.
Félve, de kutatva tanulmányozom vonásait, ami természetesen megváltozott, de a szemei, az anyánktól örökölt orra, a vörös hajzuhataga……nem változott.
- Poszeidon szerelmére! Chloe……..te vagy az? – nyögöm ki, tágra nyalt szemmel, zihálva emelkedő mellkassal, alig halhatóan. – Ez egyszerűen ………………….Ohh Chloe! Emlékszel egyáltalán még rám, én vagyok Melissa!
Teszek felé egy pár félénk lépést, hiszen azt sem tudom megmaradtam-e az emlékezetébe.
Persze közben elindulunk, hiszen már kiadtam a parancsot és a két matróz tudta a dolgát magától is, amikor a kikötőparancsnokság megadta az engedélyt a kihajózásra, d eén most észre sem vettem.

avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Chloe Slater on Hétf. Aug. 17, 2015 9:21 am

Nem hallottam, mit motyogott Curren, de mivel róla volt szó, fel kellett tételeznem, hogy semmi említésre méltót, így nem is kérdeztem rá. Feltételezhetően már megint baja volt azzal, hogy az illegalitás továbbra sem legális, de ebben az ügyben én nem csupán nem tudtam, de nem is akartam volna tenni semmit.
Főleg, miután olyan tiszteletlenül beszélt a kapitányunkkal. Mintha nem tudta volna, hogy ez szigorúan tilos! Ő mondjuk kapitányhoz méltóan tette helyre a nagyképű férfit, de hát nyilván nem véletlenül érdemelte ki a rangját. Felettébb örültem neki, hogy számíthatok majd rá az úton, hogy más is keményen fel fog lépni Curren ostobaságaival szemben, mert egyrészt ez az ember nagyon nem volt könnyű eset, másrészt nem ártott, hogy a felettesem megbízható volt.
- Ez így nem helytálló - szóltam közbe, mert nem szerettem, ha helyettem beszéltek. - Utánajártam, és ez a hajó minden tekintetben megfelel az elvárt követelményeknek, úgyhogy nem áll szándékomban másikat keresni, és a hosszadalmas előkészületek miatt nem is ajánlanám.
Így már biztosan minden tiszta volt. Curren meg csak beszéljen a saját nevében! Egészen biztos voltam benne, hogy ezért még elő fogom venni később.
Aztán megtörtént a szinte már elképzelhetetlen. Felismert. És a reakciójából ítélve nem csupán emlékezett rám, de még örült is nekem. Mivel azonban én gyerekkorom óta szigorú katonai szabályok szerint éltem, hiába akartam azonnal a nyakába ugrani, nem tehettem. A nővérem, vagy nem a nővérem, nem kaptam engedélyt, hogy elhagyjam a vigyázz állást. Pedig nagyon szerettem volna. Egek, de még mennyire! Hiszen ő volt az egyetlen, aki még a múltamhoz kötött, akinek az emléke minden egyes reggel erővel töltött el, akinek a megtalálása olyan reményt jelentett, ami a legfőbb mozgatórugóm volt nap nap után, akinek a megtalálását soha semmi pénzért nem adtam volna fel, akkor sem, ha életem végéig kellett volna kutatnom. A nővérem volt. Melissa! Az egyetlen, aki emlékeztetni tudott rá, milyen is a szigorú szabályokon kívüli élet.
Emlékeztetni, nem átnevelni!
- Kérek engedélyt... egy ölelésre...
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Curran Lennart on Hétf. Aug. 17, 2015 11:04 am

-Mucus kapitány - javítja ki Melissa-t, aztán pedig unottan a szemeit forgatja, ahogy megint elkezd neki magyaráznia csöppnyi lányka, és a kezét a szája elé téve eltakar egy műásítást.
-Hmm, ez egész használható dumának tűnik, vízen járni a pénzemen. Ha nem felejtem el, szólok az íróknak, hogy tegyék bele.
Nem nagyon foglalkozik a kapitány zsörtölődésével, azt leszámítva, hogy egészen szexinek tartja ahogy így pattog, de ezen felül nagyon nem zavarja a dolog. Az idegbaj, a fekete testhez simulós ruhák viselése iránti mánia, és az, hogy ellenszenves, meg persze a közös vezetéknév érdekes egybeesés, de....de....
-Mi a....
Megrökönyödve figyeli, amikor kiderül, hogy ezek ketten tényleg testvérek. Óvatosan néz körbe, kamerákat keresve, hisz gyanítja, hogy lehet egyenesen a forgatásra sétált be, hisz ilyen nincs, max egy filmben! Aztán Chloe megszólal, és ez visszarántja a valóságba.
-Ha tőlem kérted az engedélyt, felőlem szobára is mehettek.
Mogorva hangja, és rosszalló nézése csak fokozódik, ahogy nagy koppanással beszaltózik valaki a mólóról, másodpercekkel az után, hogy a hajó elindul. A férfi, aki az utolsó utáni pillanatban érkezett felegyenesedik, aztán csodálkozva méri végig Currant. Az új jövevény egy magas vele, épp ugyanúgy hordja a haját, és a szakállát, és még arcra is hasonlít kicsit, igaz az ő vonásai sokkal lágyabbak, és kedvesebbek...
-Bocsi a késéért...mentségemre legyen mondva, nem hittem, hogy elindulnak nélkülem. Huhh...ezt a hajót bérelte ki a stúdió ugye?
-Tekintve, hogy itt vagyok én, a sztár, Gabriel Taylor, ez egyértelmű, nemde? - Kérdi Curran, közel sem olyan magabiztosan, mint eddig. Nagyon rossz előérzete van. Aggódva figyeli az új férfit,a ki erre a kijelentésre felvonja az egyik szemöldökét, de aztán nevet, és kezet ráz vele.
-Hát persze! Elnézést, de még nem találkoztunk, és NAGYON máshogy fest a fotókon. Will Turner vagyok, az új dublőre. Borzasztóan örvendek.
Will nagyon energikusnak, és jókedvűnek tűnik, mint aki bármilyen helyzetben van, az volt élete álma, hogy oda kerülhessen. Fürgén sarkon fordul, és gyorsan üdvözli a hölgyeket is.
-Kapitány! Másik hölgy...ne haragudjon, de nem hallottam a nevét. Khmmm....szóval...hol tudok csinálni valamit a hajón, ahol nem vagyok útban senkinek?
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Melissa Slater on Szer. Aug. 19, 2015 1:02 pm

Általában nem vagyok ilyen pukkancs, de ez a fickó – főleg, hogy valami nagyképű színész – már eleve szálka volta szememben, nem beszélve Ben hátsó szándéka miatt érzett haragomról, így minden voltam most csak bájos és kedves nem. Még az sem lendített a kedvemen, hogy most én voltam a hajó kapitánya, ami nem sokszor fordult még elő velem és büszke is voltam rá, de valahogy nem így képzeltem az első utamat.
Később biztos magamban megbántam volna a szavaimat, ha nem is saját jószántamból, de nevelő apám biztos tett volna róla, hogy megbánjam, de most még folytattam is volna, ha nem szólnak bele a sors kiismerhetetlen szeszélyei és állítanak az utamba egy olyan dolgot, amire még a levegő is elfogyott a tüdőmből, nem hogy a gondolatok a fejemből.
Már azt sem tűnt fel, hogy a hajó imbolygása megváltozik, ami csak azt jelenthette, hogy elindultunk.
Chloe itt van! Az én drága, elveszett húgocskám itt áll előttem a hajón, én meg ahelyett, hogy a plafonig ugrálnék örömömben, csak állok ott dermedten, mintha kőbe véstek volna, de hát más mit tett volna a helyemben, mikor kiderül, hogy hossza kudarcokat hozó kutatás után, a vakvéletlen hozta az utamba, mikor már nem is számítottam rá.
Én, a tűzről pattant, nagyszájú csaj, most alig tudtam kinyögni valamit.
Aztán már megtört a jég és én meg sem hallva, mit válaszol, vagy egyáltalán mond-e valamit, nem törődve a ripacs színésszel, nemes egyszerűséggel a nyakába ugrom és erősen megölelgetem, elborítom az arcár sok-sok puszival, miközben most az egyszer nem szégyellem, hogy potyognak a könnyeim.
- Chloe! Chloe! Magasságos egek! Micsoda nő lettél! Tényleg te vagy? Jól vagy? Hol voltál idáig? Mindenhol kerestelek! Ohh istenem! Tényleg meg vagy végre! – szorítom meg még utoljára, de rájövök, hogy valószínűleg talán levegőt sem engedek neki venni, nem, hogy válaszolni, ezért nehezen, de elengedem. – El sem hiszem! És milyen katonás lettél. Jól megy a sorod? Mindig ilyen kuncsaftjaid vannak? Anyán türelmét örökölted akkor. – mosolyodom el, egy pillantást vetve a elhanyagolt Curran-ra.
Ekkor esik be a másik fickó és én első meglepetésemben egy csáklyát kapok kézre azt szegezem a mellkasának, mert ma már másodszor fordul elő, hogy engedély nélkül lép valaki – mit lép….vetődik – a hajómra.
- Ki a jó fene vagy te?- vonom dühösen kérdőre, de aztán ide-oda kapkodva a fejem csak kihámozom, hogy nem ebből a szánalmas pojácából van kettő és nekem sincs dupla látásom, hanem ez valami dublőr. – Róla………engedem le a csáklya hegyét kissé, - Róla nem volt szó! – nézek mogorván a Taylor-ra, majd a távolodó partra és bár nagy a késztetés, végül sóhajtok egyet.
- Üljön a hajó orrba és szóljon, ha sziréneket lát. – vonom meg a vállam, aztán megváltoznak az arcvonásaim és ragyog képpel fordulok Chloe felé.
- Rakd a cuccos a kabinomba, aztán mesélj! Te meg – fordulok Curran-hoz. – Van lenn egy kabin ott pakolhatsz le, csak ne legyél láb alatt, de ha te is munkát akarsz, akkor tedd hasznossá magad a konyhában.
avatar
Melissa Slater
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Chloe Slater on Pént. Aug. 21, 2015 8:04 pm

Az ölelését az engedély megadásának vettem, úgyhogy visszaöleltem, felfüggesztve a gondolkodást arról, hogy vajon miért kellett volna Curren szerint külön szobában köszöntenünk egymást. Meg egyébként is! Miért kérném az ő véleményét? Nem a felettesem. De hát most sokkal fontosabb ügy kötött le, úgyhogy arra jutottam, hogy majd később rendet teszek a fejében a félreértések terén, előtte azonban kiölelgetem a szuszt is Melissaból. Én ugyan nem sírtam, mint ő, de az én szemem is elfátyolosodott, amit nem kimondottan értettem, hiszen egyrészt semmi szomorú nem történt, másrészt meg én nem szoktam sírni. Na, ennek is majd később járok utána.
- Egészen biztosan én vagyok az - bólintottam, kibontakozva egymás karjaiból, majd előhalásztam a személyigazolványomat, és felé nyújtottam. - Ellenőrizheted. A borító alatt ott van az ujjlenyomatomat igazoló ív is. Tessék, a jogosítványom... a fegyverviselési engedélyem... az útlevelem... Most csak ezek vannak nálam, amik a személyemet igazolnák, de meg tudok adni néhány telefonszámot, amiken keresztül elérheted azokat az emberek, akik még megerősíthetik.
Ha erre nem tartott igényt, bólintottam. Én nem kértem tőle semmit, mert annyi elég volt, hogy tagadhatatlanul hasonlított önmagáról, plusz rajta kívül senki más nem reagálhatott így arra, hogy találkozott velem. Az egész világon.
- Jól vagyok, igen - bólintottam. - New Yorkban élek, személyi testőrként dolgozom, de sokszor voltam külföldön is, ha a munka úgy kívánta, vagy amikor a kiképzésem miatt kellett elutaznom. Egy bentlakásos katonai iskolában nőttem fel, ahonnan nem igazán lehetett kimenni, úgyhogy sokáig ezért lehetett nehéz rám találni. De én is kerestelek. Eddig sikertelenül. Nem hittem volna, hogy annyi év után véletlenül foglak megtalálni.
Végigmértem a nővéremet. Mindig is alacsonyabb volt nálam. Ha nem is sokkal, de ennyi is mindig elég volt ahhoz, hogy engem nézzenek idősebbnek, már gyerekkorunkban is. Ez a jelek szerint nem változott. De jó formában volt, az előbb bemutatta, hogy tud vigyázni magára, úgyhogy nagyon is büszke voltam rá.
- Jól nézel ki - biccentettem elismerően. - Látom, eleget mozogsz. Remélem, más fiziológiai szükségletekre is odafigyelsz. Rendesen eszel? Eleget iszol? Optimális a szexuális életed? Jársz rendszeresen orvoshoz?...
Lenne még kérdésem bőven, ám ekkor váratlan látogató érkezett, igen sajátos módon. Frusztrált a gondolat, hogy ezt észre kellett volna vennem, de nem voltam hozzászokva az érzelmi figyelemeltereléshez, úgyhogy gyakorlatom sem lehetett abban, hogy hogyan kerekedjek felül. Elrontottam.
Egyszerre szegeztük rá a fegyvereinket Melissaval, csak amíg az övé egy csáklya volt, az enyém a szolgálati pisztolyom, amit még ugyan nem biztosítottam ki, de nem is feledkeztem meg róla.
- Válaszolj neki, mielőtt én kérdezlek, mert az egy heti kórházi kezeléssel fog járni - ajánlottam a potyautasnak.
A válasza engem is legalább annyira felháborított, mint Melissat, de én inkább tudtam uralkodni magamon. Nem csak azért, mert erre képeztek ki, hanem mert már ismertem Current annyira, hogy meg se lepődjek ezen a hanyagságon.
- Mindig ilyen volt - csóváltam a fejemet Melissa füstölgésére. - Minden szervezettség vagy összeszedettség nélkül cselekszik. Készülj fel!
Melissa a továbbiakban olyan példás elöljáróként intézkedett, hogy nem győztem álmélkodni. Nem mintha valaha is kételkedtem volna a testvérem képességeiben, de azért a saját szememmel látni mégis sokkal kellemesebb élmény volt. Igen, ez csakis a nővérem lehet!
- Hallottátok Miss Slatert! - rivalltam Currenre és Willre. - Csomagokat a kijelölt szálláshelyekre! Két perc múlva szolgálatra jelentkeztek a konyhán, és ha csak a legkisebb panaszt is hallom rólatok, a saját fogkefétekkel fogjátok kipucolni a vécét! Indulás!
Utána Melissahoz fordultam.
- Bár elismerésreméltónak tartom az elöljárói képességeidet, attól tartok egy apróbb hibát vétettél. Nem kérhetsz lehetetlent az embereidtől, mert azzal hitelteleníted magad. Szirének pedig nem léteznek, így nem is adhat róla senki jelentést.
A táskámat gyorsan elhelyeztem a mutatott kabinban, majd visszasiettem Melissahoz, és a konyha felé vettem az irányt.
- Jobb nem magára hagyni - magyaráztam. - Curren és a konyha... hidd el, hogy életveszélyes lehet. Meg legalább biztos nem lesz lazulás. De mondj te is valamit magadról. Semmit nem tudok rólad, mióta utoljára láttalak.
avatar
Chloe Slater
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 53
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Curran Lennart on Hétf. Szept. 07, 2015 1:35 am

-Két szirént már látok is - jelenti ki a kaszkadőr, komolytalan hangon, de aztán tiszteleg, és serényen elhúz a hajó orrába, hogy ott kémleljen további ellenállhatatlan tengeri szépségek után. Hogy csak ennyire stréber, vagy inkább a szigonyos őrültektől akar távol maradni az jó kérdés, de nem úgy tűnt, mint aki nagyona  szívére vette, hogy fegyvert szegeztek rá az imént.
Curran közben oldalra dönti a fejét, és még a szemöldökét is felvonja arra a kijelentésre, hogy ő wc-t fog pucolni fogpiszkálóval, vagy valami ilyesmi. Az igazat megvallva, ez a Will nevű fickó eléggé az agyára megy, de a pokolba is, az ő alkalmazottját legfeljebb csak ő csicskáztathatja, őt pedig senki!
-Ki vagy rúgva - szól oda Chloe-nak csendesen - sok hasznod úgysem venném ma, ahogy látom. Ne aggódj, holnap a főnököd részletes jelentést kap arról, mi volt a probléma. Takarítani én...pfff...mintha lenne bármi értelme ilyesmit művelni ezen a hajón.
Aztán a maga részéről marad a fedélzeten, és elkezdi kémlelni, vajon mikor lesz alkalmas megszökni, illetve azt is figyeli, hogy vajon mikor jelenik meg az a lökött színész, aki helyett ő került a hajóra. Ezen a ponton mondjuk legfeljebb integetni tudna, már úgysem hallanák őt. Zsebre rakja a kezeit, és mosolyogva képzeli el a pancsert, aki a hajó hűlt vízét kutatja majd. na igen, kicsomagolni úgysem tudna mit, szóval csak itt marad, és várja, amíg ezek ketten szobára vonulnak, hogy végre átváltozhasson, és elrepüljön innen. Bááááár....
~Vajon fel tudom még bosszantani a Slater lányokat még jobban? Persze cska az ő érdekükben. Minél jobban kiábrándulnak ebből a nyálas színészből, annál jobb!~
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Slater halászhajója

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.