Richard Thorne

Go down

Richard Thorne

Témanyitás by Richard Thorne on Vas. Szept. 13, 2015 4:53 pm

ADATOK

   NÉV: Richard "Rick" Thorne
   faj: Mutáns
   kor: 30
   születési hely: Egyesült államok; Illinois

   jellem: Csendes, magának való alak, amolyan tipikus mintakatona, aki mosolyogva segít ha kell, megkínálja a kicsiket rágóval, aztán otthon kifújja magát, és egy jó hideg sörrel megnézi a meccset a TV--ben.
Azon kevesek körében, akiket közel engedett magához meglehetősen barátságos is tud lenni, de nem igazán szeret új embereket megismerni.
Valamilyen oknál fogva rengetegen Rick-nek becézik, amit ő kimondhatatlanul utál, ám ennek nem szokta semmilyen jelét adni. Ez amolyan mérce nála, aki kérdés nélkül így szólítja, arról tudja, hogy egy barom.

   személyazonosság: Titkos

   KÜLSŐ: Barna haját praktikusan rövidre nyírva, sötét körszakállát pedig gondosan ápolva viseli, ahogy az elvárható lenne egy katonától. Bár már rég nem szolgál a seregben, a mai napig kiváló kondiban van, s minden napra úgy készül, mintha bármikor bevethetnék.
Ruházata is inkább praktikus, mint bármi más. Általában a zöld atléta, és a gyakorló nadrág, illetve az olcsó sportcipők jellemzik, amikért nem kár, és könnyen lehet pótolni.

   KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: -

   KÉPESSÉG:

Alakváltás: képes felvenni egy Tyrannosaurus Rex alakját.Átváltozni könnyedén, másodpercek alatt képes, visszafelé viszont már hosszú percekig kell koncentrálnia, ami hüllő aggyal nem is olyan könnyű. A metamorfózis csak a testén következik be, ha valaki befestené a körmét, még az sem maradna meg rajta, a ruhák pedig cafatokra szakadnak, minden alkalommal.
   
~°~


   ELŐTÖRTÉNET:

   
~°~


   FOGLALKOZÁSA: "Személyi testőr"

   SZAKÉRTELMEI:

   ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK:


   
~°~


   MINTAJÁTÉK:
avatar
Richard Thorne
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 1
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.