Amélie Lellouche

Go down

Amélie Lellouche

Témanyitás by Amélie Lellouche on Kedd Nov. 29, 2011 7:25 pm

ADATOK

NÉV:Amélie Lellouche (Áméli Löluse)
faj:ember
kor:23
születési hely:Párizs, Franciaország

jellem:
A mutánsokkal nincs semmi baja, mind addig, míg arra nem adnak okot, de ezzel ugyan így van az embereknél is. Mind e mellett egy igen érdekes teremtés. Álltalában vidám és mosolygós, kevés olyan nap van ahol szomorúnak mutatkozna, főleg ez azért is van így, mert fájdalmait általában elzárja magában azzal a hittel, hogy egyszer majd úgy is elmúlik.

KÜLSŐ:
Az átlagos női magassághoz képest kissé alacsonyabb, de csak 5-10 cm-rel. Testalkata vékony, erős, de mégis törékeny. Barna szemeihez válig érő, enyhén hullámos, sötét barna szemek tartoznak

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL:Öltözködése. Szeret rétegesen és színesen öltözködni.


~°~


ELŐTÖRTÉNET:
Meséljek magaról? Ez jó kérés, csak sajnos nem tudom, hogy mit is mondhatnék. Igaz sok minden történt velem, de mégsem olyan izgalmas az életem, bár engem ez nem zavar. Boldog vagyok az életemmel. No de akkor megpróbálom röviden elmesélni a történetem.
Minden a hihetetlenül csodálatps Párizsban történt ez előtt 23 évvel, amikor megszülettem. Igaz tudtommal vannak szüleim és élnek is, de ennek ellenére egy árvaházban nevelkedtem fel. A nővérek azt mesélték el nekem, hogy egyik éjjel becsöngetett hozzájuk valaki és engem találtak a kapu előtt. Tudom ez filmeillő drámai jelenet, no de hát ez van! Én sosem bántam meg azt, hogy árvaként nevelkedtem és, hogy nem ismehettem meg mit is jelent a család szó.
Valamiért egy házaspár sem akart engem örökbefogadni, de sosem panaszkodtam e miatt főleg, hogy az egyik nővért nagyon is sikerült megszeretnem. Végül mégis ott hagytam az árvaházat, de önszántamból, mikor betöltöttem a tizennyolcat. Az embernek muszáj a saját talpára állni és nekem most jött el ennek az ideje. Mivel ez előtt túl sok mindennel nem foglalkoztam, így egy igen egyszerű munkát találtam magamnak. Takarítónőnek vettek fel a Louvreban. Sokan lenéztek e miatt, de én imádtam ott dolgozni, mert mindennap megcsodálhattam a csodálatos műveket és ezért még fizetést is kaptam. Szerintem ennél jobb munka nem is lehetne.
Két év után végül mégis csak rájöttem, hogy van amit jobban szeretnék csinálni. Egyik este a tévében egy táncelőadást néztem végig. Valami modern tánc volt, ami nagyon megtetszett nekem és nem is kellett több ahhoz, hogy másnap felkutassam a tánciskolákat, hogy beiratkozhassak az egyik órájukra.
Azóta eltelt három év és még mindig szeretem a táncot, sőt már mondhatni lassan profi leszek benne. Sajnos a Louvre-t ott kellett hagynom, egy olyan munka miatt ami több szabadidőt engedett meg nekem, bár igaz ennek köszönhetően sokkal kevesebbet is kerestem..De volt félre tett pénzem és a tánc mellett zongorázni is megtanultam és kiderült, hogy még jó énekhangom is van. Végül már igazi művésznek érzetem magam.
Ám az életem eme pontjában nagy döntést kellett meghoznom. Sokat hallottam arról, hogy Amerika a lehetőségek országa és ott sokan sokra vihetik, mert rengeteg esélyt kapsz arra, hogy bizonyíts a tehetséged. És itt kerül a képbe az a bizonyos nagy döntés.
El kellett döntenem, hogy itt hagyjam e ezt a csodálatos várost, vagy vágjak bele egy új életbe ami talán jobb éltet hozz nekem. Hosszú napokig gondolkoztam ezen, végül könnyes búcsút vettem a repülőgépről a várostól, de megfogadtam, hogy egy év múlva muszály lesz visszajönnöm, reményeim szerint mint már elismert művész. De bízom benne, hogy csak nem olyan borzalmas ez a New York!

~°~


FOGLALKOZÁSA:Mint friss New York-inak még nincs munkája.

SZAKÉRTELMEI:tánc, zongora, éneklés, emberek felvidítása.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK:egy szinte zsebméretü plüssállat, pontosabban egy baba vaddisznó

~°~


MINTAJÁTÉK:
Szívem hevesen kalapál ahogy elindulok kifelé a repülőgépből a tömeggel együtt. Egész úton izgatott voltam és egy percet sem tudtam aludni, így ennek köszönhetően hulla fáradt vagyok, de ez nem érdekel, hisz itt vagyok a híres New Yorkban ahol egy új életet kezdhetek…De az új életemet először is a csomagom megkeresésével kéne elindítani.
~Jól van Amélie meg tudod találni csak kövesd a táblákat, vagy az embereket. Látod már itt is vagy! Most jön a szokásos várakozás…Valakinek csörög a telefonja! Vegye már fel!...Hupsz ez én volnék?~
-Allo? Áh Jocelyn Salut! Je viens d’arriver! Oui tout va bien! Á moi aussi! Bisous! (Jocely, szia! Most érkeztem! Igen minden rendben van! Nekem is! Csók!)~Milyen fura beszélgetés volt, mármint abban, hogy én itt vagyok Amerikában ő meg otthon Párizsban. Ő is épp annyira fog hiányozni mint maga a város.~
*Mikor végre elindul a futószalag odaállok a többiek mellé és figyelem a csomagokat. Természetesen az enyém a legvégén van, így szinte már mindenki elmegy mire én is kiindulok a reptérből.
Ahogy kilépek az ajtón hideg levegő csap meg, de melegen fel vagyok öltözve, így még egyenlőre bírni fogom. Miután kinézelődtem magam csomagommal az egyik taxihoz lépek és a sofőr segítségével be is gyűrjük a bőröndöm a csomagtartóba, majd már indulhatunk is. Nehezen tudtam elmagyarázni az uticélom, de végül sikerült. Az egész úton meg sem szólaltam inkább csak az ablakon bámultam ki kislányos kíváncsisággal. Talán olyan lehettem, mint egy gyerek a vidámparkban, vagy egy cukorboltban.
avatar
Amélie Lellouche
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amélie Lellouche

Témanyitás by Szellem on Kedd Nov. 29, 2011 8:49 pm

Előtörténet és mintajáték elfogadva.

Kérlek ne feledd a csoportok részben kiválasztani az embert:
http://postoutsiders.hungarianforum.com/groups

Illetve, ha fel szeretnél lépni valahol, mindenképpen keresd fel Infinity nevű kedves játékosunkat Wink

Üdv az oldalon!

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.