Rufus Carlisle

Go down

Rufus Carlisle

Témanyitás by Rufus Carlisle on Vas. Nov. 18, 2012 1:23 am

Név: Rufus Carlisle
Faj: mutáns
Kor: 25
Születési hely: Ohio, Cedarville
Jellem: Emberbarát
Személyazonosság: Nyiltan vállalja, de mivel csak más mutánsokra van hatással nem igazán tünik fel a normális embereknek.

Külső: Átlagos külsö, 178 cm magas, kb 60 kiló, fekete haj, zöld szem.
Különleges ismertetőjel: Egy kisördög van a bal farpofájára tetoválva.
KÉPESSÉG: A képessége az, hogy nem hat rá a legtöbb mutáns erő, teljesen immunis a telepátiára, nem lehet megsebezi olyan tárgyakkal amiket mutánsok készitenek(az erejükkel) , egy telekinézisel bíró mutáns nem tudja felemelni, de nem mindenre immunis, pl ha van egy mutás aki képes tüzet teremteni és írányitani az a saját teremtet tűzével nem tudja öt megsebezni, de ha egy természetes forásból származó tűzet használ ( teszem azt öngyújtó ) és úgy használja a képeségét akkor ugyan úgy megégek mint bárki más, vagy lehet hogy egy telekinézissel rendelkező mutáns őt nem tudja felemelni, előkni stb, de tárgyakat neki tud dobni. Vagy olyan akinek fizikai támadása van (Pl.: Farkas, Kardfog stb.) azokra se hat az erőm.
~°~


ELŐTÖRTÉNET:
A történetem huszonhét évvel ezzelőtt kezdödik, mikor is szüleim rá jöttek, hogy édesanyám nem képes teherbe esni egy genetikai betegség miatt, először nagyon letörtek voltak, de apám nem adta fel, ő saját egyermeket akart. Tudni kell róla hogy mindig is gazdag volt és mindent megkapot amit akart, így tudosokat fogadot fel és támogata őket, hogy valami megoldást találjanak édesanyám betegségére, egy évnyi kemény munka után sikerült is előállítaniuk egy szérumot mely képes volt a mutálodot géneket módositani és így anyám végül teherbe eset és végül megszületem én.
Apám úgy vélte ez a szérum még más hasznára is lehet és végül úgy döntöt hogy piacra bocsátja, több száz emberen tesztelték, de a hatás katasztrófális volt. Noha én teljesen egészségesen jöttem a világra, a legtöbb gyerek eltorzultan, furcsa börszínnel születtet meg és akkor se voltak képessek sokáig életben maradi, akiknek sikerült nagyobb részt egész életükre bénák voltak vagy szellemileg fogyatékosok és volt egy nagyon kis százalék akik különleges képességekre tettek szert. Bár az incidens el lett tussolva a média elől a katonaság így is értesült róla így a kisérletek tovább folytatodtak titokban, de erről már igazán nem tudok sokat.
Hogy velem mi történt? Hát semmi jelét nem mutatam különleges képességeknek és az egészségem se volt baj, úgy nézet ki hogy én teljesen normális vagyok, legalább így hitték. Az életem korai szakasza teljesen normálisan telt, szépen felcseperedtem, teljesen átlagos gyerek voltam. Noha szüleim gazdagok voltak, a legtöbb osztálytársam nem is tudodt róla így nem volt nehéz elvegyülnöm. A középsuli maga volt a pokol, mint ne mondjak tipikusan az a fajta gyerek voltam akibe mindenki szívesen beleköt, föleg a focisták célpontja voltam és az még tett egy lapátal a tűzre hogy kitűnő tanuló voltam. Meg kell valani hosszú négy év volt, de végül leéretségiztem és apám rámruházta az addig nekem félretett pénzt ami több millió dollár volt. Az első pár hónapban nem tudtam mit kezdeni magammal vagy a pénzemmel és ekkor kezdödöt el a csavargó korszakom.
Bejártam a világ nagy részét, majdnem mindenhol jártam már egyszer, utazásaim során sok furcsasággal találkoztam és sok furcsa barátságok kötöttem. Az egyik ilyen furcsaság épp itt, Amerikába történt. Pár napra haza utaztam Indiából, hogy egy fontos árverés miatt amit San Franciscoba rendeztek meg mikor is - mai napig nem tudom hogy - belekeveredtem valamiféle harcba, ami különös volt, hogy sok embernek furcsa képességei voltak. Nem sok mindenre emlékszem - föleg amit, mert eltalálta a fejemet valami a dokik szerint csoda hogy túléltem, két hónapig korházba feküdtem - de egy dolog biztos volt. Egy ember különleges erővel eltaszitot mindenkit az útjából mint egy rongybabát, csak engem nem. Nem értetem mért nem és ahogy láttam ő se, majd éles fájdalmat éreztem és a következő kép, hogy egy korházba ébredek magamhoz.
Így történt hogy elkezdtem sejteni, valami nem stimmel velem, azóta folyamatosan érzem hogy valami más. Elkezdtem kutatni az okát és végül sok kutatás után egy dologra jöttem rá, én is úgy mond "mutáns" vagyok, valamiért nem hat rám az erejük, legalább is nem mindenkié, de rengeteg kérdésem maradt, ami megválaszolsára vár, és csak egy helyet tudok ahol ezekre választ is kaphatok.
~°~


FOGLALKOZÁSA: Életművész.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: Egy mobil telefon, ruházta ( fekete börkabát, egy szürke kapucnis pulcsi, fehér poló, fekete nadrág, két sportcipő.) Bankkártya.
avatar
Rufus Carlisle
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 12
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Rufus Carlisle

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Nov. 18, 2012 2:01 pm

Előtörténet, mintajátékként is elfogadva. Jó játékot az oldalon. Ne felejts el csoportba jelentkezni.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Rufus Carlisle

Témanyitás by Rufus Carlisle on Vas. Nov. 18, 2012 2:09 pm

köszönöm Smile
avatar
Rufus Carlisle
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 12
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Rufus Carlisle

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.