Oázis

Go down

Oázis

Témanyitás by Oázis on Csüt. Aug. 13, 2015 9:11 pm

ADATOK

NÉV:Oázis
faj:Mutáns
kor:5000 évnél is idősebb.
születési hely:Egyiptom

jellem:Akár a végtelen Szahara az ő türelme is elég nagy. Persze ahogy a Szahara sem végtelen, az ő türelmének is van van vége. Jellemzően csendes alak, de ez inkább a nyelvi tudatlansága miatt van. Ért mindent amit mondanak neki, de nem biztos, hogy válaszolni is képes rá. A szófordulatokkal, és közmondásokkal különösen nehezen boldogul. Ahogy a legtöbb mai vicc is nehezen érthető számára.

személyazonosság:A környezetében a növények látványosan változnak. Esetenként ha mezítláb jár szó szerint fű nő a léptei nyomán.

KÜLSŐ:A húszas évei közepén járó férfi. Magassága 188 cm, bőre fehér. A haja sötétbarna, vállig érő. Öltözködése általában hagy kívánni valót maga után


KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL:Természetellenesen zöld és élénk szemek.


KÉPESSÉG:A környezetében minden növény extrém gyors szuper növekedésnek indul. Ez a „Aura” 30 méter sugarú teret jelent. A sugár szélein a hatás gyenge és mérsékelt. Az epicentrum felé haladva erősödik. Közvetlen érintésére másodpercek alatt felnőtt fák nőhetnek. Az aura szélén azonban már csak szépen zöldellnek a növények.
A környezetében minden állat megnyugszik. Ez a „Aura” 30 méter sugarú teret jelent. A sugár szélein a hatás gyenge és mérsékelt. Az epicentrum felé haladva erősödik.
A környezetében a sebek és betegségek gyógyulnak. Ez a „Aura” 30 méter sugarú teret jelent. A sugár szélein a hatás gyenge és mérsékelt. Az epicentrum felé haladva erősödik.
„írisz örvény” Mikor a szemei örvénylenek. Hatása, hogy képes látni a növények genetikai tulajdonságait képességeit, és megváltoztatni azokat.
Rövid ideig képes a repülésre


~°~


ELŐTÖRTÉNET:

~°~


FOGLALKOZÁSA: nincs

SZAKÉRTELMEI:Kiváló növény szakértő. Kiváló szakértője a holt nyelveknek.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK:Egy speciális élő köpeny. A köpeny az ő alkatára van „növesztve” a feladata pedig megvédeni őt az időjárási körülményektől. A köpeny lévén növény sérülékeny a közvetlen fizikai behatásokkal szemben viszont hidegben remekül tartja a test hőt. Melegben pedig remekül hű.

~°~


MINTAJÁTÉK: Oázis  projekt

***BIZALMAS***   ***BIZALMAS***   ***BIZALMAS***   ***BIZALMAS***

FIGYELEM!

A bizalmas iratok illetéktelenek által való olvasása/birtoklása szövetségi bűnténynek számít. A bizalmas iratok kezeléséről szóló állambiztonsági törvény értelmében a bizalmas íratok engedély nélküli olvasása bűnténynek minősül, melyért bármely szövetségi bíróság 20 év börtönt és/vagy 1000.000 dollár büntetést szabhat k
i.

***BIZALMAS***   ***BIZALMAS***   ***BIZALMAS***   ***BIZALMAS***

Styker ezredes kívánságára háttér kutatást végeztünk az ismeretlen eredetű műtárgy történelmét illetően. A rendelkezésünkre álló adatok alapján ismertetésre került események erősen hiányosak.

A tiltott oázisról először azok hallhattak akik Nagy Sándor  életével foglalkoztak. Egyiptom elfoglalása után és Alexandra megalapítása körül halhatunk először is a tiltott oázisról. A korabeli régészeti leletek töredékessége és hiányossága folytán nem tudni meg sokat. A holt tenger mentén fellelt tekercsekben egy görög tanító mesél a tanítványainak Egyiptom régi isteneiről.  
„ Ekkor a veszedelem ellen Hórusz az istenek királya parancsot adott három istenének, hogy össze dolgozva alkossanak egy fegyvert, mely a legyőzhetetlenné tesz minden sereget. A három isten pedig a következő volt. ANHUR a háború istene, ANUBISZ a halál istene, és APHÓPISZ a sötétség istene. A három isten 10 éven át dolgozott mire a teremtményük készen állt a harcra. Anhur, hogy le tesztelje a fegyvert egy kis sivatagi törzs az AKKABA kezei közé juttatta az istenek végső fegyverét. Az Akkaba harcosai ezek után legyőzhetetlenné váltak, azonban Aphópisz nem volt elégedett, ezért a többi istent meg csalva a fegyvert elbűvölve meg akadályozta, hogy Hórusz végül hozzá jusson az áhított fegyverhez. Az átkozottá vált fegyver végül nem hozott mást csak rengeteg kínt szenvedést és fájdalmat. Hórusz ezek után meg parancsolta a fegyvert örökre el kell zárni, hiszen az átok miatt már nem alkalmas arra, hogy bármely sereget legyőzhetetlenné tegyen. Viszont végtelen kín és fájdalom jár a nyomában. Az Akkaba törzs lakói ezek után a fegyvert egy a sivatag mélyén fekvő oázisba vitték majd egy piramisba rejtették. Miután a fegyvert elzárták Ozirisz tiltottá nyilvánította az oázist és Anhur szolgáit vezényelte őrségbe. Senki nem léphetet oda be hacsak nem akarta a saját halálát.”
Nos nagyjából ez a rövidke történet olvasható a tekercseken, és bár biztosak lehetünk benne, hogy azokban az időkben ennek a legendának volt bővebb magyarázata is a tanító nem osztotta ezt meg a diákjaival. Ki vagy kik ellen készült a seregeket legyőzhetetlenné tevő fegyver? Miért tartott olyan sokáig a három istennek az elkészítése? Mi Aphopisz átkának lényege? Miért volt baj egy olyan fegyver ami fájdalmat okoz?
Az biztos, hogy maga Nagy Sándor is kereste a tiltott oázist. De nem találunk arra feljegyzéseket, hogy az oázist és benne a fegyvert valóban meg találták volna. Bár az össze esküvés hívők erre azt mondanák, hogy valószínű elvégre egy egyszerű ember, hogy hódította volna meg a fél világot? Nos minden esetre mi biztos forrásokból tudjuk a műtárgy érintetlen állt a piramis mélyén a felfedezéséig.

A tiltott oázis legendája valamikor Julius Cézár idejében tűnik fel újra az ókori római birodalom idején. A történelemben jártasak tisztában vannak vele, mennyire véres is volt ez az időszak. Röviden fogalmazva a trónok harca akár az ókori Rómában is játszódhatna a sok intrika és belharc idején. Pompeius miután Görögországban vereséget szenvedett kétségbe esésében Egyiptomba menekült. Itt hallott ő is Ozirisz tiltott oázisáról ahol az istenek fegyverét őrzik. Pontosan nem tudhatjuk kitől, miként hogy milyen formában hallotta a történetet. Az azonban bizonyos, hogy a hozzá hűséges seregeit tovább gyengítette, hogy egy expedíciót küldött az oázis felkutatására. Minden valószínűséggel ez volt annak a személynek a célja aki a tiltott oázisról mesélt. Pompeius feje végül nem sokkal később Julius cézár előtt feküdt. Ha az expedíció meg is találta az Oázist nem volt rá lehetőségük, hogy az istenek fegyverét el hozhassák onnan. Egyes vélemények szerint az expedíció mégis valamilyen sikerrel járhatott. Mert körülbelül ebben az időben kezdett a legenda átalakulni a tiltott oázisról Ozirisz kincses oázisává.

Ettől az időszaktól kezdve amint a fegyver kincsé alakult számtalan uralkodó, hadúr, vagy szerencsevadász kelt útra, hogy a halál fenyegetése ellenére mesés gazdagságra tegyenek szert. Végül is a ahogy a történet újra szájról szájra járt. A kő szobrok helyét előbb drága alabástrom szobrok, , majd arany szobrok váltották a történetben. Drága kövekkel megrakott szökőkutak, és arany halmok. Ezeket a képeket sugallta már a szájról szájra járó legenda. Az biztos, hogy aki útra kelt szinte biztosan odaveszett. A sivatag egymagában is halálos ellenség, de a szahara tele volt rabló törzsekkel, akik szívesen ki fosztottak és megöltek bármelyik bolondot aki az ő területükre merészkedett.
Az első igazi változás végül Napoleonnal köszöntött be. Európa felfedezte Egyiptomot, a különös piramisokat, a múmiákat. És a sírokban fekvő rengeteg temetkezési tárgyat, köztük az aranyat. A tudomány érdeklődése a sivatagi országra vetült. De nem csak a tudományé, hanem a szerencsevadászoké, és önjelölt régészeké is. Számos babona terjedt ezekben az időkben. Az biztos, hogy legalább három expedíció is nyomtalanul örökre elveszett amely a kincses oázist kereste. A régészek, szerencse vadászok egymás után fedeztek fel piramisokat, régi sírhelyeket. Persze elő került pár érdekes arany szobor is amelyről egyesek váltig állították a legnagyobb életveszély közepette menekítette ki pár kalandor ozirisz szentélyéből. Minden esetre az afrikai francia terjeszkedésnek köszönhetően egyre pontosabb térképek kezdtek megjelenni a végtelen Szaharáról. Sok sok vérbe került a dolog. Először Napóleon gárdistái és a berber törzsek majd a hírhedt idegen légió ontotta a vérét. A Francia hadmérnökök viszont egyre pontosabb és pontosabb térképekkel tudtak szolgálni a sivatagban fel lehető időszakos kutakról, oázisokról, és persze útvonalakról. Mondhatni egyre kisebb lett a sivatag. Ennek ellenére sem került senki közelebb a kincses oázis pontos helyéhez.
Az 1911-es egyiptomi tartózkodása során a később Arábiai Lawrence néven elhíresült személy volt az aki végül is tényleg használható információkat szerzett az oázis helyzetéről. Azonban sokáig ő maga sem tudta ezt. Az általa talált adatokat feljegyezte a naplójába majd jó maga is sok sok évre el felejtette. Jóval később az első világháború és a gazdasági világválság után miután a légierőtől le szerelt vette elő régi naplóit újra, hogy életrajzi könyvet írjon. Ekkor fedezte fel az információt újra amely a halálát is okozta. A british múzeum egyik munkatársának mutatva meg a naplót kért segítséget és igazolást a legendára. Sajnos azt nem tudta, hogy ez a bizonyos munkatárs rokonszenvezik a német náci párttal, valamint annak okultista csoportjával. Ekkor az évszám már 1935 Németországot már a nácik uralják és a rettentő háborús gépezet éledezik. Így érthető, hogy a nácik az oázis után vetették magukat. A gestapo akcióba lép, nem sokkal később Lawrence egy gyanús motor baleset áldozata lesz, a régi naplói nyomtalan eltűnnek. Még abban az évben régészeti expedíció indul a sivatag mélyére. Majd a berlini tudományos földrajzi folyóiratok büszkén hozták le, hogy a nemzetiszocialista párt kutatói egy új eddig nem ismert oázisra bukkantak. Innentől viszont nagy a csend.
Berlin 45-ös ostromakor sok irat megsemmisült. Annyi viszont ki derül, hogy a háború kitörése után nem tudták tovább finanszírozni az ott folyó ásatásokat és kutatásokat. Az afrika hadtest kivonulásával pedig minden további német jelenlét tarthatatlanná vált.
A mi szempontunkból érdekes következő évszám az 2006-os.
Ekkor újabb régészek érkeznek az oázisba ezúttal amerikai és angol kutatók vezetésével, és a németek által megkezdett munkát folytatják tovább. Vegyük csak szemügyre magát az oázist. Sok sok nap járóföldre van minden más lakott ponttól és kereskedelmi útvonaltól. Nem nagy mégis elég vize és növényzete van egy jelentősebb populáció eltartására. A megérkező kutatók boldogan vették hát birtokba az itt felejtett német tábort ami már magában egy leletnek számított. Itt felejtett haditechnika, puskák, megannyi lőszer, még harckocsik is a homokba süllyedve. Vályogból és fából készült épületek magukra hagyatottan berendezve. Még egy raktárat is találtak tele a nácik által fellelt műtárgyakkal. Volt abban minden -féle korabeli fegyverzet, és felszerelési tárgy. Ócska elől töltő puskák, lándzsák, kardok, pajzsok. Agyag edények. Szobrok. A jeleit annak, hogy mennyien vágytak az elmúlt évezredek után az oázis titkára. Azonban a látottak alapján a mondák hamisnak bizonyultak. Sehol nem találtak piramist, se kicsit se nagyot. A régészeti feltárásokat minden esetre végezték tovább. Az elkövetkezendő két év során szisztematikusan feltárt oázis rengeteg tárgyi emléket nyújtott végül mikor már mindenki azt hitte, hogy több felfedezni való már nem maradt. Ekkor azonban egy súlyos vihar csapot le, homokkal borítva be a fél oázist, és félig ki ásva egy eddig sosem látott piramist. A piramis nem volt túl hatalmas. Nyomába sem ért a Gízai fennsíkon lévő testvéreinek. Viszont talán azért mert sokáig homok fedte sokkal jobb állapotban is volt. A feltáró munkálatok újult erővel kezdődtek meg. A piramis teljes egészének ki ásása hónapokat vett igénybe, ahogy a bejáratának a keresése is.
A dolgok ekkor fordultak rémálom szerűvé. Amint sikerült behatolni a piramisba szörnyű borzalmak vették kezdetüket. Számtalan megmagyarázhatatlan véres és brutális haláleset. Végül az egyik tudós rádión segítséget kért. Azt hiszem sokat segített a dologban, hogy egy szenátor fia volt az illető. Mert hamarosan az európai haderők németországi bázisáról egy ejtő ernyős különítmény indult útnak titokban. A megérkezésükre már nem sok túlélője maradt az expedíciónak. A katonák szintén behatoltak a piramisba, és szembenéztek az ott fellelhető borzalmakkal. Csapdákkal, és a „szfinx” -ekkel. Véres harcok folytak, de végül a túlélők a legbelső kamrában megtalálták azt amiért annyian az életük áldozták az évezredek alatt. Rengeteg aranyat, ékkövet, és történelmi műtárgyat. Arany szobrokat, hombárokat, tekercseket. És persze a műtárgyat. Egy másfél méter átmérővel rendelkező organikus eredetű gömböt. Amihez bárki is hozzá ért a sebesülései gyógyulni kezdtek. A műtárgyat a legteljesebb titokban az államokba szállítottak a fellelt kincsekkel együtt. Mindez végül itt kötött ki az X divíziónál. Ez a műtárgy történelme, mely végül is nem is magáról a tárgyról szól, hanem az oázisról ahol rejtve volt.

***SZIGORÚAN TITKOS ***   ***BIZALMAS***  ***SZIGORÚAN TITKOS***

FIGYELEM!

A bizalmas/szigorúan titkos iratok illetéktelenek által való olvasása/birtoklása szövetségi bűnténynek számít. A bizalmas iratok kezeléséről szóló állambiztonsági törvény értelmében a bizalmas/szigorúan titkos íratok engedély nélküli olvasása/birtoklása kémkedésnek számít, melyért bármely szövetségi bíróság életfogytiglani börtönt és/vagy vagyon elkobzás büntetést szabhat ki.***SZIGORÚAN TITKOS ***   ***BIZALMAS***  ***SZIGORÚAN TITKOS***

A tojásfejűek jelentését olvasva csak a fejem csóválom. Nem tudnak katonásan objektívak maradni még egy egyszerű jelentésben sem.
A műtárgy általunk eddig megállapított adatai.
A vizsgálat kimutatta, hogy a műtárgy valójában nem is tárgy hanem egy ismeretlen eredetű növényi életforma ami még mindig él. A biológusok vitatkoznak az életforma eredetén, azonban azt mind ki merik jelenteni, hogy ehhez hasonló valószínű nincs másik a földön. Egyesek a földönkívüli eredettet valószínűsítik. Ezt azonban a vizsgálatban résztvevők döntő többsége elutasítja. A földi eredetre utal a szén alapú szerves felépítés, és a kettős DNS spirál, valamint a kromoszóma párok is. A kromoszóma párok alapján tovább valószínűsítik, hogy ez talán egy mára kipusztult növényfaj magja.
A „mag” külső héja kettős természetű. Lágy gyengéd nyomásra enged és puhán be nyomható, mint egy túlérett barack. Azonban az erőszakosabb erőhatásokra azonnal páncél keménnyé válik. Amikor pedig azt  mondom páncél kemény szó szerint is értem. A megkeményedett külső héj ellent áll a lángvágóknak, a legkeményebb fém fúróknak is. Ami személy szerint aggaszt, hogy a mag azon képességére még mindig nincs magyarázat, hogy miként gyógyítja a hozzá érőket. A vizsgálatok alapján nem bocsájt ki semmilyen vegyi anyagot sem pedig ismert vagy ismeretlen eredetű sugárzást. Mágnesesen pedig semleges.
A tesztek alapján nem csak a fizikai sérüléseket gyógyítja, hanem a betegségeket is. Az eddigi tapasztalatok alapján nyom nélkül gyógyított minden a tesztekben alkalmazott vírus, baktérium és rák betegséget. A kísérletben részt vevők közül főleg a fizikai sérülésben szenvedők számoltak be számos alkalommal a gyógyulás során fellépő fájdalomról. A biológusok szerint a szervezett felpörgetett gyógyulási képessége extrém stressznek teszi ki az embert. Így főleg a fizikai gyógyulás extrém fájdalommal is járhat. A műtárgy ugyanis gyógyít, de fájdalom csökkentési képességei nincsenek. Vajon ez lenne a legendában szereplő átok? Egy műtárgy amely gyógyítás közben esetleg olyan fájdalmat is kelthet amiben akár meg is lehet tébolyodni? Minden esetre további vizsgálatokra utasítottam a tudósokat.  
KIEGÉSZÍTÉS
A műtárgy vizsgálata újabb meglepő eredményeket hozott. Míg a fizikai behatásoknak keményen ellen állt a növény héja addig az átvilágító kísérletek teljes sikert hoztak. Mind a röntgen, mind pedig az ultra hangos vizsgálatok teljesen működőképesek voltak. A vizsgálatok pedig új elméleteket is hoztak magukkal. A „magot” újra műtárgynak minősítettük. Hiszen a jelek szerint egy óriási hibernációs inkubátor. A belsejében egy humanoid lény rejtőzik. A röntgen felvételek tanulsága szerint egy emberi férfi. Magassága 180-190 centi közt van. A pontos mérések nehezek, hiszen „magzati póz”-ban van. Az ultrahangos mérések pedig megerősítették, hogy életben van. Nagyon lassú a szív verése, de van neki. A tudósokat további vizsgálatra utasítottam.
KIEGÉSZÍTÉS
A vizsgálatok kezdete óta el telt egy év nem hozott új ismeret anyagot. Nem találtunk módszert a növényi inkubátorban lévő férfi felélesztésére vagy ki szabadítására. A „héj” minden kísérletünknek ellenáll. Az eredményeket és az elköltött forrásokat nézve a kutatókat át csoportosítom az X FEGYVER programba. Csak egy kis létszámú csapatott hagyok a műtárgy további meg figyelésére.  KIEGÉSZÍTÉS
A projektben váratlan áttörés történt. A titoktartás miatt azt hazudtuk a megfigyelő csapatnak, hogy egy ritka növénnyel van dolguk amire vigyázni kell. Mire az egyik agyas fogta magát és minden előzetes engedély nélkül a szabad ég alá vitte a műtárgyat, mondván minden növénynek kell a napfény. Igaza volt, és senki nem tudja miért nem gondoltak erre hamarabb. Minden esetre a napfény hatására az első napon a burok színe változott meg feketéről zöldre, második napon az átmérője növekedett meg. A harmadik napon pedig kinyílt mint egy virág fel fedve a mélyén fekvő férfit. Majd rohamos pusztulásnak indult. További vizsgálatokat rendeltem el.
KIEGÉSZÍTÉS
A vizsgált alany magához tért, bár a jelek szerint erősen zavart és dezorientált. A kommunikációs kísérletek kudarcba fulladtak. A jelek szerint az egyiptomi nyelv egy ősi mára kihalt változatát használja. Minden esetre utasítást adtam a probléma megoldására. Így több nyelvész professzorral vettük fel a kapcsolatot. Reménykedünk a sikerben. A genetikai vizsgálat megerősítette amit első ránézésre sejteni lehetett. Az alany mutáns.
Az alanyt ideglenesen EX 00 kódnévvel illettük.
EX 00
Kora: Ismeretlen. Minimum 5000 évig volt hibernációs sztázisban.
Neme: hím,
Magassága: 188 cm,
Bőrszíne: Fehér eurázsiai
Haja: Sötétbarna. Vállig érő.
Szeme: Zöld szinte világít olyan élénk zöld. Az írisze extra hatékonyan veri vissza a fényt ezért tűnik úgy mintha világítana. Az egyik asszisztens esküdözött, hogy egyszer mikor szem kontaktust létesített az alannyal annak írisze nem természetes mód örvényleni látszott. A direkt szemkontaktus ezután tiltásra került. Nem tudni milyen hatása lehet az „örvénynek”
Fizikai kondíciója: kiváló
Vércsoportja: Egyedi eddig nem ismert. EX rövidítést kapta. A vizsgálatok szerint univerzális donor csoport. Mindenkinek adhat, mindenkitől fogadhat.

Eddig megfigyelt mutáns képességek:
A környezetében minden növény extrém gyors szuper növekedésnek indul.
A környezetében minden állat megnyugszik
A környezetében a sebek és betegségek gyógyulnak.
Egyszer észlelt képesség „írisz örvény” hatása nem ismert.
Egyszer észlelt képesség álmában az alvó hely felett egy méter magasan lebegett.

Biztonsági okokból acél borítású cellában került el helyezésre. A képessége hatására még a sima betonból is növények törnek elő.
Az EX 00-ás alany további megfigyelést rendelem el.
KIEGÉSZÍTÉS
Több nyelvész próbálkozott a kommunikációval. Egy szintén holt nyelven végül sikerült megérteni őt. Akkádul viszonylag könnyen megérteti magát. A nehézséget az jelenti, hogy az általa beszélt akkádnak másabb a kiejtése, és a professzornak sokszor kell a fejét törnie a beszélgetések alatt a szavak jelentéséről. Gyorsan summázom amit meg tudtunk tőle.
- Az akkaba sivatagi törzsbe született. Majd körülbelül 10 évesen törtek elő a képességei. Az emberek a csodájára jártak, és a híre hamarosan a fáraó udvarába is elért, aki magához rendelte a gyermeket. Mindenki meg győződhetett arról, hogy a nyomában a növények nőni és sarjadni kezdenek. Ezért sokan az istenek hírnökének tartották. A fáraó magas rangot adott neki, és meg bízta járja be a nagy homok tengert, hogy a karavánoknak és az embereknek teremtsen új élőhelyeket. Nem vagyok benne igaz-e amit mond. De a jelek szerint minden ma is létező oázist eredetileg ő teremtett. A nyelvész professzor lelkesen magyarázta, hogy valójában ezek a helyek is róla kapták a nevüket. Kérdésemre röviden ki fejtette, hogy a ma használatos oázis szó a latinon keresztül került a nyelvünkbe oda pedig az ókori görögből. Az ó görög ÓASIS szó pedig a fordítása az akkori Egyiptomi „tartózkodási hely” kifejezésnek. Azonban ha a fordítás helyes ez a kifejezés mégsem egy lakható helyre utal, hanem arra a helyre ahol ő járt. Röviden ott van az oázis ahol ő van.
( ironikus, hogy a kincses oázis miatt ahol rá találtak eredetileg ez a tervezett az „oázis terv” nevet kapta)
Éveken át szelte a sivatagot újabb és újabb zöld szigetet teremtve. Bár ezek a szigetek közül végül csak azok maradtak meg amelyek fenn is tudták tartani magukat a helyi vizeknek köszönhetően. A vándorlása során felnőtté érett és mikor legközelebb vissza tért az udvarba már minden más volt. Fel tűnt egy harcos aki legyőzhetetlennek rémlett és lázadást vezetett a fáraó ellen. Az alanynak ezért csatlakozni kellett a sereghez és hadba vonulni En Sabah Nur ellen. Azonban a csata borzalmasan sült el. A csatában senki sem halt meg sem barát sem pedig ellenség. ( érdekes, vagy a képességei voltak sokkal erősebbek akkoriban, vagy a csaták voltak sokkal kisebbek, mint ma gondoljuk. Egy kutatónk felvetette, hogy a hosszú állom talán tompította a képességeit.) A fáraó ezt árulásnak hitte és meg parancsolta a bebörtönzést. Az alany kétségbe esésében végül egy burkot növesztett maga köré amellyel túl élhet addig míg valaki ki nem szabadítja. Ezzel kapcsolatban nem szolgált további információval. De erős a gyanúm visszatart valamit előlünk.
Új mutáns képességet nem észleltünk nála sem a lebegést sem pedig az írisz örvényt nem észleltük azóta sem.
KIEGÉSZÍTÉS
Az EX 00-ás alany sokkal veszélyesebb, mint azt eddig gondoltuk. A növényekre gyakorolt hatása sokkal nagyobb rétű mint azt eddig hittük. A jelek szerint nem csak növeszteni képes a növényeket, hanem megváltoztatni azok tulajdonságait képességeit, azonnali mutációkat képes okozni bennük. A hajnali órában szökéssel próbálkozó alany egy pillanat alatt hálózta be a bázis szellőző rendszerét indákkal, amik vizet és tápanyagban gazdag talajt kerestek. Miután ezeket meg találta az indákat csatornaként használva a saját cellájában kezdett egy fát növeszteni. A fa pillanatok alatt szét feszítette a cellát lehetőséget teremtve az alanynak a menekülésre. Azonban felkészült őreinknek hála gyorsan újra fogságba került. Az elektromos sokkoló a jelek szerint újdonság az ősembernek. Minden esetre azóta az alanyt gyógyszeres mély altatásban tartjuk.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.