Karakterbazár

Go down

Karakterbazár

Témanyitás by Szellem on Vas. Jún. 02, 2013 7:02 pm

Hiányzik valaki az életedből, legyen az barát, ellenség, vagy egyszerű játszótárs? Amennyiben úgy érzed, hogy az oldalnak égető szüksége van egy karakterre, aki szerinted sokat dobna a játék színvonalán, ám valamiért neked semmi kedved az égvilágon megalkotni őt, ez az a téma, ahol a közösség segítségét kérve mégis adhatsz egy esélyt neki, hogy életre keljen.
(Staff tipp: ha meghirdeted a Facebook-os oldalon is, megsokszorozod annak az esélyét, hogy valaki vállalja a feladatot.)


Ahhoz, hogy feladd a hirdetésed, nem kell mást tenned, mint az előtörténet minta alapján kitölteni itt egy adatlapot a jövevényről, üresen hagyva azokat a rubrikákat, amiket a majdani felhasználóra bízol, például a következőképpen:

ADATOK

NÉV: Stephen Blood
AVATAR: Nekem mindegy, de nagyon örülnék Steven Seagal-nak.
faj: Mutáns
kor: 40
születési hely: Felhasználóra bízva.

jellem: Általában békés, szeretetreméltó ember, kivéve amikor kihozzák a sodrából, akkor ugyanis érdemes megbizonyosodni róla, hogy nincs semmi a közvetlen közelében, amit újrahasznosíthat közelharci fegyverként.
Többnyire hűséges, megbízható ember, kinek lojalitását csak azok nem élvezhetik, akik vannak olyan hülyék, hogy hátat fordítsanak neki.

személyazonosság: Felhasználóra bízva.

KÜLSŐ: Avatartól függ.

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: Felhasználóra bízva, de legyen rajta börtöntetkó.

KÉPESSÉG: Képes a naprendszerben keringő aszteroidák, és a saját teste között kölcsönös egymásra ható mágneses erőt létrehozni, melynek következtében a hatalmas több tonnás kődarab pont ott csapódik be, ahol éppen ő áll. Ha megpróbál arrébb lépni,a  kő követi természetesen. Ha egyszer aktiválta a képességét, nem tudja kikapcsolni.

~°~


ELŐTÖRTÉNET: Felhasználóra bízva, azzal a kikötéssel, hogy mindenképpen az utcán nőjön fel, de legalábbis kerüljön oda 14 éves korában,a hol szoros barátságot köt a karakteremmel, majd két perccel később megpróbálja őt hátba szúrni a Mcdonald's-ból lopott szendvicséért.

~°~


FOGLALKOZÁSA: Felhasználóra bízva, de én elméleti fizikusként képzelem el, főleg ha Stephen Seagal az avatar alany.

SZAKÉRTELMEI: Felhasználóra bízva.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: Felhasználóra bízva.

~°~Természetesen nem kell ilyen részletesen kitölteni, ha valaki nem szeretne mást, mint hogy legyen egy kari, akinek Steve McQueen az arca, elég csak azt beírni. Továbbá az sem tilos, hogy beírjuk a karakter teljes életútját, de szerintem ez azért nem szükséges, hagyjunk valami melót a jövendőbeli gazdájának is Wink
Ha kész az adatlap, már nincs más dolgod, mint várni. Sok szerencsét.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.