Lynn Harlow háza és rendelője

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Curran Lennart on Vas. Aug. 16, 2015 9:52 pm

Magához húzza a kislányt, és a fejét cirógatva csitítgatja. Szegény kislány, annyira sajnálja, hogy már egészen elfelejtette volna, milyen gonoszul kikotyogott pár dolgot az előbb, ha Lynn nem hozná fel újra. Mondjuk aztán ő is nevet ezen, elvégre ha iszonyodna a gondolattól, esélye sem lenne a doki néninél, az pedig egy ilyen szép nőnél tragédia lenne.
Na igen, ez a dokinéni annyira vonzó a számára, hogy bár az előbb önként vetette volna magát le egy szakadékba, hogy elszökhessen ebből a kínos helyzetből, mégsem bánja, hogy nem tette, hisz a látvány bőven kárpótolja. Imádja nézni, ahogy munka közben a magabiztosabb, és mosolygósabb Lynn intelligens szemei felveszik a barna egy mélyebb árnyalatát, és lágy hangja pillanatok alatt engedelmességre bír bárkit, még Molly-t is. Hát igen, ez a csaj...
-Hmm...hogy mi? - Pislog a lányra, aztán megrázza a fejét - Akarom mondani, jogos az érvelésed, de most, hogy már tényleg meggyógyult az ujjam, tudok neked segíteni én is. Mit mondasz, adsz nekem egy esélyt...mondjuk pár hónapot, hátha az alatt ketten jobban a papád nyomára tudunk bukkanni.
~Addig meg csak kitalálok valamit...~
-Talán még Lynn is tud segíteni, most, hogy megvan neki a véred...szóval, mi lenne, ha még egy darabig velem maradnál rendben? Kééérlek, ki tudja mikor lesz hajlandó a hercegnőm hozzám költözni, és addig félnék egyedül abban a nagy házban!
~Bakker, majdnem azt mondtam, hogy a kastélyban! Ehh....jól van, a következő kódszó az lesz, hogy Rózsaszín Batman, hátha arra nem kell ennyire vigyázni, hogy ne fújjak visszavonulót tök véletlenül.~
-Dehogy vittem, ő már ott volt...tudod, az égő házban, ahonnan kihoztam az égő palit, meg őt is. Vagyis, nem...Molly olyan ügyes, hogy neki nem kellett a segítségem...legfeljebb egy kicsit, de valójában ő vezetett ki minket onnan.
Megsimogatja a kislány fejét, és őszintén bánja, hogy nem gondolt arra, hogy kellhet egy kódszó arra is, hogy "Csitt legyen Molly!", de késő bánat. Aztán mutató ujjával megböki a lány karját jóóóó messze a sebtől.
-Ugye, hogy már nem is fáj? No, mit mondasz, felkészültél egy jó nagy vattacukorra...mondjuk egy banánosra? Én úgy ennék egy banánosat...hmmm...banán.
~Oké...kezdek lesüllyedni a hat éves színvonalra...szóval remélem érted Molly!~
-Akár velünk tarthatnál te is...ha már úgyis egybekelünk, meg minden.
Ezt továbbra sem tudja úgy mondani, hogy ne legyen teljesen vörös az arca, amit hangos nevetéssel próbál leplezni....rosszul.
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Mollie Bentley on Hétf. Aug. 17, 2015 8:55 am

- Te is keresheted a papát - bólintottam elgondolkodva az ajánlatán. - Te az egyik oldalon, én meg a másikon, és a néni is...
- Lynn!
- ...Lynn is segíthet, ha szeretne.
- Megteszem, amit tudok - egyezett bele a doktornéni. - De szerintem is jobban járnál, ha még nem tűnnél el. Maradj csak Currennel. Hallod: félne egyedül otthon.
- Jaj, csak viccel - nevettem fel. - Azzal a bácsival lakik, aki mindig jópofa dolgokat árul. Zöld cserepes növényeket, meg furcsa porokat és üvegpipát.
- Valóban? - vonta fel Lynn a szemöldökét, és lassan Curren felé fordult. - Elbűvölő embernek hangzik.
- Én csak egyszer találkoztam vele, de akkor nagyon álmos volt, úgyhogy miután összetévesztett a portörlővel, és betett a takarítószeres szekrénybe, már le is feküdt a konyhapadlóra aludni. Múltkor találtam az ágya alatt színes cukorkákat, de Curren nem engedte, hogy egyek belőlük. - Picit sértődötten néztem az említettre. - Pedig tényleg véletlenül ettem bele a sörös müzlijébe, nem tudtam, hogy nem tejet öntött rá. Igazán nem volt szép tőle, hogy megbüntetett miatta.
- Nem hinném, hogy büntetésnek szánta - fordult vissza hozzám Lynn. - Mondd csak Mollie, nem bánnád, ha beszélnék vele egy percet? Addig tessék, ebben a kifestőben még rengeteg fehér kép van, nem volna kedved kiszínezni őket?
Már hogy bántam volna? Fél percen belül már annyira belemerültem a hercegnős, állatkás, virágos képek kiszínezésében, hogy akár még nyugodtan hangosabban is beszélhettek volna a sutymorgás helyett, úgysem hallottam volna, elvégre nekem most sokkal fontosabb feladatra kellett koncentrálnom. Nem mehetek ki a vonalból!

- Szóval - pillantottam Currenre, reményeim szerint nem túl lesújtóan, mikor Mollie végighasalva a vizsgálóasztalon nekilátott a színezésnek - bár tudom, hogy semmi közöm hozzá, de szeretném, ha legalább kísérletet tennél rá, hogy kifejtsd nekem, miért is lenne jó Mollie-nak, ha nálad maradna. Abban azt hiszem, egyetérthetünk, hogy nem éppen a legideálisabb környezetet nyújtod neki.
avatar
Mollie Bentley
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Curran Lennart on Hétf. Aug. 17, 2015 10:23 am

-De én nem tudom, hogy néz ki majmóca - nevet rá, és felborzolja a kislány haját - ami még a kisebbik baj, mert te sem, viszont ő is max téged ismerhet fel, engem aligha, úgyhogy csak úgy van értelme, ha együtt keressük.
Aztán megáll benne az ütő, amikor a kicsi Molly gyorsan bebizonyítja, hogy az eddigi helyzet lehet még ennél is rosszabb. A szobatársa például teljesen kiment már a fejéből, pont mint Molly-nak a banán. Nagyon nem a terv szerint mennek a dolgok...
-Na igen kicsim, de tudod Phil-el sem megyek sokra, ő annyira félős, hogy nemrég beköltözött egy nagy házba, amin sok-sok rács van, és rengeteg ijesztő bácsi, aki vigyáz rá a következő...sok évben.

Aztán viszont csak csendben vár, amíg a lány félrevonul színezni, és nem sok jóra számít. Továbbra is meglepően szexinek találja ezt az eddig ismeretlen, határozott arcát a dokinak, akiből alig nézné ki, hogy olyan aranyosan pirulós legyen, mint a múltkor.
-Egek de szexi vagy... - ejti ki suttogva, aztán összeszedi magát, és bólint - Bocsi...khmm...a kérdés jogos, de sajnos vagy ez van, vagy az utca, és láthatod, nem túl könnyű rávenni még erre sem. Velem önszántából van, mástól viszont...úgy tud kilopózni, mint egy macska....
Sóhajt, és megvakarja a fejét, aztán tovább suttog.
-Most mondanám, hogy bocsi amiért zavarba hozott de...a jelek szerint inkább én jöttem zavarba. Nagyon nem akart jönni, és azt mondtam, engem kell elkísérnie, mert tettszik a Doktornak álcázott hercegnő.
Oldalra sandít, hogy lássa, Molly még mindig színez-e, és csak az után folytatja, persze továbbra is suttogva:
-Utána tudsz nézni a vére alapján, hogy az apja benne van-e a bűnügyi nyilvántartásban ugye? Vagy legalább valami közeli rokon. Tudom, hogy hülyeség, de...már úgy megszoktam, és nem szeretném, ha eltűnne...
Elhúzza a szája szélét. Nagyjából igazat mond, hisz rosszat tényleg nem akar a kislánynak, még annak ellenére sem, mennyire megnehezítette most a dolgát, de tény, ennyire azért nem jó fiú, csupán nagyon szeretné becserkészni Lynn-t.
-Mondjuk, téged azonnal a szívébe zárt...Lynn hercegnő.
Rákacsint, aztán csak áll csendben, és nézi azokat a szigorú barna szemeket.
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Lynn Harlow on Szer. Aug. 19, 2015 9:13 am

- Én sem tudom, hogy néz ki - vont vállat Mollie. - Ezért szoktam mindig megkérdezni tőlük, hogy ők-e azok. Ha te is meg akarod találni, neked is csak ennyit kell tenned. Ja, és olyat keress, aki furcsaságos!
- Furcsaságos? - ismételtem utána értetlenül.
- Igen. Tetszik tudni, aki olyat tud csinálni, amit nem mindenki, és olyan nagyon varázsosan furcsaságos.
- Úgy érted, mutáns?
- Az. De ez túl ijesztő szó. Nem szeretem.
Eszem ágában sem volt hát erőltetni. Egyrészt azért, mert végeredményben teljesen mindegy volt, hogy mutánst mondunk vagy furcsaságost, másrészt az új érdekes információk, amiket megtudtam Currenről (most például azt, hogy a drog díler lakótársa éppen a börtönben tartózkodott) sokkal égetőbbnek tűnt.
Azt hiszem, teljesen nyilvánvaló, hogy az ember, ha vitába keveredik, a saját pártján áll, és persze úgyis neki van igaza, míg a másik sajnálatos módon téved. Mindezen alapvető elfogultság ellenére is úgy éreztem, objektív szemmel nézve is jóval több komolyságot érdemelt a kislány sorsa, mint amit Curren kiutalt neki.
- Már elnézést! - léptem hátra, mikor közölte, hogy szexinek tart. Komolyan úgy gondolja, hogy ez a legmegfelelőbb alkalom a lehető legkevésbé elfogadható ,,udvarlásra"?
Már csak szigor és némi düh maradt a tekintetemben (meg szerintem az egész kisugárzásomban). A mostani viselkedése annyira nem illet ahhoz az önzetlen, melegszívű, hős imázshoz, amit a múltkor mutatott magáról, hogy a csalódottságom nem ismert határokat. Talán egy kicsit magamra is mérges voltam, amiért ennyire könnyen hagytam magam levenni a lábamról, ráadásul ezalatt az egy hét alatt igen bőszen tovább idealizáltam őt a fejemben, ami csak még nehezebbé tette az ezzel a felelőtlen, gátlástalan, önző, faragatlan tuskóval való szembesülést.
Nem is szóltam közbe, hagytam, hadd mondja a magáét, az viszont csak egyre rosszabb lett, úgyhogy kimondottan örültem, amikor végre elhallgatott. Addig mereven, a mellkasomon összekulcsolt karokkal, fagyos figyelemmel hallgattam a szóáradatát.
- Orvos vagyok - szólaltam meg végül. - A legtöbb gyerek fél tőlem. Valahogy nem hiszem, hogy egy érthető okokból húzódozó kislány máris engedékenyebbé válik, ha cserébe segíthet neked megdönteni a doktornénit. Valami azt súgja, hogy éppen fordítva történt. Meg tudom érteni, hogy nem szeretnéd elveszíteni ezt az elsőosztályú csajozós trükköt. Hány nőt szedtél fel a segítségével, mióta itt jártál? Ő egyáltalán tudja, hogy erre használod? Miközben olyan környezetben kénytelen élni, ami egy felnőttnek sem való?
Lehorgasztott fejjel túrtam a hajamba, és hatalmasat sóhajtottam.
- Én meg még voltam olyan hülye, hogy rendesnek tartsalak!
Nem mertem megkérdezni, hogy amit a múlt heti tűzről mesélt, igaz-e. Azt akartam, hogy igaz legyen, úgyhogy ezt már nem voltam hajlandó visszaadni, még akkor sem, ha sokkal valószínűbbnek tűnt, hogy inkább egy kocsmai verekedésben sérült meg. Ilyen az én formám. Meg a jelek szerint Mollie-é.
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Curran Lennart on Szer. Aug. 19, 2015 10:13 am

-Részben igaz...
Lehajtott fejjel suttogja a szavakat, miközben egy ritkán tapasztalt rossz érzés lesz úrrá rajta. Ha neki kéne megfogalmaznia mi az, biztosan arra tippelne, hogy most jutott el arra a pontra, ahol teljesen elszúrta ennél a  dögös csajnál, és már esélye sincs, de valójában bűntudata van...Érzi, hogy csalódást okozott Lynn-nek, és valamiért ez borzalmas. Majdnem annyira rossz, mint amikor Molly csalódott benne, csak most nem tereli el a figyelmét egy vörös gyilokbot.
-Felbéreltek, hogy ijesszek rá egy újságíróra. A testőre rám rontott, harcoltunk a konyhában, aztán kidobott az ablakon, és utánam vetette magát. Ott találkoztam Molly-val, aki az apjának hitt. Nem tudtam meggyőzni, hogy téved...aztán megtudta, hogy bűnöző vagyok, és elszaladt...szegény...
Oldalra sandít, hogy Molly rajzol-e még, és ha igen, csak akkor folytatja a történet őszintébb, és így kevésbé hősies elbeszélését.
-Épp készültem lelépni, de ekkor a másik testőr véletlenül magukra gyújtotta az áldozatuk lakását. A gázt mondjuk én nyitotta ki előtte negyed órája, hogy el tudjak menekülni, amíg elzárják...nem gondoltam, hogy valaki tényleg...na mindegy, szóval megkaptam, hogy az én hibám, gyilkos vagyok és...nem tudom mi ütött belém. Visszamentem a tűzbe, és kihoztam mindkét embert. Az egyik még kórházban van, a másiknak kutya baja. Innentől igaz minden, Molly megjelent, és segített kitalálni, ránk támadt pár mutáns gyűlölő, az egyik elkapta őt, és megfenyegetett, hogy megöli, és így sérültem meg. Na persze...azért mentünk arra...azért vezetett minket arra, mert nem akarta, hogy egyenesen lemenjünk, a zsaruk közé.
Sóhajt, és nagy nehezen felemeli a fejét, hogy egyenesen a doktornő szigorú szemeibe nézhessen.
-Tudom, hogy nincs nálam jó helyen, de valamiért a fejébe vette, hogy páncélos lovag vagyok a lelkem mélyén....marha mélyen. Együtt tudok élni sok mindennel, könnyedén, de...nem akarom, hogy az utcán nőjön fel. Kérlek, segíts megtalálni az igazi apját, és aztán megígérem, többé egyiktek sem lát.
Megint Molly-ra sandít, aztán megrázza a fejét.
-Úgysem szeretem a gyerekeket.
Aztán teljesen elhallgat, akárcsak az előbb, amikor fülét farkát behúzva tűrte a nő szigorát, és várja, mi lesz ebből.
-Tévedtem, mégsem vagy szexi ha mérges vagy...ijesztő....
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Lynn Harlow on Csüt. Aug. 20, 2015 7:13 pm

Őszintének hangzó vallomását hallgatva, egy kicsit enyhült a dühöm. Ez ugyan nem hangzott olyan jól, mint az eredeti verzió, de most legalább az igazat mondta. Ebben egészen biztos voltam, mert ilyet kitalálni sem lehet. Főleg, hogy éppen annyira tünteti fel rossz, mint jó színben nem csak előttem, de mindenki előtt, akinek a fülébe jut, amivel nyilván ő is tisztában volt, vagyis ahhoz nagyon hülyének kellett volna lennie, ha ezzel akart volna ismét bevágódni nálam. Ami... hát... Na jó, mondjuk, hogy nem helytálló, mert mégiscsak gyerek van a képben. És még Mollie is itt van!
- Mindenképpen segítenék a kislánynak, de nem miattad - jelentettem ki, higgadtan, bár már semmi szívélyesség nem lappangott a hangomban. - Viszont addig sem maradhat nálad. Nem akarom megvárni, hogy legközelebb megegye a tablettákat, vagy belemarkoljon egy rakás fertőzött tűbe, vagy repüljön az első árvaházba, ha téged lecsuknak, esetleg még előtte eladd egy korsó sörért. Nem veheted a szívedre, ha úgysem szereted. Mondjuk nem lep meg, hogy ez a fajta érzés számodra ismeretlen. Majd találunk neki valakit, aki végre szeretni fogja.
Tudtam, hogy teljesen azért nincs igazam, elvégre attól még, hogy jelentősen kivette a részét a tűzből, ráadásul ki tudja, milyen eszközökkel félemlítette meg a ,,célpontját", meg egyáltalán, ez már egyébként sem szép dolog, azért mégiscsak visszament, és segített megmenteni két embert a tűzből, és Mollie-t is megvédte, amikor rájuk támadtak. Már amennyiben ez a verzió már igaz volt. Hajlottam ugyan rá, hogy elhiggyem, de az a baj a hazugsággal, hogyha egyszer rajtakapják az embert, utána már sosem lehet teljesen szavahihető. Nem mintha ez most annyira számított volna.
Mert mi az, hogy nem vagyok szexi?! Nem mintha ez lett volna az életcélom, és most már főleg tőle nem is számított, hogy annak tart-e, ráadásul én magamat sosem láttam annak, de akkor is! Jelen helyzetben egyáltalán nem szerencsés, ha arról dumál, hogy mennyire vagyok szexi, úgyhogy ez máris rossz. De az ember egyébként sem szereti azt hallani, hogy nem szexi. Oké, ez a helyzet nem az, amikor ilyesmiken fennakadhatok. Meg egyébként sem számít. Maga a téma teljesen irreleváns, az ő véleménye meg már egyébként sem érdekelt. De akkor is pukkadjon meg! Még hogy nem vagyok szexi!
- Aha - vontam fel a fél szemöldökömet unottságnak álcázott sértettséggel. - Esetleg le is köphetsz.
Aztán elkerekedtek a szemeim, mert a csudába, én ebből az alakból már azt is kinézném, hogy csak erre az engedélyre várt, úgyhogy elfordítottam a fejem, és eltakartam egy dossziéval, nehogy célba találjon, majd Mollie-hoz siettem, hogy kikerüljek a hatósugarából.
- Hogy haladsz? - hajoltam le hozzá.
- Egész jól - felelt Mollie, elmélyülten színezgetve tovább, bár a rajz maga már alig látszott, mert lényegében az egész oldalt összemázolta. - Csak még a királylány koronája nincs kész.
Megvártam, amíg a sárga ceruzát marokra fogva a maradék fehéren maradt részt is kiszínezi, majd, leültem mellé.
- Nagyon szép lett - dicsértem meg. - Ennél szebb királylányt még sosem láttam. Főleg a haja tetszik, hogy olyan... tarka.
Mollie széles mosollyal, kedvtelve nézegette a művét, majd kitépte a füzetből, és Curren felé nyújtotta.
- Tessék, neked csináltam. Egyszer majd én is ilyen leszek, ha nagy leszek, és akkor majd meg fogsz ismerni.
- Mollie - néztem rá komolyan -, mit szólnál, ha keresnénk neked egy helyet, ahol ellakhatsz? Persze továbbra is keresgélheted apukádat, sőt, még segíteni is fogunk benne, de mégiscsak jobb lenne neked egy igazi otthonban. Nem gondolod?
- Miért? - nézett rám értetlenül.
- Hát mert... ott mindig meleg van, mindig lenne mit enned, kényelmes ágyad, amiben alhatsz, mindig lenne valakid, aki vigyáz rád, új ruháid, ha ezeket már kinőtted...
- Most is megvan mindenem - ellenkezett Mollie. - Az adományos ládákban mindig van egy csomó ruha, enni is mindig kapok, mert mindenki, akivel találkozom, etetni akar, és aludni is mindig tudok hol, mert átváltozva bárhova bejutok. Bár ha szép idő van, szeretek fákon aludni. De ha fázok, nem nagy ügy belógni valahova.
Ezek ugyan piszok jó ellenérvek voltak, de nem elegendőek.
- Akkor is szükséged van családra. Még gyerek vagy, ki kell kupálódnod, kell valaki, aki felnevel, aki iskolába járat...
- Majd a papa megcsinálja. És ő megtanít mindenre.
- Persze, de... - Nem akartam lelombozni azzal, hogy még ha az apja életben is van, nem biztos, hogy valaha megtalálja, tekintve, hogy semmit nem tud róla, csak, hogy mutáns, ezen kívül az sem biztos, hogy ő egyáltalán akarja-e Mollie-t. -... addig sem árt, ha valaki vigyáz rád.
- Nem kell, én nem félek semmitől - pattant le az ágyról vidoran, majd széles vigyorral végigmért minket. - Elmehetek majd az esküvőtökre? Imádom a tortát.
Megkínzott sóhajjal hanyatlott le a fejem.
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Curran Lennart on Csüt. Aug. 20, 2015 7:42 pm

-Fúj... - jegyzi meg halkan fintorogva - mikre gerjedsz te...
Aztán megint csak sóhajt, és mondhatni hátradőlve élvezi a műsort, ahogy Lynn megpróbálja meggyőzni a kislányt. Neki egy hét alatt nem sok sikere volt vele, szóval egészen biztos benne, hogy nélküle a dokinéninek sem lesz könnyű dolga, sőt...kicsit még büszke is Molly-ra, hogy a kislány nem szalad el azonnal, amikor Lynn arra kezd nagyon finoman utalni, hogy esetleg nevelőszülőkhöz adná.
-Attól tartok nem lesz torta - mondja gúnyos hangon - Lynn sosem eszik ilyesmit, ezért soványabb még nálad is.
A rajzot közben összehajtja, és a zsebébe süllyeszti, miután jó látványosan megnézte azt.  Picit mosolyog, de csak egy picit.
-És ne marháskodj, téged mindig meg foglak ismerni a bajszodról - teszi még hozzá nevetve, és a mutató ujját végighúzza Molly szája felett, mintha lenne min végigsimítania a kislány bőrén kívül. Cica alakban már más volna a helyzet, és lesz is nemsokára.
-Szóval hercegnő, a varázskastélyról mi a véleményed hmmm? Jó sok itt a fura kütyü...
~Ó nem, nem fog nevelő szülőkhöz kerülni ez a lány, hogy aztán elszökjön tőlük. Ennek semmi értelme nem volna. Akkor inkább legyen velem, és a következő lánynál talán több szerencsénk lesz. Az 50 éves hamburger árús mondjuk már most is ingyen ad kaját, az is valami...~
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Lynn Harlow on Csüt. Aug. 20, 2015 8:55 pm

- Cssss - pisszegtem le. - Ne a gyerek előtt! Mármint... nem mintha... én nem is... Komolyan! Pukkadj meg!
Hogy hihettem, hogy ez a pasi rendes?! Mégis mikor fordulhatott meg a fejemben?! Ja, igen, amikor bedumálta nekem, hogy az, előadva egy csomó jól hangzó hazugságot, hogy megdönthessen. Milyen romantikus!
- Nem diétázom - vágtam vissza Curren megjegyzésére. - Egyszerűen csak nincs időm normálisan enni. Megnézném, ki tudná azt kivitelezni, ha minden nap 24 órás ügyeletben lenne a saját otthonában is!  
- Akkor mégis eszel sütit? Mégis lesz torta? - csillant fel Mollie szeme.
- Miért ne lenne? Akkor eszem tortát, amikor... Mármint dehogy! - Kezdtem nagyon elfáradni. - Mollie, sajnálom, de nem lesz esküvő. Tudom, hogy te nagyon odavagy érte, de ez a férfi az utolsó, akihez valaha hozzámennék. És, ahogy a szénája áll - sandítottam rá még mindig sértette - az utolsó, akivel még egyszer találkoznék.
- Curren kedves!
- Nem, nem az - ráztam a fejemet. - Mollie, jobban tennéd, ha elkerülnéd. Nagyon veszélyes. Bármilyen megbízhatónak is mutatta magát, az csak álca volt. Hazudott neked.
Mollie egy pillanatra elbizonytalanodva nézett Currenre, de aztán határozottan megrázta a fejét.
- Nem. Akkor is kedves. Ő a legcukibb bűnöző, akivel valaha is találkoztam.
Na, ezután egy kicsit csengett a fülem.
- Oké, nekem most muszáj leülnöm - nyögtem fel, leereszkedve a székembe.
- Nekem meg mennem - lépett oda az ajtóhoz Mollie. - Sziasztok, és köszi mindent. Majd még meglátogatlak!
És mire felemeltem a fejemet, már csak egy pici vörös szőrgombócot láttam kilibbenni a nyitott ajtón.

//Folytatás: Staten Island-i utcák//
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Curran Lennart on Csüt. Aug. 20, 2015 9:19 pm

Gonoszul kuncog Lynn zavarán, és ahogy folyamatosan maga alatt vágja a fát a szavaival.
~Ha nem lenne ilyen erkölcscsősz a csaj, tuti jobban kijönnénk. Ehh, hogy miért van mindig valami defektje a dögöseknek?~
Puszta gonoszságból még a nő mögé is áll, és a fejét rázza, némán jelezve a kislánynak, hogy ne vegye komolyan Lynn ellenkezését, lesz itt esküvő, csak szemérmeskedik a néni, pusztán azért, mert még egyszer sem randizott a jövendőbelijével.
-Hehh...kössz... - feleli a tarkóját vakargatva arra, hogy ő lenne a legcukibb bűnöző, az viszont tettszik neki, hogy a dokit is sikerült kiütni, az pedig pláne, hogy a lány milyen ügyesen kihasználja az alkalmat, és meg indul. Azonnal felpattan persze, hogy úgy csináljon, mint aki aggódik, hogy tényleg megszökik a kiscica, és utána megy, gyors léptekkel követve őt.
-Molly....
Halkan szól utána, hogy nagyon azért ne zavarja fel a sokkból Lynn-t, ám az ajtóban, amikor már nem látja sehol a kis cirmost, elkezd aggódni.
~Csak nem gondolta komolyan, hogy itt hagy, ugye? UGYE?~
-MOLLY!
Kezd úrrá lenni rajta a pánik, és először körberohanja a házat, aztán bagollyá változva a levegőből kezdi keresni, de hiába...órákon át kutat, benézve minden sarok mögé, minden árnyékba, minden fára, minden olyan helyre, ami bűzlika  helyről, de a cicájának nyoma sincs többé...
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Lynn Harlow háza és rendelője

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.